Bildirim
SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (105. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Superiordan sonraki sağdaki, Humberto Ramos'un çizdiği kapak olan yani.Soldaki ise tekrardan #1 den başlatılan en güncel Amazing serisi oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
quote:
Orijinalden alıntı: metroid
quote:
Orijinalden alıntı: forbiddenknowledge
Çok açık elbette bayım fakat "there is no way to do this".
Fakat yinede video güzel olur bir düşünün.
"Yalarca" nickli biri erkek olduğunu bildiği birine "hanım" diye hitap ediyor. Hmm, ilginç.
Ah be evladım sen ban yemekten sıkılmadınmı
Hani sen beni bloklamıştın çocuğum? Herhalde benden ayar yemeye doyamadığın için açtın bloğu, alışkanlık zor bırakılıyor tabi. Zaten ancak ben cevap veremeyecek durumda olduğumda bana laf atmandan belli .
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: pes2012forever
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: forbiddenknowledge
Çok açık elbette bayım fakat "there is no way to do this".
Fakat yinede video güzel olur bir düşünün.
"Yalarca" nickli biri erkek olduğunu bildiği birine "hanım" diye hitap ediyor. Hmm, ilginç.
Ah be evladım sen ban yemekten sıkılmadınmı
Hani sen beni bloklamıştın çocuğum? Herhalde benden ayar yemeye doyamadığın için açtın bloğu, alışkanlık zor bırakılıyor tabi. Zaten ancak ben cevap veremeyecek durumda olduğumda bana laf atmandan belli .
Bu sefer 2 gün veriyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar ben Son günlerde Spiderman çizgi romanlarını
çok takip etmiyorum biri bana marmara çizginin ve klasik seri olan gerekli şeylerin En Son kaçıncı ciltleri çıkardığını söyleyebilir mi?Bide Ultimate evreninde peter dirildimi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superior Spider-Man cilt 2 çıktı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Web Slinger
Kardeşim bana Spidermanın 2015'te Çıkan tüm ciltlerini söylermisin?
quote:
Orijinalden alıntı: adil rastgeldi
quote:
Baya çizgi roman çıktı. Hepsini ben de bilmiyorum. Fakat Türkçe okuyacaksan yardımcı olabilirim.
quote:
quote:
quote:
Baya çizgi roman çıktı. Hepsini ben de bilmiyorum. Fakat Türkçe okuyacaksan yardımcı olabilirim.
Bende Türkçe çıkan ciltleri soruyorum işte.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Bende Türkçe çıkan ciltleri soruyorum işte.
Hozcomics'in çıkardığı çizgi romanlardan başla sonra Marmara Çizgi'nin yayınladıklarını oku. İstersen Gerekli Şeyler'in ve Marmara Çizgi'nin çıkardığı klasik ciltleri de okuyabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En Son 1-2 sene önce Hoz Comicsten Siyaha dönüş'e kadar satın almıştım.(İç savaş yaklaşıyor cildini ve Son birgün cildini bulamadım)Klasik cilt'in ilk 2 cildini satın almıştım . Marmara çizginin çıkardığı ciltlerden Kızıl saçlı Yabancıya kadar satın almıştım. (kravenin son avı ve stacylerin ölümü ciltleride dahil) sonra sınavlar yüzünden çizgi roman okumayı bırakmak zorunda kalmıştım.Cumartesi günü D&R a gidip Klasik Cilt 3 ve Marmara çizginin son 1-2 yılda çıkardığı ciltleri satın alacam Ve Spiderman okumaya kaldığım yerden devam edeceğim.Birde arkabahçenin 2002 yazından 2004 yazına kadar çıkardığı Ultimate Spiderman ciltlerini ve arkabahçenin diğer Spiderman ciltlerini nerede bulabilirim? (Mersinde yaşıyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 14 Ocak 2016; 20:25:15 >
Ultimate Spider-Man'ı ben de bulamıyorum .
Yinede bana bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Rica ederim.
Beni de ekler misiniz? -
Hocam iron spider kostümünde 4 ekstra kol var demişsin ancak 3 tane olacak. Gözden kaçmış herhalde :)
İyi günler. All New All Different kapsamında yayınlanan Amazing Spider-Man 1.1 ve 1.2'yi almasak bir şey kaybeder miyiz?
-
Arkadaşlar Spiderman klasik cilt 4 ne zaman çıkacak?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X