Şimdi Ara

Spiderman vs Human torch (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emriva12

quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Ayrıca sorunun cevabı human torch.Bakmayın pek kullanmıyor ama nova yı kullanırsa spiderman le birlikte diğer kahramanları da öldürür

1.000.000 fahrenheit sıcaklığa ulaşabiliyor bu nova.

Hocam nova kullanırsa yener zaten ama güneşin yüzey sıcaklığı değilmi human torchun novasının sıcaklığı ?

Wiki de bir milyon diyor.Yaklaşık 555.000 küsür derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 21 Haziran 2014; 0:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu avengersa bir spideyi almadılar gerçi new avengersda varda.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca sorunun cevabı human torch.Bakmayın pek kullanmıyor ama nova yı kullanırsa spiderman le birlikte diğer kahramanları da öldürür

1.000.000 fahrenheit sıcaklığa ulaşabiliyor bu nova.

Hocam nova kullanırsa yener zaten ama güneşin yüzey sıcaklığı değilmi human torchun novasının sıcaklığı ?

Wiki de bir milyon diyor.Yaklaşık 555.000 küsür derece.

• Human Torch gücü bakımından avantajlı gibi görünsede , örümcek adam zekasının ve örümcek sezgileri+ çevikliği ile kazanır. Human torch normalde şımarık düşüncesiz son raddeye iş gelince sorumluluk alan bir karakterdir. Zamanında onun yerine bir robot vardı hatta alavera dalavera ile sonradan çıkardılar fantastik 4lüye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tartışmaya son noktayı, spiderman'nin firelord ile yaptığı dövüş vuracaktır. galatus'un eski elçisi firelord'un yanında human torch, kibrit alevi kalır. ama spirderman, onunla tek başına dövüşmüştür. onula mesafeyi koruyarak ve etrafındakileri kullanarak dövüşerek, firelord'u önce zayıflatmış, sonrada berserk moduna girerek yumruk manyağı yapmıştır. sonradan yetişen, avengers bile, nasıl kazandığını anlayamamışlardır.

spiderman, sahip olduğu güçlerler etkileyici olsa da, onu tehlikeli yapan şey, peter parker'ın zekasıdır. spiderman dövüşürken, araştırmacı zekasıyla etrafındaki her şeyi kullanabilir. güçleri tek başına bir anlam ifade etmezken, taktiksel yaklaşımı, onları koordineli olarak kullanmasını sağlar. son yıllarda bir değişiklik olmadıysa, human torch'un novası, kısıtlı bir alana etki eder. bu yüzden örümcek sezgileri ve hızı, spiderman'nin human torch'un nova saldırısından kurtulmasını sağlar. human torch'un uçması ve alev saldırıları, başkalarında etkili olsa da hız çevikli ve örümcek sezgilerine sahip spiderman'a karşı zayıf kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: dergul

bu tartışmaya son noktayı, spiderman'nin firelord ile yaptığı dövüş vuracaktır. galatus'un eski elçisi firelord'un yanında human torch, kibrit alevi kalır. ama spirderman, onunla tek başına dövüşmüştür. onula mesafeyi koruyarak ve etrafındakileri kullanarak dövüşerek, firelord'u önce zayıflatmış, sonrada berserk moduna girerek yumruk manyağı yapmıştır. sonradan yetişen, avengers bile, nasıl kazandığını anlayamamışlardır.

spiderman, sahip olduğu güçlerler etkileyici olsa da, onu tehlikeli yapan şey, peter parker'ın zekasıdır. spiderman dövüşürken, araştırmacı zekasıyla etrafındaki her şeyi kullanabilir. güçleri tek başına bir anlam ifade etmezken, taktiksel yaklaşımı, onları koordineli olarak kullanmasını sağlar. son yıllarda bir değişiklik olmadıysa, human torch'un novası, kısıtlı bir alana etki eder. bu yüzden örümcek sezgileri ve hızı, spiderman'nin human torch'un nova saldırısından kurtulmasını sağlar. human torch'un uçması ve alev saldırıları, başkalarında etkili olsa da hız çevikli ve örümcek sezgilerine sahip spiderman'a karşı zayıf kalır.

Nova sinin sicakligi 1.000.000 fahrenheit miydi neydi Gezegeni kavurmaya yetmez mi yoksa sadece belirli bir bolgeyi mi etkiler?

• human torch nova'yı pek çok kez, şehirlerin yakınında kullandı. düşündüğünüz kadar kuvvetli olsaydı, new york defalarca yok edilmiş olurdu.
  • quote:

human torch nova'yı pek çok kez, şehirlerin yakınında kullandı. düşündüğünüz kadar kuvvetli olsaydı, new york defalarca yok edilmiş olurdu.

Wiki de oyle yaziyordu sanirsam, tesekkurler bilgi icin

• quote:

human torch nova'yı pek çok kez, şehirlerin yakınında kullandı. düşündüğünüz kadar kuvvetli olsaydı, new york defalarca yok edilmiş olurdu.

Kanıt ?
  • quote:

Unipower spiderman jla yı mı yenecekBu da yeni moda oldu.Unipower ne la?

Yazmıcam yazmıcam diyorumda ama bir yere kdar.Harbiden soruyorum bu kadar övdüğünüz güç şu güne kadar ne yaptı.Yazmak kolay o bunu yapar,şu bunu yapar arkasınada çrde bir kaç kişi uni power alan şunları yapar demiş.Fark etmişsindir sürekli birileri birşeyler demiş ama ortada icraat yok.En nefret ettiğim şeydir.Uni-powerın adı şaşalı o kadar.Ben marvelda okudum.Rune kingi özellikle okudum.Uni-power sohbetyinden sonra çok araştırdım.Ortada ne bir rune kingi yaptığı iş var nede icraat var.Paso lafta geçiyor herşey.Comic vine gibi çrden anlayamayan fanboy hödüklerin dediğine bakmayın.Alayı gram çrden bir halt bilmiyor.Zaten kimsenin lafına bakmıcan git bak çrde bu adam icraati yapıyorsa burda söyle öv.JLA ekibinin ana 5lisini yenmek için uni powerı geç ig dışında über silahlar olmadıkça yenemezler.JL ekibinin kendisi zaten gelecek zamanda ilahi karakterler seviyesine çıkan kişiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Yazmıcam yazmıcam diyorumda ama bir yere kdar.Harbiden soruyorum bu kadar övdüğünüz güç şu güne kadar ne yaptı.Yazmak kolay o bunu yapar,şu bunu yapar arkasınada çrde bir kaç kişi uni power alan şunları yapar demiş.Fark etmişsindir sürekli birileri birşeyler demiş ama ortada icraat yok.En nefret ettiğim şeydir.Uni-powerın adı şaşalı o kadar.Ben marvelda okudum.Rune kingi özellikle okudum.Uni-power sohbetyinden sonra çok araştırdım.Ortada ne bir rune kingi yaptığı iş var nede icraat var.Paso lafta geçiyor herşey.Comic vine gibi çrden anlayamayan fanboy hödüklerin dediğine bakmayın.Alayı gram çrden bir halt bilmiyor.Zaten kimsenin lafına bakmıcan git bak çrde bu adam icraati yapıyorsa burda söyle öv.JLA ekibinin ana 5lisini yenmek için uni powerı geç ig dışında über silahlar olmadıkça yenemezler.JL ekibinin kendisi zaten gelecek zamanda ilahi karakterler seviyesine çıkan kişiler.

Aynen,adı var sadece.Seninle aynı fikirdeyim.İcraatı,başarısı olmayan karakterlere çok iyi deniyor nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Hocam şimdi düşününce human torch alır gibi.

Yani Ama Spidey Zekasını Kullanarak Ona Su Falan Fışkırtır Söner Ateşi Faln onun dışında yeneceğini sanmam yani super novayı kullanabilen bir kahraman fiziksel dövüş hiç spidey'in yararına olmaz yumruk atsa eli yancak tekme atsa ayağı yanacak dokunamayacak yani.

O sıcaklıkta su buharlaşır yalnız

• quote:

quote:

quote:

Aynen,adı var sadece.Seninle aynı fikirdeyim.İcraatı,başarısı olmayan karakterlere çok iyi deniyor nedense.

Bak rune kingi okuduktan sonra birşey öğrendim oda thorun gerçekten marvelın supermani olduğu.Nasıl süperman gelekcekte yaratıcı seviyesine geliyorsa rune king thor her ne kadar yaratıcı konumuna gelmesede marvelda ilahi karakterleri bile yenecek seviyede bütün evreni kontrol edilecek düzeyde bir karakter oluyor.Bunu laflardan görerek değil okuyarak öğrendim.Yani icraat var ortada.Ama bu lafta kalan güçler sorununda marvelı suçluyorum.Sürekli bunu yapıyor.Phonex force neymiş universe bustermış çok güçlüymüş.Neymiş bu böylemiş felan.Ya arakadaş git çiz göster birşeyler.Millet imperiax prime laf etti çakma karakter diye ama en azından evren yaratıp yok etti.Ben bir kerek bile bunu yapan sürekli övülen marvel ilahi karakteri veya normal karakteri görmedim.İşin kötüsü bu lafta kalan güçler yüzünden hatırlarsan hulkun thorun yenmesi konusunda ciddi bir kitle vardı.

• quote:

quote:

quote:

Aynen ya tahmin ettigimden bile daha gucsuz cikti uni.power

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 21 Haziran 2014; 20:27:03 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HanGamer

quote:

Kanıt ?

Fantastik Dortlu 600 yada 601 i oku orda var human torch nova yapiyor ama capi cok kucuk.

• spiderman'e 80'li yıllardaki bazı bölümlerde, tanrısal güçler bahşedilmişti. ama bu power up, spiderman'e yarardan çok ayakbağı olmuştu. kendisinin test etmeye gelen, magneto ile dövüşürken, kazara savaş alanından kilometrelerce uzaktaki bir yelkenliye araba fırlatmıştı. neyse ki loki'nin dünyayı terk ederken geride bıraktığı canavarla(destroyer olabilir.) dövüştükten sonra, bu tanrısal güçlerden kurtulmuştu. kendisini daha önce yenmiş bir rakibi, tanrısal güçlerle donatılmış spiderman'den tek yeyince, "belki daha kolay bir rakip bulmalıyım. mesela galactus" demişti.
  • quote:

spiderman'e 80'li yıllardaki bazı bölümlerde, tanrısal güçler bahşedilmişti. ama bu power up, spiderman'e yarardan çok ayakbağı olmuştu. kendisinin test etmeye gelen, magneto ile dövüşürken, kazara savaş alanından kilometrelerce uzaktaki bir yelkenliye araba fırlatmıştı. neyse ki loki'nin dünyayı terk ederken geride bıraktığı canavarla(destroyer olabilir.) dövüştükten sonra, bu tanrısal güçlerden kurtulmuştu. kendisini daha önce yenmiş bir rakibi, tanrısal güçlerle donatılmış spiderman'den tek yeyince, "belki daha kolay bir rakip bulmalıyım. mesela galactus" demişti.

Captain universe ile birlesmis hali olabilir mi?

@The Evil Dead @SenJi

Son cumleye dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

spiderman'e 80'li yıllardaki bazı bölümlerde, tanrısal güçler bahşedilmişti. ama bu power up, spiderman'e yarardan çok ayakbağı olmuştu. kendisinin test etmeye gelen, magneto ile dövüşürken, kazara savaş alanından kilometrelerce uzaktaki bir yelkenliye araba fırlatmıştı. neyse ki loki'nin dünyayı terk ederken geride bıraktığı canavarla(destroyer olabilir.) dövüştükten sonra, bu tanrısal güçlerden kurtulmuştu. kendisini daha önce yenmiş bir rakibi, tanrısal güçlerle donatılmış spiderman'den tek yeyince, "belki daha kolay bir rakip bulmalıyım. mesela galactus" demişti.

@The Evil Dead @SenJi

Son cumleye dikkat

uzun zaman geçtiği için, hatırlamıyorum. ama olabilir.

• quote:

quote:

quote:

@The Evil Dead @SenJi

Son cumleye dikkat

uzun zaman geçtiği için, hatırlamıyorum. ama olabilir.

Spiderman o halinde dediginiz kadar guclu muydu? Hani uni power ile ilgili cok fazla bir sey yazmiyor

• quote:

quote:

@The Evil Dead @SenJi

Son cumleye dikkat

Yine dediğimiz noktaya dönüyor laf bol icraat yok.

Bu arada dergul mesajında ne demiş pek anlamadım.Tek anladığım son cümlede superman galactusla ilgili onu yeneceğini belli edicek mesajı içeren bir espiri yapması.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.