arkadaşlar merhaba... soundworks fps1000 4+1 speaker set im var birtane... bunu modlamak istiyorum..yapmak istediğim 2+1e çevirmek.. yani ön sağ sol u birleştirip center channel yapcam ...girişde front ve center/sub şekline döncek... çözemediğim ve sormak istediğim sorunsa...set in front ve rear girişleri mevcut...sub için ayrı bir giriş yok ...rear ve front inputları croosover dan geçip sub a ayrılıyor...benim bu girişleri ayırmam ve ayrı bir sub kanalı elde etmem mümkün mü...
müökün ama devreden subwoofer a giden kanalın girişini bulup ayırman gereekli sanırım oda baskı devre üzerindendir eger garantiyi göze alıyorsan bide elektronik bilgin varsa devre üzerinden sub katını bul girişi kes ayır ..
sanırım enterrelerle yapıyordur ac entegrenin modelini ögren arastır modeli datasheeyt ini bul giriş bacagını izle ayır ...
2.1 kullanmak istiyorsan rear'ı besleme, front'tan geleni otomatik olarak rear'a veriyor o alet. Crossover'ına bulaşmanı pek tavsiye etmiyorum, sub'u besleyeceğin çıkışın ayarlı frekansı sub'un audible range'ini taşarsa saçma şeyler olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme