Şimdi Ara

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
15.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2015)
Giriş
  • 15-20 m arası bir sponsor bulursak demeyin keyfimize.
  • Elçiye zeval olmaz...

Ali Sami Yen Sokak
    5 dk. ·
    Emirates'le forma reklaminda 20M Euro'dan 5 yillik anlasmaya cok yakiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Elçiye zeval olmaz...

Ali Sami Yen Sokak
    5 dk. ·

Stat da vardır bunun içinde bence.20 m euro sırf forma için inanılmaz ötesi bi rakam
  • Taarin T kullanıcısına yanıt
    Stadın anlaşması ayrı ve daha çok uzun bir süre TT olarak geçecek...
    Rakamın uçuk olmasında transfer şartı olabilir.Çünkü adamlar sırf bir müzik introsunda senin firmanın adı gözüksün diye o parayı veriyorlar ve bunun daha da artması için sözleşmede transfer şartını koymuş olabilirler.Yoksa 20 M €'nun başka açıklaması yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Rakamın uçuk olmasında transfer şartı olabilir.Çünkü adamlar sırf bir müzik introsunda senin firmanın adı gözüksün diye o parayı veriyorlar ve bunun daha da artması için sözleşmede transfer şartını koymuş olabilirler.Yoksa 20 M €'nun başka açıklaması yok...

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Real Madrid bile 20 m euro kazanıyormuş yıllık.Arsenal Fly Emirates'ten 7.5 alıyorken aynı firmanın Gs'ye 20 verecek olması gerçekçi gelmiyor.

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/33520/4369/3/futbolun-en-pahali-forma-sponsorlari

Yukarıya göre tabi doğru mu bilmiyorum.Bence bu kadar yüksek tutmayın beklentileri 20m euro çok para.Türkiye ligi azıcık izlenen bi lig olsa belki ama sanmıyorum Atletico Madrid bile bu kadarlık anlaşma yapamıyor

• quote:

Elçiye zeval olmaz...

Ali Sami Yen Sokak
    5 dk. ·

20 M. € satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralık Torres sarayım mı abime ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Real Madrid bile 20 m euro kazanıyormuş yıllık.Arsenal Fly Emirates'ten 7.5 alıyorken aynı firmanın Gs'ye 20 verecek olması gerçekçi gelmiyor.

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/33520/4369/3/futbolun-en-pahali-forma-sponsorlari

Yukarıya göre tabi doğru mu bilmiyorum.Bence bu kadar yüksek tutmayın beklentileri 20m euro çok para.Türkiye ligi azıcık izlenen bi lig olsa belki ama sanmıyorum Atletico Madrid bile bu kadarlık anlaşma yapamıyor

http://www.forbes.com/sites/mikeozanian/2013/05/31/real-madrid-fails-to-cash-in-on-new-shirt-deal-with-emirates/

Zürriyet sallamış..

• quote:

quote:

RM 5 yıllık sözleşme ve her yıl için takriben 30 M € kazanıyor.Bazıları bu kazancın sponsorların tepki çekmemek adına daha fazla olduğunu iddaa ediyor.Arsenal'ın o parayı almasına bile çok diyorum.Şaka bir yana onlar stadyumun isim hakkından fazla gelir alıyor diye biliyorum.Yaklaşık 100 M Sterlin :(

Sponsorluk anlaşması'nda çok fazla asılsız haberler var kimisi 20 kimisi 1.5 diyor.Fakat THY'nin Avrupa'da sazı eline almış olması belki de Fly Emirates'i bu tür politikalara itti.

Bekleyip göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Elçiye zeval olmaz...

Ali Sami Yen Sokak
    5 dk. ·

20 M. € satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralık Torres sarayım mı abime ?

Napcan Torres'i. Daha iyilerini buluruz o paraya
  • 20 milyon euro inandırıcı değil. Klübe level atlatır o miktar.

Beşiktaş 5 yıllık goğüs reklamını 29 milyon dolara vermiş. Biz 1 senede o parayı alacağız , bu haberler doğruysa
  • Bence Emirater güzel durur parayıda iyi verirse olsun gitsin
  • Arsenal'in 7,5 milyon Euro aldığını kim yazmışsa iyi sallamış. 5 yıllık 150 milyon sterlin alıyor Arsenal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Elçiye zeval olmaz...

Ali Sami Yen Sokak
    5 dk. ·

Stat da vardır bunun içinde bence.20 m euro sırf forma için inanılmaz ötesi bi rakam

Emirates Arena
  • THY neden yapmıyor bana gore THY dünyanın 1 numarasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman belli olacak bu sponsor ya

• Ne 20 milyon euro su. B.Munih ancak alıyor o parayı. 10 milyon euro bile çok iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bu kadar para verse bizim taraftar diyecek o kadar olur mu b.munih aliyor yok at madride bile bu kadar vermiyolar diye soylenirler. Gorusulen sirketlerin hepside cok buyukler olabilir bu kadar paralar bekleyip gorelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Ne 20 milyon euro su. B.Munih ancak alıyor o parayı. 10 milyon euro bile çok iyidir.

Nick süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drago

THY neden yapmıyor bana gore THY dünyanın 1 numarasıdır.

THY yabancı sermayeyi beslemeyi seviyor, daha doğrusu şöyle diyeyim geleceğinden ve değerinden emin olduğu firmalara reklam veriyor, sağlamcılar yani. Şu an biz parlamaya aday bir isimiz, THY'nin ilgi alanında değiliz yani...
  • Hangisi olursa olsun Türk Telekom'dan iyi duracak formada o yüzden para kimdeyse o olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.