Ben pcde film izlemek için Splash Pro yazılımını kullanıyorum.Bu programı bilen arkadaşlar farkını da biliyorlardır.Program hareketli görüntüleri yumuşatma özelliğine sahip.Çeşitli ayarlarla video sanki 200 hz tvde izleniyormuş gibi akıcı oluyor.Ben gayet başarılı buluyorum Splash'ı ancak son zamanlarda format sıkıntısı çekmekteyim.Bazı sıradan öyle farklı olmayan videoları açamadığını gördüm.Bir türlü açtıramadım.Özellikle mkv ve ultra hd oynatamıyor.Normalde mkv oynatıyordu son zamanlarda youtube dan inen full hd videolar mp4 değilde mkv olmuş bu dosyaları açmıyor nedense.Converter ile işi çözmeyi denedim ama nafile.Başka programlarla açabiliyorum ama Splash ın verdiği izleme zevkini hiçbiri veremiyor malesef ki.Bana Splash ın yaptığını yapabilen ve daha fazla formatı destekleyen program önerebilirmisiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
POT player mevcut donanımsal ayarlar yapılabilen splash gibi splash iyi değil ya desteklediği formatlar çok az ben POT kullanıyorum memnunumhttp://www.svp-team.com/forum/viewtopic.php?id=284 burada ayarları bulabilirsin sabır işidir biraz.
cyberlink powerdvd
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme