Şimdi Ara

Spiritomb & Sableye ? Vortex

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adminlerden Dean ve Rob tamam.Sıra geldi Patrick'e.Nasıl yenerim bu elemanı ? Bu 2 pokemonun Weakness yok.Hangi pokemon ile gireyim ?

• İkiside Hayalet Dark Saldırılara Sahip Olan Bir Pokemon Deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adminlerden Dean ve Rob tamam.Sıra geldi Patrick'e.Nasıl yenerim bu elemanı ? Bu 2 pokemonun Weakness yok.Hangi pokemon ile gireyim ?

dean ve rob için hangi takımı kullandım kardeşim söyler misin rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlympoSSSSS1

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Adminlerden Dean ve Rob tamam.Sıra geldi Patrick'e.Nasıl yenerim bu elemanı ? Bu 2 pokemonun Weakness yok.Hangi pokemon ile gireyim ?

dean ve rob için hangi takımı kullandım kardeşim söyler misin rica etsem ?

Charizard Lapras Machamp Primeape Lugia Blastoise bu altılıyı kullandım ilk 2 adminden bir tanesi de elektrik pokemonla yeniliyor onun içnide Raikou Raichu kullandım

üçünü de bu 8 pokemonla yendim.http://www.pokemon.com/us/pokedex/ şuradan baktım rakibimdeki pokemonların weakness'ine.ona göre seçtim pokemon takımını.

Ve şansta yanımdaydı.Bak son admini gece yendim ve şöyle oldu.İlk dövüş pokemonuyla ilk pokemonu yendim normalde 600 hp ye kadar vurabiliyor fakat 150 ve 100 vurdu Primeape'in 1 vuruş hakkı kaldı 2. pokemonun weakness(zayıflığı yok Lugia ile vurdum 300 300 öldü Lugia'da 50 can mı ne kaldı. lapras o archeus'u yendi felan.En sonda Machamp ve Primeape kaldı onun son pokemonu kaldı primaepe ile vurdum canı yarılandı en son Machamp ile vurdum ikimizde öldük ama ben kazandım.

Dediğim gibi şansın olacak azıcık yoksa pokemonlar 600 de vurabiliyor boşta geçebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dialga
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.