Şimdi Ara

SpiderMu 97d 2 veya 3 Senedir Acık Gelin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Drop : 50 vs 60
    BB : Arada Bless Gunleri Oluyo Normalde Off
    Version : 97d
    site :www.spidermu.eu

Acc Siteden Stafflara PM Atarak ALınıyor..
    Bana Acc pass email Soru ve cevap bolumunu PM atarsanız Size Acc Alabilirim...

Arkadaslar Ben Bu Serveri 3 senedir Oynuyorum Ve 1 Kere reslendi..
    Oyun Zor Die Bisey Demeyin Oyundaki Setleri Gorunce Beni Anlıyacaksınız..
    Oyun Lvl biraz ZOr Ama Oyunu COk KAsan Kisiler dsr + ref set var Hemde Cogunda BEklerim Cok Eglenceli.
    Emeginizin Bosa Gitmeyecegi Bir Server..

Patch Link Yapamam Cunku Kotam DOldu...

ayın 1 yada kafeye gittimde upload edip PAtch Link KOyarım...

• Arkadaslar ne oLdu ZOrmu Geldi exp : 300 Saglam Server istiodunuz Alın size Saglam Server VArsa KAsarım Diyen Genc Buyursun
  • tmm ben kasarım diyorum 300x uygun bi bakcam da sitede pacht nerde yoksa en kısa zmn da upload edebilir misin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogozorol

tmm ben kasarım diyorum 300x uygun bi bakcam da sitede pacht nerde yoksa en kısa zmn da upload edebilir misin

Kotam Dolmus OLmasa Edecem Upload ama Kotam DOldu isallah KAfeye Gidince uPload Edicem
  • Zamanında Bende O Serveri Oynamıştım Ama Reslendikten Sonra Hiç Tadı Kalmadı.Aiptir Sölemesi Full Stat BK Charım Vardı Üstünde Full Flaming Set Ve Aklınıza Gelebilecek Herşey Full Özellikliydi.Nickim LuCiFeR_BK idi bilen Bilir :)

Patch'e İhtiyacı Olanhttp://dosyam.net/?id=9ggv29 Burdan indirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 21 Mayıs 2007; 22:23:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Limit

Zamanında Bende O Serveri Oynamıştım Ama Reslendikten Sonra Hiç Tadı Kalmadı.Aiptir Sölemesi Full Stat BK Charım Vardı Üstünde Full Flaming Set Ve Aklınıza Gelebilecek Herşey Full Özellikliydi.Nickim LuCiFeR_BK idi bilen Bilir :)

Patch'e İhtiyacı Olanhttp://dosyam.net/?id=opnbas Burdan indirebilir

saoL Luci Benide Bilen Bilir Spiderda Eski Nickim ALeMCi Bendede Full Set Vardı Ama SOnra Soyuldu..

• quote:

Zamanında Bende O Serveri Oynamıştım Ama Reslendikten Sonra Hiç Tadı Kalmadı.Aiptir Sölemesi Full Stat BK Charım Vardı Üstünde Full Flaming Set Ve Aklınıza Gelebilecek Herşey Full Özellikliydi.Nickim LuCiFeR_BK idi bilen Bilir :)

kardeş site açılmıyo sayfa yüklenemiyor diyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 ve HL1 hala alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Orpheus-

Arkadaslar ne oLdu ZOrmu Geldi exp : 300 Saglam Server istiodunuz Alın size Saglam Server VArsa KAsarım Diyen Genc Buyursun

Psychic-doom war kardes kalici ama arena yok res atinca pointler gidiyo 520 reste car fulleniyo bunu kasamasi daha zor spidermu da stat fulleme war di o server bizim yuzumuzden reslendi ......!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sosyete_p

quote:

Arkadaslar ne oLdu ZOrmu Geldi exp : 300 Saglam Server istiodunuz Alın size Saglam Server VArsa KAsarım Diyen Genc Buyursun

Psychic-doom war kardes kalici ama arena yok res atinca pointler gidiyo 520 reste car fulleniyo bunu kasamasi daha zor spidermu da stat fulleme war di o server bizim yuzumuzden reslendi ......!!!!!

Ewt Sizin Yuzunuzden DeiL adamlar uYeligi Acınca Sitesinde Acık Vardı Ondan Oldu ama fullenenleri Hepsi Banlandı Herkes Fulledikten 5 6 Ay Sonra Reslendi Yani Sizin Yuzunuzden deiL..
    Gel Simdi Fulle HAde.. YAda Kopyalama Falna Yap Goreyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Orpheus- -- 23 Mayıs 2007; 13:25:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogozorol

quote:

kardeş site açılmıyo sayfa yüklenemiyor diyo

Evet Sanırım sitede sorun var bendede açılmıyor arada sırada dene açılır

• sanırım dosyam.net kapanmış
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sosyete_p

quote:

Ewt Sizin Yuzunuzden DeiL adamlar uYeligi Acınca Sitesinde Acık Vardı Ondan Oldu ama fullenenleri Hepsi Banlandı Herkes Fulledikten 5 6 Ay Sonra Reslendi Yani Sizin Yuzunuzden deiL..
    Gel Simdi Fulle HAde.. YAda Kopyalama Falna Yap Goreyim

Serverda mupie işliyormu ? mupie işliyorsa +5 doldururum lorenciayı

• Serverda Hic Bisey İslemiyo Ama Dene Derim HAHAMU İslemiyodu.. Mupie Dene baqaLım isallah olur..
  • T-Rex isliyor arkdasım geçen set yaptialr bi arkadasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuzeMyMM -- 31 Mayıs 2007; 13:15:29 >
  • Bu serverda benim 100 reslik adamım var
  • Çok Eski Bi Server Spider Ama Biraz Zordur.Zor Yönleri Sadece Lorencia ve Stadiumda Spot Olmasıdır Buda Kasmayı Çok Zorlaştırıyor
  • Arkdaslar spdider mu Season II Area ile geri döndü oyuna girmek isteyenler burdan dowland edebilriler
    http://www.spidermu.eu/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=6 direk dowland çıkıyor karsınıza gerisi size kalmıs 4 senedir açık bir serverdir iii oyunlar

Ama önce siteye üye olmaniz gerekiyor arkdaslar dowland edebilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLuzeMyMM -- 31 Mayıs 2007; 17:20:14 >
  • Evet Season II Olmuş Ama Ben Sitedeki Gerekli Bilgiyi Göremedim
  • Sallama yazılar yazmıslar ama bilen bilir Luci ben Tarık bide eski acc girilmiyor herhalde yeni üyelik istiyor benm acc silmislerse bidaha oynamam zaten spideri simdi dowland ediyorum çabuk indiriyor benm pc
  • Benim indi bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.