Şimdi Ara

Spirit 3.1.3 JailBreak Windows Yönergesi | iPhone 3G-3Gs iPod Touch 3G (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
420
Cevap
2
Favori
40.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bir sorum olacaktı bende 16gb 3gs turkcell 31hafta üretlimli 3.1.2 jbli iphone var
    şimdi ben bunu 3.1.3 lü jb yapmak istiyorum.. itunesdan şuan ios 4.0 yüklüyor.. bunu telefonuma yükleyeyim mi yüklemeyeyimmi?
  • shsh kaydi olmayan ios 4 yuklu bi cihazi diyelim bir sekilde 3.1.3e dusurduk spirit ile jailbreak yaptik ve shsh kaydi aldik (nasil bilmiyorum) bundan sonra cihazi tekrar 3.1.2 ye dusurup orda blackra1n ile jail yapip sonra shsh kaydini alip tekrar ios 4 yukledikten sonra yeni jailbreak islemini uygulamak mumkun mu (yeni br yeni cihaz yurtici )? biraz karisik oldu ama umarim anlasilmistir
  • arkadaslar bu jb yurtdisindan gelme 3.1.2 yazilimli 3gs icin yapilabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

amerikadan bugün gelen iphone 3gs mi 1 dk da hem unlock hem jailbreak yaptım teşekkürler....

hocam, yonergede yutdisi cihazlarda uygulamayin giyor, baska bir yontemle mi yaptin sen? yoksa ayni yontem mi?
    bide telefonun versiyonunu, firmware'ini ve bootrom'unu biliyor musun?
  • ARKADAŞLAR MÜJDEEEEEEE.......

**** YURTDIŞINDAN GELME 3G & 3Gs 3.1.3 (7E18) firmwear 5.12.01 SADECE ACİL ARAMA-BLOKE OLAN IPHONE'LARINIZA ÖZGÜRLÜK****

ilgili arkadaşlar varsa lütfen darkibo@hotmail.com
  • apptrackr.org dışında ilaçlı apps'leri indirebileceğimiz bir site var mı? ipad'i de spirit ile jb yaptım ama ürün yeni olduğu için ya henüz yeterince program yok ya da bu sitede sadece bunlar var???
  • Konu için teşekkürler ben restore etmeden yaptım bi sorun olmadı dosyalarım hiç bir değişikliğe uğramadı . . .

Ayrıca Cydia ya başka hangi sourceler eklenmelidir?
  • bende unable to lauch dl hatası verdi error code 149
  • ben şimdi bi tane itouch 8 gb aldım malum 3g deniyor ama donanımı 2g
    mc ile başlıyor 3,1,3 sürüm ben jb yapabilecekmiyim?
  • bende 3.nesil 32gb bir ipod touch var.İtunes üzerinden restore tuşuna bastığım zaman restore edip ios4.0 a update edecek diyor.restore etmeden JB yapmanın sakıncaları nelerdir?(Restore yapmak daha iyi diyor herkes ama neden?)
    Kapatıp açılınca şarjı bitince JB gidiyor mu?
    İleride bir gün JB den sıkılıp orijinal haliyle kullanmak istesem ne yapmam gerekir?
  • arkadaşlar sormak istediğim sey cydia ayarlarını yapmadan jailbreak tamamlanmıs olurmu? cydia ayarları için 3g baglantısını kullanabilirmiyiz yoksa illa wifi dan mı baglanmamız gerekir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: borkun
    arkadaşlar sormak istediğim sey cydia ayarlarını yapmadan jailbreak tamamlanmıs olurmu? cydia ayarları için 3g baglantısını kullanabilirmiyiz yoksa illa wifi dan mı baglanmamız gerekir? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

3g baglantinla yapabilirsin... Ben 3g ile yaptım...
  • öncelikle cevabın için saol bişey daha sorcam versiyonum 3.1.3 restore edince en yeni versiyonu yükleyecek i tunes (yanlış anlamadıysam 4. versiyonu), ama indirdiğimiz spirit.exe 3.1.3 için burda bi problemle karşılaşırmıyım?
  • Walla o sorunun kısmi olarak cevabı banada lazım...Bende restore yapmayı düşünüyorum, lakin restore yapınca mevcut yazlım olduğu gibi kalıyomu (şu anki 3.1.3) yoksa en güncel sürümmü yüklenmiş oluyo?.
    Bi de buna ek olarak, ben jailbreak işleminden önce restore yapmadım bi problemle de karşılaşmadım...Ancak jailbreak i ortadan kaldırmak için restore yapmak istiyorum ama 3.1.3 den de vazgeçmek istemiyorum...bu arada cihazım yurtiçi 3gs 16...
  • ben de restore yapmadan jailbreak yaptım sanırım itunestan restore yapınca direk4.0 yüklücek. neden jailbreak i kaldırmak istiyosun eger bi sorun yasamadıysan?
  • Almanya'dan Iphone getirttim cözemedim daha. Sim kilidli. Elimde ama kullanamıyorum yaa. Bir yardımcı olsanız da su derdimi cözsek. 3G 8Gb. 3.1.3 sürümü. Kacıncı hafta üretimi bilmiyorum,nerden bakılıyor anlamadım bir türlü. pin'i griyorum servis yok yazıyor. Pasaport kaydı da tamam. Gelin görün kullanamıyorum. Forumda unlock icin hep 3Gs'ler hakkında bilgiler var,3G'ler hakkında varsa da ben bulamadım. 3Gs'ler icin JB ve unlock islemleri icin yurt dişi unlock'lu cihazlara kesinlikle uygulamayınız diye uyarmıslar arkdaslar. Ne yapacagımı bilmiyorum yaa,hevesle getirdik Iphone'u ama kullanamıyorum. Yardımcı olun arkadaslar. Nasıl hallederim bu unlock isini?
  • Cihazı restore ettim fakat versiyonu 4.0 yükseltti :( bi sorun olurmu ? başka bi yolamı başvurmam gerekicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaDo

Cihazı restore ettim fakat versiyonu 4.0 yükseltti :( bi sorun olurmu ? başka bi yolamı başvurmam gerekicek

Yardım edicek yokmu?
  • quote:

quote:

Cihazı restore ettim fakat versiyonu 4.0 yükseltti :( bi sorun olurmu ? başka bi yolamı başvurmam gerekicek

Yardım edicek yokmu?

sorun değilde yavaşlama olacak menü geçişlerinde müzik açılışlarında bir de jb bulmak zor biraz 4 lere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

quote:

quote:

Yardım edicek yokmu?

sorun değilde yavaşlama olacak menü geçişlerinde müzik açılışlarında bir de jb bulmak zor biraz 4 lere.

Yani sürüm 4.0 olduğu halde konudaki yöntemi uygulasam bir sorun çıkarmı bunu öğrenmek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.