Şimdi Ara

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.138
Cevap
37
Favori
89.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekler misin ? :) Hastasıyımdır.
  • Yabancılar sıvı yapıştırıcı kullanarak yapıyor balçık kıvamında ağ atabiliyor yada balıkçı ağıyla çarklı birşey yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprak7272

abiler spidermanin web kartuşları yerine ne kullanabilirim mesela co2 kartuşları gibi ya da nasıl şu ağ kartuşlarını yaparım

ağ kartuşu olarak eski bir sprey kutusunun içine sıvıyı boşalt fısfısın deliğini yapıştırıcıyla kapat tam ortasıdan fısfıs kapağını del ortasından ağ çıkacak buna uygun shooteri de sen yapabilirsin her türlü çalışıyor ama kaba görünmesin istiyorsan küçük fısfıslarıda kullanabilirsin
  • Beyler bişe sorcam The Amazing Spiderman stacylerin ölümü ne zaman Mersindeki DR a gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil rastgeldi

Beyler bişe sorcam The Amazing Spiderman stacylerin ölümü ne zaman Mersindeki DR a gelecek

http://www.dr.com.tr/Kitap/The-Amazing-Spider-Man-George-ve-Gwen-Stacynin-Olumu//Cizgi-Roman/urunno=0000000603857

D&R'da çıktı zaten cilt. İstanbul,İzmir,Ankara gibi yerlerde bulunan D&R'larda rahat bulunabilir ama Mersin'de bulabilir misiniz bilmiyorum. Bence hiç uğraşmayın internetten sipariş verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Amazing Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: toprak7272

abiler spidermanin web kartuşları yerine ne kullanabilirim mesela co2 kartuşları gibi ya da nasıl şu ağ kartuşlarını yaparım

ağ kartuşu olarak eski bir sprey kutusunun içine sıvıyı boşalt fısfısın deliğini yapıştırıcıyla kapat tam ortasıdan fısfıs kapağını del ortasından ağ çıkacak buna uygun shooteri de sen yapabilirsin her türlü çalışıyor ama kaba görünmesin istiyorsan küçük fısfıslarıda kullanabilirsin

Resim?Ayrıca ben shooterı ben reilly'ninki gibi yapıp sıvıyı şöyle yapcam(ingilizce, google çeviriye yaz çevirir)
    What you'll need (proportions unavailable):
    - Cellulose acetate
    - Acetone
    - Contact cement
    - Guar gum or xanthan gum
    - A tackifying resin
    - A polyethylene jar with a good seal (i.e. Peanut Butter jar)
    - Anti-stick stirring rod

Instructions:
    1.) Put cellulose acetate powder into the jar and mix it with acetone (with the stirring rod). Add just enough acetone to create a liquidy state. This is your base.
    2.) Take the base, and mix in the tackifying resin and contact cement. This should thicken the material. If too thick, add more acetone.
    3.) Mix the full material with like 1-2% guar gum or xanthan gum. This will make the material even thicker, but will give it shear thinning properties in liquid form.
    4.) Put it in a web shooter and compress it.

Tips:
    - It should be noted that most of the formula is going to be cellulose acetate. If not it will lose fibrous abilities. It should be over 60% of the formula's composition.
    - You don't need alot of gum. The rheologic properties are found if only a little is added. It has to be over 1%.
    - Make sure to mix very well.
    - Don't swing... (save that for nano-cellulose ;))
    Birde co2 kartuşuna doldurcam. en kötüsü web shooter şeklinde grapling hook yapcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terra849 -- 15 Temmuz 2014; 22:49:01 >

• MARVEL SELECT TASM 2 Figürü

SPIDER-MAN Fan Club (Sohbet/bilgilendirme)(ANA konu)

Evet beyler, Marvel Select Spider-man figürüm Amerikalardan geldi sonunda.Kutusu üstünde görebileceğiniz gibi birçok el çeşidi ve itfaiye aksesuarları ile birlikte geliyor figür.
    Fotoğraf çekimleri için aşağıdaki duvar görünümlü standı hazırladım.

Figür öncelikle Marvel Selectin yaptığı en iyi Spider-man figürü olmuş.Hem filmle eşleşen vücud orantıları hemde ayrıntı seviyesiyle muazzam.Mavi yüzey üzerindeki bal peteği desenlerinden gözlerdeki gri-beyaz derinlik hissine kadar herşey yerli yerinde.Ağ çizgileri üzerinde ufak boya kaçmaları mevcut olsada uzaktan bakıldığında görülmediğinden sorun etmiyorum.

Figürün tutunması için uzun ağlar ve ağ atmakta olan eller ile filmdeki birçok pozu verebiliyorsunuz.Eklem yerleri bakımından ise tatminkar.Ayaktaki birçok poz kolay veriliyorken klasik çömelme pozlarında ayak bileği bölümünün kısıtlı hareketi yüzünden sıkıntı çıkıyor.Yinede çift diz eklemi sayesinde birçok bacak pozu rahatlıkla veriliyor..Elleri çok rahat çıkarıp takabiliyorsunuz.Sadece tırmanma ellerinde eklem yerleri fazladan aşağı-yukarı oynarken, diğer ellerde kendi etrafında dönme hareketi yapması dışında başka poz imkanı olmuyor.

Değiştirilebilir eller, aksesuarlar ve başarılı boyamasıyla uzun zamandır sahip olmak istediğim bu Spider-man figürü beklediğime deydi.Kendisi sahip olduğum en kaliteli Spider-man figürüm olmuş oldu.Son olarakta yine Marvel Select figürü olan Iron man ile pozlarını koyup ufak incelemeyi bitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 16 Temmuz 2014; 19:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

MARVEL SELECT TASM 2 Figürü

Evet beyler, Marvel Select Spider-man figürüm Amerikalardan geldi sonunda.Kutusu üstünde görebileceğiniz gibi birçok el çeşidi ve itfaiye aksesuarları ile birlikte geliyor figür.
    Fotoğraf çekimleri için aşağıdaki duvar görünümlü standı hazırladım.

Figür öncelikle Marvel Selectin yaptığı en iyi Spider-man figürü olmuş.Hem filmle eşleşen vücud orantıları hemde ayrıntı seviyesiyle.Mavi yüzey üzerindeki pal peteği desenlerinden gözlerdeki gri-beyaz derinlik hissine kadar herşey yerli yerinde.Ağ çizgileri üzerinde ufak boya kaçmaları mevcut olsada uzaktan bakıldığında görülmediğinden sorun etmiyorum.

Figürün tutunması için uzun ağlar ve ağ atmakta olan eller ile filmdeki birçok pozu verebiliyorsunuz.Eklem yerleri bakımından ise tatminkar.Ayaktaki birçok poz kolay veriliyorken klasik çömelme pozlarında ayak bileği bölümünün kısıtlı hareketi yüzünden sıkıntı çıkıyor.Yinede çift diz eklemi sayesinde birçok bacak pozu rahatlıkla veriliyor..Elleri çok rahat çıkarıp takabiliyorsunuz.Sadece tırmanma ellerinde eklem yerleri fazladan aşağı-yukarı oynarken, diğer ellerde kendi etrafında dönme hareketi yapması dışında başka poz imkanı olmuyor.

Değiştirilebilir eller, aksesuarlar ve başarılı boyamasıyla uzun zamandır sahip olmak istediğim bu Spider-man figürü beklediğime deydi.Kendisi sahip olduğum en kaliteli Spider-man figürüm olmuş oldu.Son olarakta yine Marvel Select figürü olan Iron man ile pozlarını koyup ufak incelemeyi bitiriyorum.

Çok güzelmiş. İron-man'i gafil avlaması çok güzel yapmışsınız. Ayrıca elleri falan çok çıkarma sonra sakat kalır Allah korusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terra849 -- 16 Temmuz 2014; 18:53:58 >

• gelecekte superior spider-man 32 çıkcakmış marvel wikia'da öyle yazıyor .
  • Malesef kredi kartım yok
    DR a gelmesini bekliyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 16 Temmuz 2014; 21:39:09 >
  • Beyler bişe sorcam TASM2 Oyununun Mediaget ten torrentini indirdim oyunu oynuyorumda oyunun Multiplayer ı varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kredi kartım yok. İninal kart almanızı öneririm. Bir PTT şubesine veya Migros'a gidip alabilirsiniz, kartın fiyatı 5 TL'dir. PTT şubesinden alırsanız bir kere yükleme yapmalısınız alırken en az 10 TL yükleyebiliyorsunuz PTT'de yani kart 15 TL'ye geliyor. Migros'ta en az 25 TL yükleme yapabiliyorsunuz yani kart 30 TL'ye geliyor. Kartı aldıktan sonra Mastercard geçen tüm sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. (Uyarayım kredi kartı değil internette alışveriş kartıdır) Bende böyle çok çekmiştim internetten alışveriş yapmaya kredi kartım olmadığı için. Kesinlikle bu kartı öneririm.
  • Torrent indirdiysen Multiplayer oynayamazsın. Orijinal alman gerekli.
  • Yani oyunun orijinaline multiplayer var dimi?

• tasm2 bir arkadaşın yanında oynamıştım gayet iyiydi ama bence ilk oyun daha iyi olmuştu ah bilgisayarım kaldırsaaaaa windows deneyim dizni bile benim bilgisayara 10 üzerinden 2 vermiş ama 6 yıldır kullanıyorum ve ekran kartsız çalışıyor.
  • Arkadaşlar ya film sizi etkiledi mi ? Yoksa benim kadar çok etkilenen kimse yok mu ? Şahsen filmi izleyeli 2.5 ay oldu hala etkisindeyim. D&R'dan bulabilirsem o kitabı alacağım. Of ya Gwen'in ölümüne hala üzülüyorum. Etkisinden kolay kolay kurtulamayacağım sanırım. DVD'sini de orjinal alacağım mutlaka arşivimde bulunacak bu efsane film !
  • Gwen'in öldüğü zaten çizgi romanlarda 40 senedir bilinen bir şeydi. Hatta filme giderken Emma Stone popüler olduğu için öldürmezler diye korkmuştum ama çizgi romana sadık kaldılar Zaten öleceğini bildiğim için etkilenmedim ben.
  • Şimdi Steam'den mağaza sayfasını kontrol ettim. Oyunun Multiplayer'ı yok.
  • Bende öleceğini bilerek gittim malum 1997'liyim maalesef 2000'li nesle uygun olarak çizgi romanlara uzak kaldım. Ondan dolayı haberim yoktu ama filme öleceğini bilerek gitmeme rağmen çok çok etkiledi beni. Zaten çizgi roman tarihindeki en önemli anlardan biriymiş. Emma Stone ve Andrew Garfield mükemmel bir ikili oluşturmuştu ondan dolayı ayrıca bir üzüldüm. Bu filmle Spidey'in gerçek aşkının Mary Jane değil Gwen Stacy olduğunu öğrendi herkes. Hatta çeşitli bloglarda dolaşan şu söz gerçekten güzel;
    " Gwen Stacy Peter Parker'a aşık oldu, Mary Jane ise Spiderman'e " ..
  • Çizgi Roman tarihinde çağ atlatan bir olaydır o. Çünkü o zamana kadar ÇRlerde hiç bir süper kahraman veya ona yakın iyi mertebesinde olan bir karakter ölmemişti.
    Gwen'le bu bir ilk oldu. Bu arada o son dediğiniz söz ilk üçlemeye bakacak olursak doğru bir söz. Fakat ÇR'lerde ben böyle değil diye biliyorum. MJ gerçekten de Peter'a aşık olması lazım. Brand New Day'den itibaren okumaya başladığım, onun öncesini okumadığım için bu konu hakkında bir şey diyemem.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.