Şimdi Ara

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
2
Favori
15.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2015)
Giriş
  • Fenerbahçe gibi biz de reklamsız mı oynayacağız acaba bu sezon?
  • 10 gün önce gsstore.com dan aldığım maç formasında ülker yazısı yoktu. inşallah yenilerinde de olmaz.

reklamcı hangisi olursa olsun bana farketmez, ama yıllar önceki şu formadaki gibi sarı-kırmızı ahengini bozan bir firma olmaz umarım..https://store.donanimhaber.com/9b/2d/98/9b2d98931b8dfcf95f2f9b7bb75b3b28.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

10 gün önce gsstore.com dan aldığım maç formasında ülker yazısı yoktu. inşallah yenilerinde de olmaz.

reklamcı hangisi olursa olsun bana farketmez, ama yıllar önceki şu formadaki gibi sarı-kırmızı ahengini bozan bir firma olmaz umarım..https://store.donanimhaber.com/9b/2d/98/9b2d98931b8dfcf95f2f9b7bb75b3b28.jpg

Bu kirmizi tonunda forma cikmiyor degil mi artik su anki tonlar guzel zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

Devamı gelecek...

• Fly Emirates'i unutmuşum.

Biraz (!) saçma olanları da paylaşayım:

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: Şagop

10 gün önce gsstore.com dan aldığım maç formasında ülker yazısı yoktu. inşallah yenilerinde de olmaz.

Bu kirmizi tonunda forma cikmiyor degil mi artik su anki tonlar guzel zaten.

benim sıkıntım kırmızı forma içine mavi reklam olayı.. nasıl da amele işi durmuş.. her kim o anlaşmayı yaptıysa artık rahmet okuttuydum zamanında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket) Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

Devamı gelecek...

etihad ve gazprom

•  Sponsorluk Anlaşması (Ana Konu & Anket)

• samsung olmalı herkezin elinde bir samsung telefon var formanın üzerinde yazarsa müthiş olur.
  • Beko yakışmış aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

deme öyle

deme

• Air Astana olacak gibi bim den iyidir
  • Sponsor dh olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral budur abi ;

Hem sağlam firma bize prestij katar, hemde orantılı tam oturuyor formaya.
  • Forma sponsoru için en yüksek teklif Azerbaijan'danmış.Atletico ile aynı. Türk firmaların teklifini geçmişler başkanın da ilişkileriyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lee byung

Kral budur abi ;

Hem sağlam firma bize prestij katar, hemde orantılı tam oturuyor formaya.

İçim gitti valla görünce emirates olsunda 3 parçalı alalım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

Forma sponsoru için en yüksek teklif Azerbaijan'danmış.Atletico ile aynı. Türk firmaların teklifini geçmişler başkanın da ilişkileriyle.

Türkiyeden Beko ve bir banka teklifte bulunmuş sağlam bir yerden duydum.Bankanın ismini bilmiyorum ama teklifleri telekomun verdiği paranında altında olduğu için kabul görmemiş.
  • Biri yeni formalara Azerbaycan'ı yapabilir mi? Atletico'daki gibi.
  • Socar ismi gündeme geldi doğruluk payı var mıdır bilinmez. SOCAR
  • Dirk Nowitzki kullanıcısına yanıt
    Denizbank diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.