Şimdi Ara

SPli Char Arıyorum Gün İçinde Yeni Swlardan ALacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

En Az 250-300K sp Li oLması Lazım Yüksek Lv oLması Sart deqiL yeterki Ucuz oLSn eu char istiourm Str-İnt VeriLmemiş oLursa Çok iyi oLur

Dediğim Gibi Bugun Alacağım ...

İşim Acele ...

Herkese İyi Gnüler

• Merhabalar arkadasım.. Elimde Gaia serverinde 75 Lv warior-cleric var... 75 Lv e kadar acılacak tum sıkıller acık ve max vede uplanmayı beklıyorlar. içinde 209760 sp var buda senı 90-95 e kadar rahat kasmana yardım eder..Zaten kasarkende sp bırıkmıs olacak.. Full str.. Fakat tek sorun farm charı oldugu ıcın yanı wizardımla kastıgım ıcın sete cok onem vermedım..o yuzdende ahım sahım bı paraya satmayı planlamıyorum 150 TL ye bıraka bılırım sana.. msn adresımı eklersen rahat rahat daha ayrıntılı konusa bılırız...

İletisim: erdincsahin@trabzonum.org

iyi günler dilerim...
  • ekledim

uP
  • kardeş 74 lv ff warior warlock + 288k sp + 350 silk yüklü msn : live_in_bursa16@hotmail.com ekle fiyatta anlaşırız
  • 1 ay sonra 2m sp li 2 tane str int verilmemiş charım olsak o zman satarım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: edi6131

Merhabalar arkadasım.. Elimde Gaia serverinde 75 Lv warior-cleric var... 75 Lv e kadar acılacak tum sıkıller acık ve max vede uplanmayı beklıyorlar. içinde 209760 sp var buda senı 90-95 e kadar rahat kasmana yardım eder..Zaten kasarkende sp bırıkmıs olacak.. Full str.. Fakat tek sorun farm charı oldugu ıcın yanı wizardımla kastıgım ıcın sete cok onem vermedım..o yuzdende ahım sahım bı paraya satmayı planlamıyorum 150 TL ye bıraka bılırım sana.. msn adresımı eklersen rahat rahat daha ayrıntılı konusa bılırız...

İletisim: erdincsahin@trabzonum.org

iyi günler dilerim...

benim 79 550k sp li warrior cleric var 90 a anca full max (axe filanda dahil) sen nasıl o sp ile 95 e full maxlıyon :S
  • Neden Hep Warrior
  • Arkadaslar charı alacak arkadas charını almıstır ılgınıze tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.