Şimdi Ara

SPOR AYAKKABI Boyama hususunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
31.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki resimde , işaretli olan yeri siyaha boyamam gerekiyor , yani o kısmın siyah olması gerekiyor kullandığım ayakkabıda.

Resim temsili resimdir ayakkabı o değildir .

İlk sorum, o kısmı siyaha boyamak mümkün mü ?

Mümkün ise ne ile boyayacağım ?

Hemen çıkar mı ?

SPOR AYAKKABI  Boyama hususunda

SPOR AYAKKABI  Boyama hususunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guide -- 10 Eylül 2008; 14:07:02 >

• Arkadaşlar önerisi veya tavsiyesi olan yok mu ?
  • ?
  • Boya orda kalmaz, çıkar. Ayakkabıyı boyarken oraya (kâğıt) bant yapıştırırsan kolaylık sağlar.
  • hımm bu bir alternatiftir tabi , teşekkür ederim ...
  • annem t-mac 4 lerimi ayakkabı boyasıyla boyamıştı
  • boyanmaz bence.
    esnek olduğu için boya çatlar ve dökülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şöyle bir durum var , bunu maçta giyeceğim , sadece koşacağım , yani görüntüsünün fabrika çıkışı gibi olmasını beklemiyorum açıkçası ... ha tabi rezil bir duruma da gelmese iyi olur tabi

O yüzden görselliğe pek takılmadna çözüm bulmaya çalışırsak süper olur ...

Ayakkabıcıya gidip , adamın eline yep yeni ayakkabıyı verip mahvetmesini istemiyorum , sonuçta klasik ayakkabıcılar bunlar , siyah kösele ayakkabı boyasını sürüp geçerler yani

• Çok uzun yıllar önce iş eğitimi dersinde bi boya kullanmıştık. Soba boyası olarak geçiyordu herhalde ama tam hatırlamıyorum. Çok güzel rengi vardı gümüş rengi. Ben onla boyamıştım spor ayakkabımı baya da güzel olmuştu. Baya bi süre kalmıştı üzerinde.

Şimdi googledan arattım ismi soba boyasıymış soba yaldızı olarak da geçiyormuş. Nalburlarda bulabilirsin. Metalik gri renkte oluyor.
  • bir ay öncesinde puma spor ayakkabısı aldım geçen hafta geziye giderken bu ayakkabılarla gittim gittiğimiz yer hep çakıllı arazidi bu sebepten dolayı ayakkabıların yanlarında boya döküntüleri oldu dökülen boya yerine yeni boya çekmek istiyorum. ama beyaz boya bulamadım nerden bulabilirim bilen varmı
  • Naptiniz hocam boyadinizmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geç olsun güç olmasın,
    bu ürünle mevcut boyayı kaldırmakla başlayabilirsiniz, böylelikle uygulayacağınız yere boya sürmeniz kolaylaşır, ama hangi tip boya sürülebiliyor onu da beraber tartışalım...
  • Video paylaşım sitesinde videolar var. Akrilik boyayla yapmışlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.