Şimdi Ara

Spigen Legato Bluetooth Kulaklık 99₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
10.091
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yaklaşık 20 gün önce 100 tl iken fiyatı oldukça uygun olduğundan aldım
    oldukça memnunum fiyatına göre iyi bir ürün
    kısaca;
    şarjı iyi gidiyor, sadece sporda kullanıyorum 1 haftayı çıkarıyor
    mikrofonu iyi
    çok hafif
    terden etkilenmiyor (şimdilik)
    koşarken yürürken yatarken kalkarken kulaktan düşmüyor
    fakat ses/bas seviyesi bazı kişilere az gelebilir, ürün açıklamasında da bazı sınırlar nedeniyle yüksek olmadığını belirtmişler (kulak sağlığı için 100 db yi geçemiyormuş)

Otomobillerde vergi avantajı yakalamak için yazılımla beygir azaltılması yapılması gibi geldi bana. Belki bir yazılım vs bir işlem ile ses seviyesi yükseltilebilir. Çünkü ebay amazon vs yerlerde max seviyesi daha yüksek görülüyor
  • 150 tl an itibariyle
  • Ah be ne zamandır sporda kullanmak için kablosuz kulaklık bakıyorum fiyat gerçekten iyiymiş şimdi 149,90 TL
  • Ben de aldim bu kulakliktan.haber veren arkadasa tesekkur ederim.sesi falan az yazmislar da burda sesi gayet iyi,bi sikintisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Spigen r32 ile karşılaştırırsak?
    İkisini de kullandım. R32 de güzel bas veriyor. Basi hissediyorsunuz. R53 de müzik sesi daha boğuk geliyor. R32 de telefon görüşmelerimde karşı taraf hep şikayetçi idi. R53 de aynı şekilde ama daha az şikayet geliyordu görüşmelerde.

R32 de 1 kulaklık bass vermemeye başladı, ücret iadesi yaptılar. R53 de de 3/4 deneme de açılıyordu onuda yenisi ile değiştirdiler.

Ben bisiklet sürerken takıyorum, ter den vs etkilenmiyor r53.

Müzik dinlemek için alıyorsanız R32 öneririm. Spor vs ile müzik dinlemek için alacaksanız R53 almanızı öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

İkisini de kullandım. R32 de güzel bas veriyor. Basi hissediyorsunuz. R53 de müzik sesi daha boğuk geliyor. R32 de telefon görüşmelerimde karşı taraf hep şikayetçi idi. R53 de aynı şekilde ama daha az şikayet geliyordu görüşmelerde.

R32 de 1 kulaklık bass vermemeye başladı, ücret iadesi yaptılar. R53 de de 3/4 deneme de açılıyordu onuda yenisi ile değiştirdiler.

Ben bisiklet sürerken takıyorum, ter den vs etkilenmiyor r53.

Müzik dinlemek için alıyorsanız R32 öneririm. Spor vs ile müzik dinlemek için alacaksanız R53 almanızı öneririm

Alıntıları Göster
    Hali hazırda r32 kullanıyorum genelde yürüyüş yapıyorum.

Konuşma sıkıntısı evet kötü ama müzik dinlerken ses güzel fakat biraz seviye az gibi. Spotify ile dinliyorum belki ondan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

Hali hazırda r32 kullanıyorum genelde yürüyüş yapıyorum.

Konuşma sıkıntısı evet kötü ama müzik dinlerken ses güzel fakat biraz seviye az gibi. Spotify ile dinliyorum belki ondan olabilir.

Alıntıları Göster
    kulak içine oturan boynuz tarzı plastik aparatı çıkartıp kulağınıza tam girdiğinden emin olup deneyin birde, tam oturmayınca bende de kısılmış gibi gelirdi sesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

kulak içine oturan boynuz tarzı plastik aparatı çıkartıp kulağınıza tam girdiğinden emin olup deneyin birde, tam oturmayınca bende de kısılmış gibi gelirdi sesi.

Alıntıları Göster
    hocam onu ilk aldığım gün çıkardım,bir süre sonra acıtmaya başlıyordu nedense
  • Şu an 99,00 TL ye indirmişler. İhtiyacı olan için güzel fiyat.
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Kulaklığı hala kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye edebilirim .

• az once bende istedim 99tl iyi fiyat oldgunu düşünüyorum daha gecen case 4u sacma blutooth kulakligna 45 tl vermeitim iade ettim

o kadar kalitesiz di ki... simdi aldigim cok kaliteli gelicek bana :)

• Ben de az önce sipariş verdim. 119 TL. Uygun gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.