YENİ YAPACAĞIM SİTEYE SPONSOR ARIYORUM.. SPONSOR OLAN KİŞİ SİTE YÖNETİCİSİ OLACAKTIR VE İKİMİZDEN BAŞKA YÖNETİCİMİ ALIMI YAPILMAYACAKTIR..MODERATOR ALIMI YAPILACAKTIR. Sitenin İçeriği; Forum Donanım (Yeni çıkan donanımların incelendiği bölüm) Yazılım (ücretsiz yazılımların bulunduğu bölüm.) ve sponsor olacak kişinin olmasını istediği bir bölüm oluşturacam
Siteden kazanılacak tüm gelirler Host ve Domain ihtiyacımızı karşılıyanın hesabına yollanacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: online_pc_destek
Siteden kazanılacak tüm gelirler Host ve Domain ihtiyacımızı karşılıyanın hesabına yollanacaktır
30 ytl için değmez arkadaşım.belki 50 ytl kazanıcaksın.yaptıın emeği neden başkalarıyla paylaşıon.projen sağlamsa bras elini cebine at ve yap
BEN ZEVK İÇİN SİTE TASARLIYOM PARA İÇİN DEĞİL KAZANDIĞIM PARA BANA YETİYO
eskidi artık bu konular değişik şeyler yapmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: online_pc_destek
BEN ZEVK İÇİN SİTE TASARLIYOM PARA İÇİN DEĞİL KAZANDIĞIM PARA BANA YETİYO
sitemi tasarlıyosun sanki yukarda forum açacakmışsın gibi bir ifadede bulunmuşsun
quote:
Sitenin İçeriği; Forum Donanım (Yeni çıkan donanımların incelendiği bölüm) Yazılım (ücretsiz yazılımların bulunduğu bölüm.) ve sponsor olacak kişinin olmasını istediği bir bölüm oluşturacam
forum arkadaşın sitesine linkli
demek forum
ozaman sen neyin tasarımını zevkine yapıyorsun orasını anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Pişt pişt Ben
demek forum
ozaman sen neyin tasarımını zevkine yapıyorsun orasını anlayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme