Şimdi Ara

Special Ops.'taki Body Count'un en iyi süresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz yaptığım en iyi skor, acaba bug mudur ya da olağanüstü bir kombo mu?
    isteyen deneyebilir.
    rotasyon şöyle:
    bazukayı alıyoruz ve aldıktan sonra sandalyeye çıkarak balkonun sağından atlıyoruz.ardından içinde 10 tane askerle gelen bir araç var ona, Q ile şu yapışan bombalardan atıyoruz hemen ardından bazukayla sol köşede sizi hedef alan zırhlı araca bazukamızla ateş ediyoruz ve bu kadar. tabi aralarda koşarak gidiyoruz. dediğim gibi kendi henüz yaptıM yani bir yerden okuduğum falan yok.
    imkanı olanların denemesini isterim.

• işte, süreyi biraz daha aşağıya çekebildim...

• Bu her yaptığında mı böyle oluyor? Eğer öyleyse büyük bir açık bulmuşsun tebrik ederim
  • açık değil herkes yapabiliyor misal ben zevkine girip oynadığımda ilk silahı ak-47 gl ikincisi de rpg olarak alıyorum ilk gelen kamyonu gl ile halledip 17000 puana düşürüyorum rpg ler ile de btr ları hallet 8000 puan gelsin kaldı 9000 puan onları ak-47 gl ve gl siz diğer adamları hızlıca temizle ne yaptıysam en iyi süremi 36 sn altına düşüremedim
  • evet, öyledir ama bu dediğim rotasyonda direkt bitiyor. yalnızca kamyondakileri ve hemen ardından bir BTR'ı da RPG ile halledince bitiyor.
  • Nasıl nişan alıyorsunuz RPG'ile ben vallaha 3 dakikada bitirdim...
  • rpg ile tutturmak zor oluyor gerçekten fakat bir kaç pratikle oldukça kolay btr ın biri yolda giderken tam sizin hizanızda oluyor ya o an rpg ile vurması kolay yolun başında bekleyen ise adeta kan kusturuyor size ve rpg sürekli hedef şaşırıyor o zaman napacaksın semtex atacaksın q ye basıp yapışkan bombayı fırlatacaksın btr patlayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel şaka arkadaşım : ) ama neticede bu dediğim olay (eğer başkaları tarafından da gerçekleştirildiyse) bir açık mıdır?
  • ya hayır açık falan değil zaten alt yazıları okuyup çevirebiliyorsan overlord sana yardımcı olmaya çalışıyor şu kısımdan şu kadar adam geliyor dikkatli ol, btr seni hedef aldı dikkat et diye açık falan değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.