Şimdi Ara

Speedify: Yüksek internet hızı için Wi-Fi ve 3G/4G bağlantıları birleştirin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcclayn6

quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng
    quote:

Orijinalden alıntı: mcclayn6 Çekmeyen avea dan mı bahsediyorsun ? 100 GB verse ne yazar
    Valla arkadaşım. Çekmeyen derken, Ne kadar çekmeyen Burada ne kadar derken bahsettiğim şu: Ben Aveada 1000 Dakika + 1000SMS ve 8GB İnterneti 32 liraya alıyorum. Çekme konusunda ise, çekiyor ama Kuşadasından çıkıp köylere gidince bazı yerlerde çekmeyebiliyor. Veya İnternet Edgee düşüyor. 4.5g ye geçince, İnternet çekim gücü çok artacak. Bunu daha önce okumuştum. İnternet öyle olacakmış. Yukarıda kullandığım ve 32 lira ödediğim paketi Vodafone da kullanmaya kalksam Red 8 GB olanı almak zorundayım. Çünkü 8GB onda var. Fiyatı da kontratlı 89 lira. Ne kadar çekmiyor: 32 lira ödediğim 8GB lık pakete 89 lira verdirecek kadar çekmiyor değil yani. 89 lira vereceğime, varsın bu kadar çeksin ama 32 lira ödeyeyim. Çok da kötü değil sonuçta. Arada çekmesin, ayda 57 lira, yılda da neredeyse 700 lira cebime kalsın...
    Belki ekonomik koşulları göz önüne alınca haksızsın diyemem ama 3000 TL ye işlemcisi gpu su hızlı bir telefon alıpta surundurecekse hattım bana ters . Şöyle örnek vereyim son model Ferrari var ama tüp taktırmaya benziyor avea

• quote:

Orijinalden alıntı: mcclayn6
    3000 TL ye işlemcisi gpu su hızlı bir telefon alıpta surundurecekse hattım bana ters . Şöyle örnek vereyim son model Ferrari var ama tüp taktırmak benziyor avea

Ben de şöyle diyeyim o zaman: Son model Ferrari almak istiyorum ama Türkiye'de yaşıyorum. Yollar çok kötü diye almayayım mı?
    Hızlı ve iyi donanımlı bir telefon istiyor olmam, arada bir, ayda yılda bir daha az çekecek diye yılda fazladan 700 lira vermemi gerektirmez.
    Avea süründürmüyor. Turkcell Vodafone un Ferrari'si 400 ile gidecekse Avea'nınki 350 ile gidiyor. Gören de hiç çekmiyor sanır.
  • S3 mini bunu desteklemiyomus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu özellik Galaxy S5 ve üzeri modellerde vardı Avea ilgili bir anımı paylaşmak istiyorum.Geçen sene 1 Nisanda Avea'dan Vodafone geçtim sebep ise 31 Mart'ta elektrikler kesildi Türkiye'de sabah 10:00'da aynı saniye avea şebekesi 2g dahil gitti elektrikler akşam 17:00'de geldi aynı dakika avea çekmeye başladı yani Türkiye'de Avea kullanan kimse kimseye ulaşamadı 7 saat boyunca.Avea o gün bitti benim için.Müşteri hizmetlerine durumu sordum yeterli altyapılarının olmamasından dolayı bunun yaşandığını söyledi o gün Türkcell ve Vodafone 3G şebekesi dahil Full çekti fazla söze gerek yok Avea yada yeni adıyla ttelekom pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveriphone -- 1 Mart 2016; 19:21:03 >
  • foreveriphone kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 1 Nisan'da 1 defa olmuş bir olay. Tekrar edip etmeyeceği belli bile değil. Belki bir daha hiç olmaz, zaten yılda 1 kere olmuş.
    Sırf bu yüzden her ay 57 lira fazladan para ödeyeceksem, varsın yılda 1 defa 7 saat telefon çekmesin. Zaten öyle bir şey bir kere olduysa,
    müşteriler mağdur oldukları için altyapı ile ilgili geliştirme yapmışlardır. Veya Türk Telekom ile birleştiği için yapacaklardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepestroots

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Samsung note4 de var bu özellik ama çalışmıyor. Kaç kere mobil internet boşa gitti sayesinde.

Çünkü çalışması için 4g lte'ye ihtiyaç duyuyor açıklama kısmında belirtilmiş hiç dikkat etmediniz mi.

Üstüne tıklayınca mobil verileri aç diyor. Ayarlar kısmında şimdi gördüm lte yazısını fakat lte zaten hızlı yani wifi ile birleştirmeye gerek yok. Tüm mobil veriyi desteklemwsi lazım diğer türlü ne işe yarayacak merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC için Truva atı uyarısı verdi İndirmedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepestroots

quote:

Samsung note4 de var bu özellik ama çalışmıyor. Kaç kere mobil internet boşa gitti sayesinde.

Çünkü çalışması için 4g lte'ye ihtiyaç duyuyor açıklama kısmında belirtilmiş hiç dikkat etmediniz mi.

Üstüne tıklayınca mobil verileri aç diyor. Ayarlar kısmında şimdi gördüm lte yazısını fakat lte zaten hızlı yani wifi ile birleştirmeye gerek yok. Tüm mobil veriyi desteklemwsi lazım diğer türlü ne işe yarayacak merak ediyorum.

Aslında dediğiniz gibi 3g yi felan da desteklese güzel olurmuş ama çoğu ülkede 4g standart olduğu için bizim gibi ülkere özel birşey yapmamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.