Şimdi Ara

SPARTACUS: Legends [Arcade-Bedava] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gold exclusive diye illa gold aldiracaklar bana bedava oyun icin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

Gold exclusive diye illa gold aldiracaklar bana bedava oyun icin .

Amaç o zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben oyuna basladim muthis bisey ama bolum canavarlari zor baya bi level kasip para kazanip alet edevat almak lazim.

bide gladyatorlerin olme olayina uyuz oldum gitti 8 altinlik adamim, canlandirmak icin 2 altin isteyince bosver gebersin dedim.

sizlere sormak istedigim bisey var. ben 2. bolgenin efsanesini yendim ve satin almaya uygun cikti 8 altina, ama daha sonra almak istedigimde adam kaybolmustu, cok istiyodum cunku ozel adamdi. sizce geri gelir mi kaybettim mi yoksa ?

henuz doctore yi yenemedim o 2. den daha zor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler ben oyuna basladim muthis bisey ama bolum canavarlari zor baya bi level kasip para kazanip alet edevat almak lazim.

bide gladyatorlerin olme olayina uyuz oldum gitti 8 altinlik adamim, canlandirmak icin 2 altin isteyince bosver gebersin dedim.

sizlere sormak istedigim bisey var. ben 2. bolgenin efsanesini yendim ve satin almaya uygun cikti 8 altina, ama daha sonra almak istedigimde adam kaybolmustu, cok istiyodum cunku ozel adamdi. sizce geri gelir mi kaybettim mi yoksa ?

Yok hocam doctore dual daggersla rahat olduruluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

beyler ben oyuna basladim muthis bisey ama bolum canavarlari zor baya bi level kasip para kazanip alet edevat almak lazim.

Geri geliyor,hiç kaybolmuyorlar.
    Efsane adamların tek canı var,dual dagger kullanan efsane adamım vardı 8 golda almıştım,uzun süre flawless gittikten sonra sondan önceki şehirde Crixus'a yenilince 8 goldum çöpe gitmiş oldu.O nedenle kesinlikle önermiyorum,6 golda normal bir adam alıp geliştirin derim.

• cybershot,

o mesaji yazdiktan sonra doctore yi de yendim tek kilic tipi adamla en iyi dovusuyorum onu anladim.

playerX,

eger oyleyse iyiki almamisim, dedigin gibi normal bi adami gelistiririm daha iyi.
  • Bu oyunu sevenler var mı merak ediyorum
  • Ben sevdim sarıyor baya.

• ben baya ilerletmiştim leve 6 falan oldum. Online oyunda gladyatorum kafasına kılıcı geçirdi oldurduler... fena değil ya ama evde cocuk var her zaman açılmıyor çok kanlı.
  • anladigim kadariyla her tipten adamimiz olmasi lazim cunku bazi oyunlar mesela cekicle, bazilari cift kilicla rakip kabul ediyo cunku.
  • online oyunda rakip cikti oyun dondu ? maci bana vermiyo mu ya ?
  • 11 levelda bıraktım oyunu,gold ile efsane gladyatör alınca ve o da ölünce elimde iyi bir gladyatör kalmadı.Son 2 boss Crixus ve Spartacus'u yenmek için çok sağlam ratingli adam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 14 Temmuz 2013; 18:37:48 >
  • hocam oyunu birakma, level artinca altinla aldigin adamlari gumusle satmaya basliyo dikkat edersen. gumusle adamlari alabilirsin. 8 altinlik 4 perk slotluk adam almayin bosuna gumus olana kadar, olunce butun para bosa gidiyo 3 slotluk adamlar 5 bin kusur gumuse satilmaya basladi. adamdan cok alet edavata yatirim yapin, onlar kalici cunku.
  • Level atladıkça aletler de gold yerine silverla alınabiliyor,ondan dolayı altınla adam alıyorum.11 level'ım ve level atlamak için onlarca maç yapmak gerek,artık oyun kendini tekrarladığı için sıktı diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Level atladıkça aletler de gold yerine silverla alınabiliyor,ondan dolayı altınla adam alıyorum.11 level'ım ve level atlamak için onlarca maç yapmak gerek,artık oyun kendini tekrarladığı için sıktı diyebilirim.

hakli olabilirsin gerci ben 3-4 gundur oynuyorum henuz sikmadi ama tekduze oyun biraz. sanirim o yuzden arcade olarak cikardilar, belki ilerde daha ayrintilisini normal oyun olarak piyasaya surerlerse cok iyi olur.

keske save load olayi olsaydi o zaman adamlarimizi kaybetmezdik, fisi mi cekelim simdi.
  • Beyler online maç oynayamıyorum yardım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.