Şimdi Ara

Spigen nano liquid (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Bende 2 tane aldım iPhone X için kullanacağım. 1 tanesini ön ve arka 2 yüzeyede kullanabilirmiyiz. Ben poşetini açar açmaz makasla kesip birini hemen geri koyup yarısıyla bir yüzeyi kuruyunca diğer yarısıylada arka yüzeyi yapmayı düşünüyorum olabilir mi böyle yoksa ikisinide kullanayım mı arka ve ön olarak. Birde X in parlak çelik çerçevesinde kullanılır mı acaba bunun hakkında fikriniz var mı hiç biryerde bulamadım.

hocam telefona uyguladınız mı memnun musunuz.bende x için uygulamayı düşünüyorum.

Bu arada arkadaşlar diamond protect ile bu ürün aynı mıdır 30 lira fazla verip diamond protect mi alsam
  • pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Evet uyguladım. 2 tanesini ön arka ve yanlara uyguladım. Şu an herhangi birşey yok. Ekranda varmı yokmu anlaşılmıyor. Kılcal çizikleri önlese yeter zaten. Diamond protect i bilemiyorum ama muhtemelen aynı maddedir silikon dioksit oluyor bu tarz ürünler. Bence farketmez spigende bilindik marka sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -tayfun-

Merhaba. Evet uyguladım. 2 tanesini ön arka ve yanlara uyguladım. Şu an herhangi birşey yok. Ekranda varmı yokmu anlaşılmıyor. Kılcal çizikleri önlese yeter zaten. Diamond protect i bilemiyorum ama muhtemelen aynı maddedir silikon dioksit oluyor bu tarz ürünler. Bence farketmez spigende bilindik marka sonuçta.

diamond protect bu işin atası galiba videolara bakarsanız cihazı tank gibi yapıyor resmen spigenda aynı korumayı saglar mı acaba sadece cizilme değilde darbe olarakta katkısı varmıdır
  • pgdnBREAK kullanıcısına yanıt
    O kadar darbeye karşı korur mu bilemiyorum. Bazı videolar abartı geliyor reklam gibi. Aynı maddedense spigeninkide diamond kadar etkilidir bence. Bakalım artık ben birsüre sonra birdaha kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 7 Aralık 2017; 3:55:36 >
  • Bendede var aynı ürün ama henüz kullanmadım iPhone X aldım ve ona kullanıp kullanmama konusunda tereddütteyim.. Çünkü Face id olayını etkiler diye düşünüyorum.. Bakınca bir çok Glass Tempered ürünlerin iPhone X face id bölümü açık bırakılmış yada delik delik sensör kısımları açık kalmış.. Onu iyi araştırmak lazım zira face id okumamazlık yapabilir. Bu konuda uygulama yapıpta sıkıntı yaşayan var mı acaba ?
  • Tempered cam koruyucu candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende zaten spigen smooth cam aldım gelmesini bekliyorum bu ürüne güvenemedim açıkçası :)
  • Bende note 8 uyguladım. Zamanla anlayacağız etkili mi değil mi tek tesellisi spigene güveniyor olmam.

• ottorehagel kullanıcısına yanıt
    Ben de note 8 e uygulamistim. 2 hafta sonra bi baktim telefonun ust tarafinda kilcal cizikler var. Ayni sekilde edge taraflarda masaya temas edebilecek nokta da kilcal cizik dolmus. Telefon ne dustu ne bisey oldu. Sirf kilcal cizikten korur diye uyguladim ama patates cikti ne yazik ki.

• Peki bunu uygulayınca nasıl söküyoruz?
    üstte arkadaşın dediği gibi çizik oluştu yada başka birşey oldu sökülebiliyor mu?
    Bu işleme göre solusyonu var mı?
  • Ben de sipariş verdim ama pişman olmak istrmiyorum.Çok fazla kötü yorum var.

• 1 ay önce diamondprotect alıp kullandım telefonuma. cihaz galaxy s8. gayet basarılı bir urun. gercekten cizilme falan olmuyor. fakat telefonu köşesi denk gelecek sekilde düşürdüm ve ekrak köşesinden kırıldı. günlük kullanım için tavsiyeederim urunu. spigeninkide az once elime ulaştı. bugun uygulayacagım. telefonun camını degiştirdim çizilmeden hemen uygulamak gerek :)
  • Gelişmeye açık bi teknoloji olarak gozukuyor fakat güven vereceğini sanmiyorum. Üzerinde 1 sene falan deneyen arkadaşların yorumunu görmek lazım ileride.

• uzun vadeli kullanım için çok mantıklı bir ürün gibi durmuyor.

Genel Kullanıcıyoutube
    Spigen Nano Liquid ile ekranınızı koruyun (1 ay sonra neler oldu???)
    https://www.youtube.com/watch?v=Yd-oEcNCDr0

bakın buradaki vatandaş 1 ay sonraki durumun videosunu çekmiş

• ben tavsiye etmem. farklı bir markadan uyguladım fakat bu koruyucunun oluşturduğu tabakada çizikler oluşuyor ve çıkmıyor.uygularken kolay da nasıl bir madde çıkarır bunu bilen var mı?

• Spigen deilde başka bi markanın denedim o güne kadar hep koruma kullandıgım için telefonda en ufak çizik yoktu korumaları çkartıp sıvı ekran koruyucu ile kullanmaya başladıktan sonra 2 ayda 3 çizik 2 ufak kırık oluştu

• Arkadaşlar bu meret nasıl çıkarılıyor bilen var mı?

Islak mendille siliyorum olmuyor. Gözlük silme solüsyonu deniyorum olmuyor. Suya batırdım çıkardım olmuyor. Kafayı yiyecem ya.

• 2018 de hb den 20 liraya almıştım
    2019 nisan ayında iphonex cihaza talimatlara uygun şekilde uyguladım ve kaplamanın aktif olduğunu ekrandaki kristal berraklığından anlayabildim
    ancak o kadar dikkatli kullandığım halde 1 ay sonra tam ekranın orta yerinde kılcal çizik oluştu
    çiziğin kaplamada olduğu belli
    şimdi bu kaplamayı komple sökmek için ne yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.