Ben parka cekildikten sonra spoiler i ruhsata işletmeye karar verdim.Yalniz Spoiler ruhsata işlenirken gecmisten kalan trafik cezalari karsima cikarmi?Odemem gerekir mi?Her spoiler i işliyolarmi?Yardimci olursaniz sevinirim
Bence ödemen gerekir geçmişteki cezalarını çünkü sonuçta yeni ruhsat alıcaksın...
yeni ruhsat cikmicak diye biliyorum ben??Ekle yazilcak diye soylediler...
hım cezan o kadar çok mu yaw senin öde gitsin o zaman
ekle yazılma veya ruhsata işletme diye bişey yok die biliorum tek yapabileceğin arabayı spor araba ruhsatı alabilmen yani ralli arabası gibi ama bu seferde 2 kişiden fazla binemezsin arabaya...
arastirdim ben varmis hocam..Cezalarim cok fazla 5 tane odenmemis ceza 4 u katlamis durumda
geçmiş cezaların karşına çıkacak arkadaşım ruhsata dahil edilme aşamasında ...
ekle yazılma veya ruhsata işletme diye bişey yok die biliorum tek yapabileceğin arabayı spor araba ruhsatı alabilmen yani ralli arabası gibi ama bu seferde 2 kişiden fazla binemezsin arabaya...
nası yanı? bu dedıgın sey olduktan sonra arabaya butun modıfıyeler mubah mı olur
quote:
Orjinalden alıntı: RSS_02
quote:
Orjinalden alıntı: lumpenstudent
nası yanı? bu dedıgın sey olduktan sonra arabaya butun modıfıyeler mubah mı olur
Heralde ama çok paradır o plaka da sanırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme