Şimdi Ara

Spec Q9ret A31 Quad Core 2GB 9.7' Retina Tablet İncelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
5
Favori
20.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harici hafıza kartına tabletin belleğinde taşıma yapmıyorum.. Tabletin belleği iyice şişti... 32gb lık hafıza kartına nasıl taşırım. Bilgisi olan yazarsan sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar uygulamalara geleceksin sd karta taşı diye taşınabilecek her programı taşırsın ben böyle biliyorum daha kolay bir yolu varsa arkadaşlar tarif etsin
  • Benim tablet yine kapandı, açılmadı. Phoenix Suite ile Rom yüklemeye çalıştığımda %3'te takılıp kalıyor ve ilerlemiyor, bir kaç deda da hızla %5'e çıkıp "Burn" ile başlayan uyarı gelip iptal oldu. Aksilik bilgisayarda 3 saat sonra bozulunca servise gönderdim şu an rom yüklemeyi de deneyemiyorum. Bataryayı söktüm taktım ama tablet yine açılmadı, bilgisayar geldiğinde me gibi işlemler yapayım önerisi bilgisi olan var mı? :)
  • çok güzel işleyen bir rom daha buldum sizinde bu romu denemenizi isterim buda cristian troya ait bir rom cyanogen 11 bilen bilir bu sürümü ben şu an kullanıyorum 4.4.2 android sistemi sdk: 3.2 kamera çalışıyo bence wifi performansı arttı 2 çizgi olan yerde 3 çizgi çekiyor sadays arkadaşımızında söylediği gibi twrp yi yüklüyoruz sonra benim verdiğim linkten romu uyumluluk dosyasını ve gappsını indirip söylediğim sırada kuruyoruz rom\wipe\uyumluluk dosyasıWipe ve gapps

rom ve gapps linki en sondaki 3 dosyayı indirin :https://www.mediafire.com/folder/u5sdbnovsojdc/CyanogenMod%2011
    uymluluk dosyası Freelander PD80 (v3.2 based) 3.2_rc1 :http://www.mediafire.com/download/his513iep64c3v3/kk_4.4-freelander_pd80-compatibility-3.2_rc1.zip

ben şuan kullanıyorum mükemmel hatasız bir rom olmuş bir eksisi dokunmatik ses yükseltme tuşu yok

İsteyenler için romun orjinal site adresi :http://www.slatedroid.com/topic/97866-custom-rom-cyanogenmod-11-442-for-allwinner-a31-by-christiantroy-update-2013-12-19/

• önemli olan pil; nieznosik'in romunda ben hiç sorun yaşamıyorum kamera hariç pil de 5-6 saat gidiyor + ne katacak senin önerdiğin rom?
  • djakons 'un önerdiği rom 4.4 Kit Kat'dır. Böylece kameranızı da kullanabilirsiniz. Ancak batarya performansı düşer. Merak eden varsa deneyebilir.
    Ancak Freelander'in 4.2.2 beta firmware'i son derece başarılı. Kamera da çalışıyor. Tek sorun batarya. Buna da şöyle bir çözüm getirebiliriz. Önce tabletin bootloader'ını açar, sonra TWRP yüklerseniz
    ve Comodo Battery Saver ile birlikte Nieznosnik'in rom'undan da daha verimli bir bataryaya sahip olursunuz. Üstelik kameranız da çalışır. Sadece bataryanızı % 10'a gelmeden şarj etmeniz gerekir. Yoksa sapıtır.
    Şu anda tek sorun wifi çekim gücü. İlk aldığım Q9RET ile alakası yok.
  • aman kalsın o zaman 4.4 ile filan işim yok kamera ile de işim yok pil çok önemli ben iş için kullanıyorum
  • şahsen daha önceki içindeki 3.2 sdk 4.2.2 android orjinal romundan daha iyi pil tasarrufu yaptığı kanaatindeyim tabiki kullanıp kulllanmamak sizin bileceğiniz iş
  • orijinal rom da şerbet misali içiyor yahuu pili benim kastettiğim nieznosik romu nextwayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Aralık 2013; 12:11:02 >
  • hakılısınız ben o romu kamera özelliğini kullanamadığım için kaldırdım çok başarılı bir rom
  • Mutlaka kamera kullanayım ama bataryası da en az 5 saat iş görsün diyorsanız Freelander 4.2.2 beta firmware üzerine bootloader ve TWRP zorunlu.
    Ben bu firmware'i kullanıyorum. 5 saatin altına hiç düşmüyor. 6-7 saati de gördüm. Tavsiye ederim.
  • o işlemci ile 2k ekran...
  • Bu tablete ne kadar ömür biçmeliyiz?
    Hangi kullanım yoğunluğunda, ne kadar süredir sorunsuz/arızasız kullanıyorsunuz?
  • gelen ilk tableti spec bana verdi o günden beri kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

o işlemci ile 2k ekran...

işlemci ile alakalı değil grafık kartı ile alakalı bu grafik kartı uçuruyor hiç bir sorun yok merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

işlemci ile alakalı değil grafık kartı ile alakalı bu grafik kartı uçuruyor hiç bir sorun yok merak etme

ucuz 720p ekranlı telefonlarda kullanılan bir grafik çipi. general mobile discovery de var aynısı. eğer 2k ekranda uçuruyo felan diyorsanız iyi bir tablet denemeyin boştan yere elinizdeki tabletten nefret edersiniz.
  • İyi tabletten kastınız ipad ise ipad ve asus kullanmış birisi olarak şunu söyleyebilirim.
    ipad ve Samsung aldığı parayı haketmiyor.
    Freelander şu anda kullandığım haliyle parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
  • quote:

quote:

quote:

ucuz 720p ekranlı telefonlarda kullanılan bir grafik çipi. general mobile discovery de var aynısı. eğer 2k ekranda uçuruyo felan diyorsanız iyi bir tablet denemeyin boştan yere elinizdeki tabletten nefret edersiniz.

kardeş tablet bizim elimizde sen elinde olmayan tablete yorum yapıyorsun nasıl iş bu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş tablet bizim elimizde sen elinde olmayan tablete yorum yapıyorsun nasıl iş bu?

şahinim de yok ama şahinini ferrari sananada aynısını diyorum ne yapalım. kullanmadan tahmin edilebiliniyor bazı şeyler

• o zaman hiç seninle polemiğe girmeyeyim takdiri forumdaşlara bırakayım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.