Şimdi Ara

Spirit 3.1.3 Jailbreak Çıktı ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
10.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Kızıl Baron 3.1.3 'e yükseltince tüm program film oyun ve fotoğrafların gidecek bu yüzden bunları bir şekilde isimini yaz veya yedekle bir yere

eyvallah dostum... artık öyle yapmak lazım... rehbere, mesajlara, notlara, takvimdeki girdilere birşey olmuyor herhalde dimi?

Olabilir bu yüzden dolayı ne varsa yedekle
    Rehberi özellikle yedekle bir yerlere çünkü 3.1.3 komple güncelleme demek

Ama nereye nereye yedekeyebilirim ki rehberi, yardım lütfen rehberimi yedeklemem lazım giderse yanarım biterim ben. Nasıl yapcam itunes iyi yedeklemiyor.

Ben rehberimi iTunes üzerinden Outlook'a yedekliyorum. Biraz önce restore ettim tekrar yükledim rehberimi hiç bir problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft
    İpadde denedim. Cydia yüklendi açıldıda. Şimdi ne yüklicez burdan sonra _?

Ayni seyi bende merak ediyorum.
  • An itibarıyla ben de yüklemiş bulunuyorum Sadece fotoğrafların yedeğini almanız yeterli, diğer herşey aynen duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 3 Mayıs 2010; 20:45:07 >
  • iphone 3g 8gb a bu işlemleri uyguladım sorunsuz sekilde jb yaptım tabi bnmkisi tr den alındıgı için unlock a gerek yoktu
    3.1.3 ile gelen yenilikler nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

An itibarıyla ben de yüklemiş bulunuyorum Sadece fotoğrafların yedeğini almanız yeterli, diğer herşey aynen duruyor.

Maalesef ben resimleri kaybettim
  • cydia adlı programı daha önce kullananlar hap şeklinde bilgi verebilirler mi?
    hangi paketleri kullanmalıyız?
    root şifresini değiştirelim mi?
    program yükleyeceğimiz zaman ne yapmalıyız gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat
    @yunusxxx, yapabilirsiniz

@alprens, 3.1.3 unlock yakında çıkar, şuan dediğiniz şekilde yapamassınız sanıyorum çünkü baseband düşürme diye bir olay yok bildiğim kadarıyla. Ancak jb yapıp ipod olarak kullanabilirsiniz.

Bende ztn at&t hat var açmada bı sorunum yok. Sadece hattımı kullanabileyim yeter.
  • programı indiremiyorum. bir hayırsever arkadaş raapid e falan atabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet331

programı indiremiyorum. bir hayırsever arkadaş raapid e falan atabilirmi?

http://rapid share.com/files/382868266/Spirit.exe
  • teşekkür ederim hocam. hemen deniyorum.
  • UNLOCK NE ZAMAN ÇIKAR ACABA BENDE Bİ SEVİNSEM.
  • Adamlara helal olsun. 1 haftadır restoreden sonra JB yapamadım. Adamlar bi program yazmışlar. Tak diye yaptı JB'yi tebrikler ellerinden öperim hepsinin
  • Arkadaşlar telefonum ne update oluyor ne restore oluyor. ne yapmam lazım. 3.1.2 yüklüydü. JB yapmam içinde 3.1.3 yüklemem lazım. genpadan alınma telefonum 3Gs modeli.
  • unlock Haziran sonu Temmuz basi gibi cikacak. Apple Iphone 4g icin bekliyolar unlock icin. Suanda unlock bulunmus fakat apple acigi kapatmasin diye yayinlanmiyor. Unlock yazilim olarak suanda mumkun degil ancak fiziksel olarak mumkun. Modemi sokup yeniden yazmak gerek tabi o da telefonu actirmak istemeyenlerin isine pek gelmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf.3434

Arkadaşlar telefonum ne update oluyor ne restore oluyor. ne yapmam lazım. 3.1.2 yüklüydü. JB yapmam içinde 3.1.3 yüklemem lazım. genpadan alınma telefonum 3Gs modeli.

Hata kodu ney?
  • 3.1.2 'den 3.1.3 e updata yaptım tüm herşeyim silindi telefonum açıldı. JB yapmadım yapınca yazıcam
  • Yeni 3.1.2 yükledik be yine iş çıktı ... Neyse arkadaşlar benim 36. hafta bi sorun olmaz dimi bak olursa o olmaz diyen adamın gırtlağını sıkarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibbilamus

quote:

Orijinalden alıntı: asdf.3434

Arkadaşlar telefonum ne update oluyor ne restore oluyor. ne yapmam lazım. 3.1.2 yüklüydü. JB yapmam içinde 3.1.3 yüklemem lazım. genpadan alınma telefonum 3Gs modeli.

Hata kodu ney?

usta hata kodu diye birşey yok.

downloading item 1
    iphone software update 3 hours diyor. yazıyor üstte tırnak kadar bişi ilerledi 50 dakikadır.
  • quote:

3.1.2 'den 3.1.3 e updata yaptım tüm herşeyim silindi telefonum açıldı. JB yapmadım yapınca yazıcam

kaç dakika sürdü arkadaşım yaptığın işlem ?
  • arkadaşlar bugün bu haberin duyulmasıyla cihazımı 3.1.3 versiyona yükselttim ardından spiriti yükledim ve jailbreak yapmaya çalıştım ancak jailbreak butonu aktif değildi ve altında 3gs not supported yazıyordu..ardından başka bir forumda bu sorunu anlattım orda dediler ki cihazı açıkken restore yapmışsın dfu modda restore et dediler.sonra dfu modda restore yaptım..tekrar denedim sonuç yine aynı...
    ardından spirit i program files ın içindecommon files apple supportun içine attım..bu sefer jailbreak butonu aaktif oldu jaişbreak yaptığımda c000005 diye eror veriyor...lütfen yardımmm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.