Şimdi Ara

speedometer version 1.0 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5800 xperssmusic cep telefonuma speedometer programını yükledim ama bir türlü çalıştıramadım sürekli 000 km/h
    bu programın nasıl kullanılacağı hakkında bir bilgisi olan arkadaş banada anlatıp bu programı kullanabilmeme yardımcı olabilirmi ??

• önce uygulamalardan -yer - gps vericisi - konum - açtıktan sonra bağlanmayı bekle. beklerken seçenekler den uydu durumunu açarak kontrol edebilrsin.
    bağlandıktan sonra gps vericisinden çıkış demeden kırmızı tuşla ana ekrana dön ve speedometer i çalıştır.
    artık hızını gösterecektir... tam olmasada + - 7 arasında hızı gösterir.
  • tesekkurler
  • bu telefondaki hız, yükseklik, yön, ivme, yol tarif, harita gibi uygulamaların hepsi için GPS sinyaline ihtiyaç vardır.
  • Arkadaşlar bende 5800 kullanıcısıyım fakat kuramadım programı özellik desteklenmiyor diye bir hata veriyor version fakredermi versiyon-> v31.0.101 yazılım sürümü 16-09-2009 dil paketi 2 ( *#0000# ) yapınca bunları verdı yardımcı olabılırmısınız programıda burdan ındırdımhttp://n5800xmusic.blogspot.com/search/label/Program ama bılmıyorum programda sorun olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.