Şimdi Ara

Spider-Man vs Batman (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
1
Favori
15.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi düşündüm de dibindeki taramalı silahtan çıkan mermilerden kaçan,saniyenin onda birinde 5 adamı aynı anda öldürebilen electro dan (filmi izlemişsinizdir serbest kaldığı anda öldürmüştü) kaçabilen spiderman karşısında batmanin hiçbir şansı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Şimdi düşündüm de dibindeki taramalı silahtan çıkan mermilerden kaçan,saniyenin onda birinde 5 adamı aynı anda öldürebilen electro dan (filmi izlemişsinizdir serbest kaldığı anda öldürmüştü) kaçabilen spiderman karşısında batmanin hiçbir şansı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Şimdi düşündüm de dibindeki taramalı silahtan çıkan mermilerden kaçan,saniyenin onda birinde 5 adamı aynı anda öldürebilen electro dan (filmi izlemişsinizdir serbest kaldığı anda öldürmüştü) kaçabilen spiderman karşısında batmanin hiçbir şansı yok.

• Batman,spiderman'in darbelerinin hepsini de yemez zaten olası bir dövüşte. Bazılarından kacabilecek kadar hızlı olabilir ve aynı zamanda çok daha iyi bir dövüş ustası.

• Batman belki bazı darbelerden kaçabilir ama, bir yumruğu İron manin zırhına zarar veren Spidermanin darbesine maruz kalırsa eğer kemikleri kırılıp, iç kanama geçirebilir. Yani Spider Manin sağlam bir yumruğu Batmani değil bayıltmak, ameliyatlık bile edebilir.

• Ne demek hazırlıklı diye bişey yoktur? Batmanın alet edevatı onun hazırlığıdır, batmani batman yapan şeylerdir. Aynı şeyler karşı tarafta olacak demek aşırı derecede saçma değil mi? Batmande de örümcek ısırığı olacak mı o zaman? Böyle saçma bişey olabilir mi yahu?
    Benim bahsettiğim olay, iki kahramanın da suçla savaştığı haliyle birbirleriyle savaşması. Batman nasıl gothamda herhangi bir suçluyla mücadele ediyorsa aynı şekilde Spiderman de nasıl mücadele ediyorsa o halde karşılaşacaklar olay bu. Zaten bu "hazırlıksız" karşılaştırmanın saçma olduğunu söylemiştim ki hala söylüyorum saçma. Bide demiş taramalıdan kaçan bilmem ne. Yuh yani.
    Neyse size laf anlatılmıyor anlaşıldı kısaca Marvelciyiz kahrolsun Dc deseydiniz olsa bitseydi. Tamam Batman ıyk Batman kaka. Oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornelias -- 4 Şubat 2015; 23:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cornelias

Ne demek hazırlıklı diye bişey yoktur? Batmanın alet edevatı onun hazırlığıdır, batmani batman yapan şeylerdir. Aynı şeyler karşı tarafta olacak demek aşırı derecede saçma değil mi? Batmande de örümcek ısırığı olacak mı o zaman? Böyle saçma bişey olabilir mi yahu?
    Benim bahsettiğim olay, iki kahramanın da suçla savaştığı haliyle birbirleriyle savaşması. Batman nasıl gothamda herhangi bir suçluyla mücadele ediyorsa aynı şekilde Spiderman de nasıl mücadele ediyorsa o halde karşılaşacaklar olay bu. Zaten bu "hazırlıksız" karşılaştırmanın saçma olduğunu söylemiştim ki hala söylüyorum saçma. Bide demiş taramalıdan kaçan bilmem ne. Yuh yani.
    Neyse size laf anlatılmıyor anlaşıldı kısaca Marvelciyiz kahrolsun Dc deseydiniz olsa bitseydi. Tamam Batman ıyk Batman kaka. Oldu mu?

Spiderman in alet adevati yok mu? Bahsettigin "alet adevat" hazirlikli dedigimiz sey degildir, en azindan konuyu ilk sayfalarda da okursunuz gorursunuz ne demek istedigimi.

Konuda bahsedilen "hazirlikli" batman, Spiderman in her bir detayini inceleyip onu her turlu yenecek bir alet gelistiren batman dir. Ben de hazirlikli diye bir sey yok diyerek bunu soylerim, bu sekilde bahsedilen bir batman yoktur.

• quote:

Ne demek hazırlıklı diye bişey yoktur? Batmanın alet edevatı onun hazırlığıdır, batmani batman yapan şeylerdir. Aynı şeyler karşı tarafta olacak demek aşırı derecede saçma değil mi? Batmande de örümcek ısırığı olacak mı o zaman? Böyle saçma bişey olabilir mi yahu?

ne desende anlamazlar kardeşim boş ver. en iyisi bu fanboyları kendi hallerine bırakalım da saçmalamaya devam etsinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: parmakarasiterlik

quote:

ne desende anlamazlar kardeşim boş ver. en iyisi bu fanboyları kendi hallerine bırakalım da saçmalamaya devam etsinler.

Batman in herkesi yenecegini dusunenlerden biri mi soyluyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: parmakarasiterlik

quote:

Batman in herkesi yenecegini dusunenlerden biri mi soyluyor bunu

/>

• Noel baba alır.

https://youtu.be/Rfpw4T_ACw4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pizza Steve -- 5 Ekim 2018; 20:36:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    Konuyu cortlatmışsın

• Hort

Spiderman alır

Daha güçlü

Daha hızlı

Refleksleri daha iyi

Dayanıklılığı daha fazla

Eğer Batman Spiderman hakkında herşeyi biliyorsa özel zırhlar ve teçhizatlarla gelirse o zaman kazanabilir ama bu koşulların sağlandığı her karakter kazanır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 4 Kasım 2018; 11:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Hort

Spiderman alır

Daha güçlü

Daha hızlı

Refleksleri daha iyi

Dayanıklılığı daha fazla

Eğer Batman Spiderman hakkında herşeyi biliyorsa özel zırhlar ve teçhizatlarla gelirse o zaman kazanabilir ama bu koşulların sağlandığı her karakter kazanır zaten
    Aynen bence de Spidey

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC07A6798

batman'in bu kadar abartıldığı başka platform yok herhalde.

spider-man karşısında batman'in şansı yok.
    arkadaş sacmalamayin. Batman Superman'in ağzını burnunu kirmis bir insan. ve bunu zekası ile yapıyor. on adım sonrasını hesaplayıp hareket ediyor. Spiderman Batman'ın karşısında çok aptal ve düşüncesiz kalır. istediğin kadar çevik ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin-

arkadaş sacmalamayin. Batman Superman'in ağzını burnunu kirmis bir insan. ve bunu zekası ile yapıyor. on adım sonrasını hesaplayıp hareket ediyor. Spiderman Batman'ın karşısında çok aptal ve düşüncesiz kalır. istediğin kadar çevik ol

Alıntıları Göster
    Ağır saçmalamamışsın

• Robin- kullanıcısına yanıt
    Kurallar da batman için hazırlık yok deniliyor. Yani batmanin süpermen'i filan yenmesi hep hazırlık sayesin de. Hazırlık yokken batman bir hiç
  • batman diyorum

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.