arkadaslar öncelikle herkese merhabalar benim hp pavilion 5196 laptobum var ve bi ses sistemi almak istiyorum fiyat konusunda henüz bişey belirlemis degilim ama Altec Lansing MX5021 2+1 THX ses sistemini cok begendim fakat makinama uygun olup olmadıgını bilmiyorum Makinama uygun olup olmadıgını vede sizlerin begendigi benim bilgisayarıma uygun ses sistemlerini soylerseniz cok memnun olurum Simdiden ilgilenen arkadaslara tesekkurler raptor83
bence laptopa ses sistemi gereksiz. ama zevk meselesi.seçtiğin model iyi uygun olur
bence creative 2+1 al.ben onu kullanıyorum çok memnunum.ama harici ses kartım da var.ona göre
Çok kaliteli bir speaker seçmişsin ama o fiyata 100-150ytl civarı koyarsan (ki koyarsın gibime geliyor altec lansing alacak birisin) Logitech Z5400 5.1 Dijital sistemi ve Creative nin harici ses kartını alırsın.Ve bu iki ürün bir araya gelince artık sinemaya gitmessin ve müziğe doyarsın.Ben 3-4 ay sonra aynısını yapacağım.
imzama bakabilirsin ses kartını 100 ytl aldım forumdan ikinci el z 5500 de ikinci el aldım canavar gibi kablolarını bile ben taktım istersen megaworks de alabilirsin veya logitech x 530 da alabilirsin
bütçen nedir bilmiyorum arkadaşım ama logitecx-530 ile ikinci el bir audıgy ses kartı gerçekten en ideal ortaklıklardan birisi olur bana sorarsan hp pavillion için usb girişli bir ses kartı işine gelir pcmca girişini ürünü yeni aldıysan şimdilik boş bırakman daha akıllıca olur çünkü 1-2 sene içinde harici bir ekran kartı alabilirsin veya bir başka şey için kullanabilirsin o girişi sonuçta usb bir kaç tane var ama pcmca bir tane
oncelikle yardımcı olan arkadaslara tesekkurler ALTEC LANSING MX5021E 2+1 cok begendim fakat verdiğim paraya karsılık alacagım sesten emin degilim Kullana arkadas var mı acaba?
taşınabilir bir aygıta taşınamaz bir sistem almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.Ama sonuçta sabitk en iyi ses istiyorsan microlab fc360 361 yada a serisine bakabilirsin.Dizaynı pek önemsemiyor ve daha temiz ve tizler ön planda olsun istiyorsan mc serisi tavsiyemdir.
Arkadaşlar bırakın Microlabı Logitech X530 u adam Altec Lansing ten bahsediyor.İkisinin fiyatını toplsasan bi Altec Lansing etmez.Çok kaliteli bir markadır.MX5021 2+1 THX dünyadaki en kaliteli 2.1 speakerlerden biridir.Dediğim gibi o fiyata Z5400 5.1 alırsın.Altec i merak eden baksın http://www.elmasepeti.com/store/urungoster.php?id=265
arkadaslar yorumlarınız için tesekkurler ALTEC LANSING MX5021E 2+1 cok begendim fakat verdiğim paraya karsılık alacagım sesten emin degilim Kullana arkadas var mı acaba?
ii bi ses alacağına eminim fakat onboard ses kartı o speaker ı limitleyecektir onboard ta kullanmak için daha ucuz bişeyler bak bence.
tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: onuroner
bence laptopa ses sistemi gereksiz. ama zevk meselesi.seçtiğin model iyi uygun olur
Dediğin bir yönden doğru. Eğer ki laptop yapısı gereği sürekli ev-iş arası gidip geliyor ise ses sistemi gereksiz olabilir. Ama bendeki gibi sürekli olarak masaüstünde duruyorsa ses sistemi oldukça gerekli. Ben bu şekil kullanıyorum. MP 3 ü laptoptan CD yi CDplayer dan plağı Pikaptan dinliyorum. Bu nedenle harici ses kartı bağladım laptopa
Logitech in her modelini düşünmeden alabilirsin bence.Hepside kendi sınıfının en iyileri.Ayrıca şu sıralar vatan bilgisayarda kampanya var megaworks ve gigaworks ü çok uygun fiyata veriyorlar onlarda çok iyi setler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme