Şimdi Ara

spektrum dx6i simulatör kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    spektrum dx6i aldım amazondan 184 dolara geldi fakat içinde simulatör kablosu yokmuş türkiyede nerde bulabilirim? helikopterden uçağa geçmeyi düşünüyorum şu modelde karar verdim
    http://www.amazon.com/gp/product/B00JBBO2RG?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A4K8O052FPRB5

3 kanal - 4 kanal uçakta çok farkettiriyor mu?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuksws_99 -- 28 Ağustos 2015; 6:22:47 >

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Çok farketmez ama daha sonraları birşeyler ekleyeceksen veya başka modellerle uyumlu olsun dersen 4 kanal iyidir. seçtiğin modeli uçurması zordur uçak için başlangıçta ilk olarak üstten kanatlı modeller öneriliri. ama uçuş tecrüben olduğu için tam bir şey söylememekle birlikte simülatr kablosu yerine 3.5mm kulaklık kablosu kullanabilirsin diye biliyorum her iki ucu da 3.5mm olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

Çok farketmez ama daha sonraları birşeyler ekleyeceksen veya başka modellerle uyumlu olsun dersen 4 kanal iyidir. seçtiğin modeli uçurması zordur uçak için başlangıçta ilk olarak üstten kanatlı modeller öneriliri. ama uçuş tecrüben olduğu için tam bir şey söylememekle birlikte simülatr kablosu yerine 3.5mm kulaklık kablosu kullanabilirsin diye biliyorum her iki ucu da 3.5mm olmalı.

radian aldım dostum stereo olmuyormuş o yüzden gittigidiyordan almıştım walkeranınmış oda geri gönderdim,amazondan kablo aldım o çalışır inşallah radianı rahat rahat uçuruyorum,brushed motor ne kadar dayanabilcek bakalım.
  • Ben de bir şey sorayım kumandaya vergi ödemesi yaptın mı?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelup

Ben de bir şey sorayım kumandaya vergi ödemesi yaptın mı?

valla toplam 184$ , 2.20$ vergi geri verdi. ama hızlı kargoyla almıştım

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.