Şimdi Ara

Spesifik üç oyun için oyun sistemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler, okuduğunuz gibi spesifik olarak oynadığım üç oyun var biri Guild Wars 2 biri Wildstar biri Age of Conan bu üç oyunu rahat rahat yüksek grafik ayarlarında oynayabilmem için monitörü ile birlikte yapmam gereken masraf ve almam gereken parçalar nelerdir, engin tecrübe ve bilgilerinize sığınarak cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok grafik isteyen oyunlar değil
    Dolayısıyla 750 ti lı bir sistem yeterli olur monitörüyle beraber 1800 lira civarına güzel bir sistem toplanabilir arkadaşlar gelir şimdi ben mobildeyim pek yardımcı olamıyorum kusura bakmayın

• Söylediğin oyunlar için Under the Dome'un söylediği ekran kartı doğrultusunda topladım. Belki komple AMD toplanırsa daha ucuza gelebilir ama o zaman PSU yükseltmen gerekebilir (çok güç tüketimi), kasayı büyütmen-soğutucu alman (çok ısınıyolar) gerekebilir filan

• Monitörsüz 1700 ağlarım ama ya :D

• Bu sistemi öneririm
  • Monitör ve ssdli kasayı zalman z3 plus siyah beyaz olanı seç mağazadan alırsan monitörle uyumlu olacak renkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imgarum

Öncelikle yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler, okuduğunuz gibi spesifik olarak oynadığım üç oyun var biri Guild Wars 2 biri Wildstar biri Age of Conan bu üç oyunu rahat rahat yüksek grafik ayarlarında oynayabilmem için monitörü ile birlikte yapmam gereken masraf ve almam gereken parçalar nelerdir, engin tecrübe ve bilgilerinize sığınarak cevaplarınızı bekliyorum çok teşekkürler.

Eski bilgisayarından kalan hdd kasa belki ram ve psuyu bile kullanabiliriz yeni sisteminde ssdyi de sonraya ertelersin. Fiyat daha aşağı çekilir.
  • Tavsiyelere hala açığım bu perşembe eve dönüyorum o zaman dediğiniz gibi ben şuan ki pcmin parçalarının adlarını bulup burada sizinle paylaşırım, böylece fiyatı daha optimize etmiş oluruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.