|
Spigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon (2. sayfa)
-
-
a180 w176 kasadaki cd'liğe takınca otomatik cd ye geçiyor maalesef uyumlu olmuyor ve tam oturmuyor
-
-
Vantuzlu arayanlara bu ürünü tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam yapışıyor. Arazi aracında kullanıyoruz çok bozuk yollarda bile düşmüyor.
https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-ap12t-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-black-000cg20917-pm-HB00000394HJ -
quote:
Orijinalden alıntı: final bossÜrünün fiyatı 120 liraya inmiş. Tekrar 85 liraya iner mi emin değilim. O yüzden aldım bir tane.
Bende Fiesta var. Izgara mandallı Baseus işlevini kaybetti. Tutmuyor.
Alıntıları GösterHala memnunum ben. Sağlam ürün. Düşünenlere tekrar tavsiye ediyorum
-
CD girişi olmayan ne yapcak?
-
Teşekkür ederim. Böyle bir şey arıyordum.quote:
Orijinalden alıntı: shark1907
Vantuzlu arayanlara bu ürünü tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam yapışıyor. Arazi aracında kullanıyoruz çok bozuk yollarda bile düşmüyor.
https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-ap12t-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-black-000cg20917-pm-HB00000394HJ -
CD girişli teyp alacak -
Ya vantuzlu alın ya da havalandırma kanalına takılan. Ancak telefonlar ağırlaştı, havalandırma kanalını kırmayın, pahalı parça; vantuzlular da zamanla düşüyor. Güneşten olabilir.
-
2017 polo araca aldım ama sadece uzun yolda kullanıyorum navigasyon için. ekranı kapatıyor. havalandırma kanalına devam ediyorum.
-
Ben de pioneer teyp var buna da olur mu?
Teyp tuşlarını kapatır gibi geliyor
CD yi hiç kullanmıyorum. peteklere takılan aparatlar tam tutamıyor, telefon yönü bir süre sona değişiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Temmuz 2021; 2:16:9 > -
Ne kadar zamandır kullanıyorsun?
Geçmişte vantuzlu kullandım
Ön göğüste plastikte tam durmuyor bir süre sonra çıkıyor
Cama takınca da görüşü engelliyor.
-
2 sene olmustur ama ben camda kullanıyorum çok memnunum göğüs kısmında kullanıma aracım uygun değil hiç denemedik.
-
Uzun süredir sorunsuz şekilde kullanan var mı?
-
Öncesinde bi kaç tane tutacak deneyip sonrasında 3-4 yıldır bunu kullanıp her defasında da vay be ne ürün yapmış spigen diyerek kullanmaktan zevk aldığım ürün -
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratkkk
Öncesinde bi kaç tane tutacak deneyip sonrasında 3-4 yıldır bunu kullanıp her defasında da vay be ne ürün yapmış spigen diyerek kullanmaktan zevk aldığım ürünTeşekkür ederim bilgiler için. En kısa sürede bende denemeyi planlıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X