Ben parka cekildikten sonra spoiler i ruhsata işletmeye karar verdim.Yalniz Spoiler ruhsata işlenirken gecmisten kalan trafik cezalari karsima cikarmi?Odemem gerekir mi?Her spoiler i işliyolarmi?Yardimci olursaniz sevinirim
Bence ödemen gerekir geçmişteki cezalarını çünkü sonuçta yeni ruhsat alıcaksın...
yeni ruhsat cikmicak diye biliyorum ben??Ekle yazilcak diye soylediler...
hım cezan o kadar çok mu yaw senin öde gitsin o zaman
ekle yazılma veya ruhsata işletme diye bişey yok die biliorum tek yapabileceğin arabayı spor araba ruhsatı alabilmen yani ralli arabası gibi ama bu seferde 2 kişiden fazla binemezsin arabaya...
arastirdim ben varmis hocam..Cezalarim cok fazla 5 tane odenmemis ceza 4 u katlamis durumda
geçmiş cezaların karşına çıkacak arkadaşım ruhsata dahil edilme aşamasında ...
quote:
Orjinalden alıntı: lumpenstudent
ekle yazılma veya ruhsata işletme diye bişey yok die biliorum tek yapabileceğin arabayı spor araba ruhsatı alabilmen yani ralli arabası gibi ama bu seferde 2 kişiden fazla binemezsin arabaya...
nası yanı? bu dedıgın sey olduktan sonra arabaya butun modıfıyeler mubah mı olur
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
quote:
Orjinalden alıntı: lumpenstudent
nası yanı? bu dedıgın sey olduktan sonra arabaya butun modıfıyeler mubah mı olur
Heralde ama çok paradır o plaka da sanırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme