|
Spider-Man: Miles Morales [PS5-PS4 ANA KONU] (39. sayfa)
-
-
Oyunu dün bitirdim ben de. Öncelikle normal Spider-Man’in Ek paketlerinden farklı yok bence. Yeni grafik kalitesi ve oyun dinamikleri beklemeyin. Ben oyunun hastası olduğum için verdiğim paraya üzülmedim. Zaten kutulu almıştım, 30 lira daha düşük fiyata alıcı buldum bugün satıyorum. Ancak dijital sürümü alacak arkadaşlar 2 kere düşünsünler.
Oyunun başında çok etkilendim ama sonra sıkmaya başlıyor. -
Oyunu 2 kere bitirdim. Platin kupayı aldım. Hiçbir anında sıkılmadım.
Ps5’de grafiklerden ve fps’den memnun kaldım.
Kardeşlikle aldığımdan fiyatıda normale geldi.
Keşke böyle yapıtlar daha sık çıksada oynasak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Oyunu dün bitirdim ben de. Öncelikle normal Spider-Man’in Ek paketlerinden farklı yok bence. Yeni grafik kalitesi ve oyun dinamikleri beklemeyin. Ben oyunun hastası olduğum için verdiğim paraya üzülmedim. Zaten kutulu almıştım, 30 lira daha düşük fiyata alıcı buldum bugün satıyorum. Ancak dijital sürümü alacak arkadaşlar 2 kere düşünsünler.
Oyunun başında çok etkilendim ama sonra sıkmaya başlıyor.ben ps4 standart sürümünü indirdim ps5 e test amaçlı çok farkediyor görsellik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Darktemplar1903
Oyunu 2 kere bitirdim. Platin kupayı aldım. Hiçbir anında sıkılmadım.
Ps5’de grafiklerden ve fps’den memnun kaldım.
Kardeşlikle aldığımdan fiyatıda normale geldi.
Keşke böyle yapıtlar daha sık çıksada oynasak..oyunu ps4 de bitirip ps5 e save i transfer edince çift platinum veriyor,ama 5 de bitirirsen4 e dönersen vermiyormuş.
-
Doğrudur. Ben ps5’de 2 kere bitirdim.quote:
Orijinalden alıntı: phantom_coaloyunu ps4 de bitirip ps5 e save i transfer edince çift platinum veriyor,ama 5 de bitirirsen4 e dönersen vermiyormuş.
Alıntıları Göster -
merhaba , spider man-miles morales ultimate edition aldım.
Paketin içinde Spiderman Remastered de var. Ama kütüphanede indirme seçeneğinde o oyun yok.Oyun tamamen yüklenince menüdemi çıkıyor.ps4 pro dan oynannıyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremekin -- 11 Aralık 2020; 16:13:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Oyunun başında çok etkilendim ama sonra sıkmaya başlıyor.Oyun dinamigi gayet farkli miles in venom gucu, kedi gucu, havada artistik taklalar ve dovus stili gibi. Ne bekliyordun thor gibi balta sallayip keptın amerika gibi kalkan kullanmasinimi.
Merak etme spidermen 2 de filminde ki arkasindan cikan ekstra kollari,dujo,aikido jijutsu, wing chun, amerikan guresi, muay thai, jetkundoo ve osmanli tokatinida ekleyeceklerdir.
Sen oyunun hastasi degil filminin hastasisin bence.
-
Oyunu PS5'te FHD ve LCD TV'de oynadım.
Oyun öncelikle çok güzeldi gerçekten hikayesi biraz klişe olsa da beğendim. Cizgi mesafesi olsun grafiksel olsun Spiderman'den bir tık daha iyiydi.Tabi yeni nesilde olmasının avantajı bu.
Oynanış ve mekanikler degistirilmemis olsa da göze batmadı,skill ağacı ve ekipmanlar 10 saatlik bir oyun için gayet yeterliydi.
Hele kedi Spider Man'e bayıldım. Finisherlarda düşmanı tirmalama sekansi beni benden aldı
Büyük ihtimalle Spider Man 2'de değişiklikler göreceğiz gibi.
Miles'in karakter yapısını ben beğendim devam oyununda umarım olur.
Hem Demons Souls hem de Miles Morales PS5 çıkış gayet yeterli oyunlar olmuş.
Demon's Souls zaten bambaşka bir dünya çıkış oyunu olması büyük bir nimet gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 11 Aralık 2020; 21:16:58 >
-
Yok mu yardımcı olacak bu Spiderman Remasterednasil oynayacağım. Oyun ultimedia aldım ama Kütüphanede çıkmadı. Kutuphanede sadece ana oyun var.yardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremekin -- 11 Aralık 2020; 21:25:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark-SamuraiOyun dinamigi gayet farkli miles in venom gucu, kedi gucu, havada artistik taklalar ve dovus stili gibi. Ne bekliyordun thor gibi balta sallayip keptın amerika gibi kalkan kullanmasinimi.
Merak etme spidermen 2 de filminde ki arkasindan cikan ekstra kollari,dujo,aikido jijutsu, wing chun, amerikan guresi, muay thai, jetkundoo ve osmanli tokatinida ekleyeceklerdir.
Sen oyunun hastasi degil filminin hastasisin bence.
Alıntıları GösterYaptığın yorumdan anladığım kadarıyla oyunlarda her yeni skill açtığında farklı bir oyun dinamiği deneyimi yaşıyorsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekremekin
Yok mu yardımcı olacak bu Spiderman Remasterednasil oynayacağım. Oyun ultimedia aldım ama Kütüphanede çıkmadı. Kutuphanede sadece ana oyun var.yardımkardeş özel mesajla da sordun,ps4 de spiderman remastered diye bir oyun yok,düz spiderman var,senin aldığın oyundan da düz spiderman çıkmıyor,remastered ps5 e özel.Browser üzerinden gir görürsün kütüphanende mi değil mi?
-
Ps4 pro da oynuyorum arkadaşlar ama 4k veya performans modları yok mu pro da?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 12 Aralık 2020; 17:13:27 > -
Spider-Man Remastered ve Miles Morales Ray Tracing + 60 FPS'te aynı anda çalışacak.
Artık Performans ve Çözünürlük modları arasında seçim yapmanıza gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Press a Key
Spider-Man Remastered ve Miles Morales Ray Tracing + 60 FPS'te aynı anda çalışacak.
Artık Performans ve Çözünürlük modları arasında seçim yapmanıza gerek yok.umarım bütün oyunlara gelir bu mod. yıl olmus 2020 artık 4k 60 fps oynamalıyız çoğu oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 15 Aralık 2020; 12:36:56 > -
Arkadaşlar ps5 üzerinde Spiderman oynuyorum ayarlarda performans modu vs. yok mağazada remastered sürümünü göremedim ne satın almam gerekli yada ne yapmayalım yardımcı olabilir misiniz ? -
Benden tüm SPIDERMAN severlere gelsin...
-
Oyunu %100 bitirdim.Şimdi plat trophy yapmaya uğraşıyorum.Plat trophy kazanabilmem için yeni oyuna başlıyorum.Zorluk seviyesini Ultimate mi getirmem gerekiyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Playstation5Benden tüm SPIDERMAN severlere gelsin...
Hatirladigim kadariyla cizgi romanlarin da spiderman giysisi ustundeyken vucut orantisina gore estetik bicimde kasli olurdu. Neden filmlerinde ve oyunlar da oyle yapmazlar, uzuluyorum. Resim cok estetik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X