Şimdi Ara

Splayer en işlevsel MKV oynatıcı süper bir oynatıcı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
5.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %100 kullanıyor diyen arkadaşlar hangi ekran kartlarına sahip olduğunu yazarsa neden %100 kullandığını anlarız.
  • %100 kullanıyor olması imkansız. Sürücülerde veya donanımda bir sorun vardır mutlaka. Sistemde geniş çaplı bir temizlik yapmanızı öneriyorum.
  • ben bütün işi gpu ya bindirdim 1080p videolarda cpu %1 gpu ise %11 ile %13 arası değişiyor.

bilgisayarımı panelimdnn bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

%100 kullanıyor diyen arkadaşlar hangi ekran kartlarına sahip olduğunu yazarsa neden %100 kullandığını anlarız.

GF 6200 LE
    Eskidir biraz ama pek oyun oynamadığım için yetiyor bana, GOM'da Media Player Classic'de vb. sorun yaşamıyorum.Aslında en pratiği GOM ve kullanıyorum ama görüntü kalitesini hiç beğenmiyorum.
  • Bence bütün codec'leri ve kurulu diğer video izleme programlarını kaldırın. Daha sonrasında ise bilgisayarı komple temizleyen bir programla temizlik yapın. Advanced System Care mesela. Daha sonrasında SPlayer kurun. Büyük ihtimalle düzgün çalışacaktır. SPlayer, MPC'nin elden geçirilmiş ve daha da basite indirgenmiş hali. Farklı bir program değil aslında. Sorun programla birlikte yüklenen codec'lerden kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

%100 kullanıyor diyen arkadaşlar hangi ekran kartlarına sahip olduğunu yazarsa neden %100 kullandığını anlarız.

GF 6200 LE
    Eskidir biraz ama pek oyun oynamadığım için yetiyor bana, GOM'da Media Player Classic'de vb. sorun yaşamıyorum.Aslında en pratiği GOM ve kullanıyorum ama görüntü kalitesini hiç beğenmiyorum.

çünkü ekran kartınızda cuda çekirdekleri malesef yok. bu yüzden işlemiye %100 yük biniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Splash pro kullanın farkı görün...

+

GPU, Motion2 ve Detail boost ile filmi baştan yaratın...
  • splayerda neden altyazılar film oynarken bir büyüyor bir küçülüyor !!! gıcık oluyorum bu duruma bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

splayerda neden altyazılar film oynarken bir büyüyor bir küçülüyor !!! gıcık oluyorum bu duruma bunu nasıl düzeltebilirim ?

Bir özellik o belki de 2. kişi konuşurken karışmasın diye. Ama Altyazı özelliklerini ayarlayabilsek iyi olur.

Bu arada SPlayer'ın otomatik indirdiği altyazıları nerede bulabiliriz? Kendi klasöründe yok.
  • Ben hepinizden birde " PotPlayer " 'i denemenizi rica ediyorum. Turkce altyazi DVXA gibi sorunlar yok. Ayrica 1080p lerde dahi %5-%10 arasi islemci kullaniyor.
  • splayerda ses geçikme degeri delay degerını nasıl verıyoruz ben bulamadım :(
  • Turkce karakterler cikmiyor bende, özelliklerden bulamadim yardimci olacak biri var mi?

burda olmasi gerekmiyor mu?
     Splayer en işlevsel MKV oynatıcı süper bir oynatıcı !!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.