arkadaşlar 5800 xperssmusic cep telefonuma speedometer programını yükledim ama bir türlü çalıştıramadım sürekli 000 km/h bu programın nasıl kullanılacağı hakkında bir bilgisi olan arkadaş banada anlatıp bu programı kullanabilmeme yardımcı olabilirmi ??
önce uygulamalardan -yer - gps vericisi - konum - açtıktan sonra bağlanmayı bekle. beklerken seçenekler den uydu durumunu açarak kontrol edebilrsin. bağlandıktan sonra gps vericisinden çıkış demeden kırmızı tuşla ana ekrana dön ve speedometer i çalıştır. artık hızını gösterecektir... tam olmasada + - 7 arasında hızı gösterir.
tesekkurler
bu telefondaki hız, yükseklik, yön, ivme, yol tarif, harita gibi uygulamaların hepsi için GPS sinyaline ihtiyaç vardır.
Arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım fakat kuramadım programı özellik desteklenmiyor diye bir hata veriyor version fakredermi versiyon-> v31.0.101 yazılım sürümü 16-09-2009 dil paketi 2 ( *#0000# ) yapınca bunları verdı yardımcı olabılırmısınız programıda burdan ındırdımhttp://n5800xmusic.blogspot.com/search/label/Program ama bılmıyorum programda sorun olurmu