Şimdi Ara

###SPONSOR ARANIYOR###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği gibi donanimhaberdede konusu olan muonline adlı online oyunda bir serverda yöneticilik yapıyorum ama kullanıcılar cogalıyor ve adsl baglantım yetersiz kalıyor bu işin böyle olmayacagını anladım ve sponsor aramaya başladım sitem günde 5000-6000 hit alıyordu sponsor olmak isteyen arkadaşlar lütfen irtibata gecsinler yaklasık 1 aydır arıyorum ama su ana kadar yardım eden birini bulamadım hosting sirketlerine basvuruyorum sponsorluk calismamız yoktur diyor donanimhaber büyük bir forum sitesi ve onun icin buraya yazmayı uygun gördüm sponsor olacak arkadaşların reklamını sitemizde barındırbiliriz {5000-6000 hit } hatırlatayım belki bazılarına fazla bir rakam gibi gelmeyebilir ama onlar bu işte usta olanlardır arkadaşlar sponsorun bize saglayacagı tek sey 1 adet dedicated makinedir dedicated in özelliklerinin abartılı olması gerekmez orta dereceli bir bilgisayar yeterli olacaktır onemli olan baglantıdır sponsor olacak arkadaslar lütfen irtibata gecsinler bu arada domainimiz mevcuttur [www.mu-archangel.com]

Mail : muarchangel@mynet.com

MSN : admin@mu-archangel.com

Şimdiden Teşekkürler Saygılar

MuArchAngeL MuOnline Server Administrator by tReX

• quote:

sponsorun bize saglayacagı tek sey 1 adet dedicated makinedir dedicated in özelliklerinin abartılı olması gerekmez orta dereceli bir bilgisayar yeterli olacaktır

Bir dedicated sponsoru yazmamışlardı zaten
    İnşallah bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eltun -- 26 Temmuz 2006; 0:31:13 >
  • hehe cok komik insanların düşüncelerine nekadarda saygılısın belki yardımsever birileri cıkacak tabi size göre onlar yardımsever değil enayi yerine geciyor değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tReX- -- 26 Temmuz 2006; 0:47:31 >
  • Benden daha çok yardımsever çıkarmı acaba

Lafı anlamadan hemen saygısızlık ederek cevap yazma arkadaşım
  • insanlara olumsuz cevap vermek senin için yardımseverlik mi ?
  • Konuyu uzatma istersen ?
  • Neyi uzatıp neyi uzatmayacagıma kendim karar verebilirim

Sponsor olacak arkadaşlar cevap yazabilirlermi mail veya msn ekleyebilirlermi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation oynayacak aranıyor
    4 hafta önce açıldı
    Aranıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben muonline serverden bahsediyorum online bir oyun serveri lütfen anladıktan sonra cevap yazınız
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.