Arkadaşlar hali hazırda 20 ytl ve bayramdan sonra 20 ytl olmaz üzere 40 ytl gibi makul bir param var. amacım fazla bir hite ve uyeye sahip olamasamda bir dını forum açmak ve ilerletmektir. Sizden istegım bana yardımcı olabilecek yol gösterecek arkadaşların olmasıdır. Düşündüğüm sistem için;
EN AZ: 250 Mb alan, 10 Gb BW 50 ve üstü mail sınırsız sub domaın 10 ve ustu database geri kalanı malumdur.. domain uzantısı .info olacaktır..
Teklif verecek olanlar yardım edebilecek olanlar mesaj atarlarsa sevinirim. Bu benim 1 yıllık hayalimdir..
500mb ve üzerine forum kuran bir arkadaş vardı domainle beraber 40-50 ytl felan istiyordu site dizaynınıda yapabilir..İstersen msn ver beraber konuşma yapalım anlaşın her konuda yardımcı olabilir..
Ekledim arakdaş şuanda msnde değil yarın heralde ayrıntılı konuşabiliriz..
Yardımcı olacak başka arkadaşlar varsa bekliyorum. Bu işleri konuşa konuşa çözeceğiz.
Arkadaşım nasıl benim aradığım yer ya lütfen ciddi olalım biraz.. 55 ytl ye 250 mb alan satıyorsun ben 60 ytl ye RODOSWEB ten 500 mb alan + domain alıyorum (mamafih o kadar param yok en azından şimdilik) lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım pm attım sana forum kurulumu vs için.
Dediğim gibi sana hostingi 7 gün denemek üzere açarım ücretin hepsini bayramdan sonra ödersin.Seçim sizin.
Arkadaşım nasıl benim aradığım yer ya lütfen ciddi olalım biraz.. 55 ytl ye 250 mb alan satıyorsun ben 60 ytl ye RODOSWEB ten 500 mb alan + domain alıyorum (mamafih o kadar param yok en azından şimdilik) lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Domain adınız var ise istediğiniz alanı ücretsiz sağlayabiliriz. PM atarsanız yardımcı olurum size..
Bilginize,
Madem Domainin varmis.. 50-100 mb alani sana bayram hediyesi olarak verdim gitti