Şimdi Ara

Spigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
6.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Baseus 59 muydu ne. Bu son 90 gündür 120 altına inmemiş görünüyor hocam. Ve çok fark var kesinlikle
  • a180 w176 kasadaki cd'liğe takınca otomatik cd ye geçiyor maalesef uyumlu olmuyor ve tam oturmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ürün geldi. Bayağı sağlam tutuyor. Tavsiye ederim arkadaşlar. Baseusa göre daha sağlam. Çekersen torpido gelir gene çıkmaz diyebilirim.

Spigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon

Ürünün fiyatı 120 liraya inmiş. Tekrar 85 liraya iner mi emin değilim. O yüzden aldım bir tane.

Bende Fiesta var. Izgara mandallı Baseus işlevini kaybetti. Tutmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi final boss -- 24 Temmuz 2021; 12:30:47 >

• Vantuzlu arayanlara bu ürünü tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam yapışıyor. Arazi aracında kullanıyoruz çok bozuk yollarda bile düşmüyor.

https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-ap12t-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-black-000cg20917-pm-HB00000394HJ
  • quote:

Orijinalden alıntı: final boss

Ürünün fiyatı 120 liraya inmiş. Tekrar 85 liraya iner mi emin değilim. O yüzden aldım bir tane.

Bende Fiesta var. Izgara mandallı Baseus işlevini kaybetti. Tutmuyor.

Alıntıları Göster

Hala memnunum ben. Sağlam ürün. Düşünenlere tekrar tavsiye ediyorumSpigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon 

• CD girişi olmayan ne yapcak?

• quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Vantuzlu arayanlara bu ürünü tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam yapışıyor. Arazi aracında kullanıyoruz çok bozuk yollarda bile düşmüyor.

https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-ap12t-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-black-000cg20917-pm-HB00000394HJ
    Teşekkür ederim. Böyle bir şey arıyordum.
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    CD girişli teyp alacak
  • drkayzer kullanıcısına yanıt

Ya vantuzlu alın ya da havalandırma kanalına takılan. Ancak telefonlar ağırlaştı, havalandırma kanalını kırmayın, pahalı parça; vantuzlular da zamanla düşüyor. Güneşten olabilir.

• 2017 polo araca aldım ama sadece uzun yolda kullanıyorum navigasyon için. ekranı kapatıyor. havalandırma kanalına devam ediyorum.

• Ben de pioneer teyp var buna da olur mu?

Teyp tuşlarını kapatır gibi geliyor

CD yi hiç kullanmıyorum. peteklere takılan aparatlar tam tutamıyor, telefon yönü bir süre sona değişiyor.

Spigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Temmuz 2021; 2:16:9 >
  • shark1907 kullanıcısına yanıt

Ne kadar zamandır kullanıyorsun?

Geçmişte vantuzlu kullandım

Ön göğüste plastikte tam durmuyor bir süre sonra çıkıyor

Cama takınca da görüşü engelliyor.

• TiSKE kullanıcısına yanıt

2 sene olmustur ama ben camda kullanıyorum çok memnunum göğüs kısmında kullanıma aracım uygun değil hiç denemedik.

• Uzun süredir sorunsuz şekilde kullanan var mı?

• Öncesinde bi kaç tane tutacak deneyip sonrasında 3-4 yıldır bunu kullanıp her defasında da vay be ne ürün yapmış spigen diyerek kullanmaktan zevk aldığım ürün
  • Spigen Cd Girişli Telefon Tutucu 85 TL Amazon

Spigen kullanıyorum. Çıkarırken resmen yapışıyor. Nazikçe çikarmazsaniz böyle olabiliyor dikkatli kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkkk

Öncesinde bi kaç tane tutacak deneyip sonrasında 3-4 yıldır bunu kullanıp her defasında da vay be ne ürün yapmış spigen diyerek kullanmaktan zevk aldığım ürün

Teşekkür ederim bilgiler için. En kısa sürede bende denemeyi planlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.