Bildirim
Spor dallarında neden en iyiler zencilerden çıkar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kasları daha iyi olabilir. genetiktir herhalde. bilen birisi aydınlatsın bizi. -
En iyi yüzücüler neden beyazlardan çıkar?quote:
Orijinalden alıntı: Hz. Zeus
Kasları daha iyi olabilir. genetiktir herhalde. bilen birisi aydınlatsın bizi. -
daha gelişmiş kas yapıları var bundan dolayı. bide adamlar sırıksız sırıkla atlama bile yapabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
En iyi yüzücüler neden beyazlardan çıkar?
Alıntıları Göster -
daha çevikler
genele bakacak olursa vücutları beyazlara göre daha zor yağ topluyor. -
Ağırlık merkezlerinin konumuyla ilgili. Ayrıca her spor için geçerli değildir genelde atletizm için bu böyledir, bir tane iyi yüzücü göster zenci . Babam spor fizyoloğu bu konuda çok detaylı bilgi verebilir ama sormaya çok üşendim şimdiquote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
daha çevikler
genele bakacak olursa vücutları beyazlara göre daha zor yağ topluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hermés
Ağırlık merkezlerinin konumuyla ilgili. Ayrıca her spor için geçerli değildir genelde atletizm için bu böyledir, bir tane iyi yüzücü göster zenci . Babam spor fizyoloğu bu konuda çok detaylı bilgi verebilir ama sormaya çok üşendim şimdi
yüzme hariç bütün sporlarda çok iyiler sadece atletizmde değil.örnek verecek olursa
futbolda:pele,ronaldinho
basketbolda:michael Jordan,kobe bryant,lebron James
boksta:muhammed ali,mike tyson
koşuda:usain bolt
bu adamların hepsi zenci ve hepside yaptıkları sporda en iyiler.tamam beyazlardada çok iyi olan var.ama genellikle hep zenciler en iyi oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hermés
Ağırlık merkezlerinin konumuyla ilgili. Ayrıca her spor için geçerli değildir genelde atletizm için bu böyledir, bir tane iyi yüzücü göster zenci . Babam spor fizyoloğu bu konuda çok detaylı bilgi verebilir ama sormaya çok üşendim şimdi
babana sorup daha detayli bilgi verebilirmisin merak ettim simdi -
Kas yapilari vucut yapilati vs vs -
Vücut yapısı olarak beyaz insanlardan daha üstünler bence bu yüzden. Özellikle iskelet yapıları atletizm sporlarında büyük avantaj sağlıyor onlara.quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Kas yapilari vucut yapilati vs vs -
Sıcak bölgelerde yaşadıkları için zencilerin uzuvları daha uzun diye duymuştum. -
Baktığımız zaman gerçekten siyahi sporcuların beyaz sporculardan daha üstün olduğu görülüyor.Bence bunun güneşe yakın olmalarıyla bir alakası ver.Bir de sanırım beyazlardan daha zor şartlarda yaşıyorlar ve bu da onlar vücüt yapısının daha sağlam olmasını sağlıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Slitheen
Sıcak bölgelerde yaşadıkları için zencilerin uzuvları daha uzun diye duymuştum. -
Böyle bir genelleme çok doğru değil, mesela zenci halterci, güreşci veya kürekçi neredeyse yok denecek kadar az. Demekki kas ve vücut yapıları bazı sporlarda üstünlük sağlarken bazı sporlarda zayıflık vs. sağlıyor olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: By_Coder
Baktığımız zaman gerçekten siyahi sporcuların beyaz sporculardan daha üstün olduğu görülüyor.Bence bunun güneşe yakın olmalarıyla bir alakası ver.Bir de sanırım beyazlardan daha zor şartlarda yaşıyorlar ve bu da onlar vücüt yapısının daha sağlam olmasını sağlıyor.
Alıntıları Göster
-
Beyazlar yan gelip yatmaya alışmış ama zenciler öylemi ? Adamlar sürekli çalışıyor küçükken çalışmaya başlıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: 31.taner
Böyle bir genelleme çok doğru değil, mesela zenci halterci, güreşci veya kürekçi neredeyse yok denecek kadar az. Demekki kas ve vücut yapıları bazı sporlarda üstünlük sağlarken bazı sporlarda zayıflık vs. sağlıyor olabilir.
Alıntıları Göster -
İnsan vücudunda 2 tip kas vardır;quote:
Orijinalden alıntı: Bison
Beyazlar yan gelip yatmaya alışmış ama zenciler öylemi ? Adamlar sürekli çalışıyor küçükken çalışmaya başlıyorlar.
Alıntıları Göster
1-Çizgili kas: hızlı kasılırlar ama çabuk yorulurlar.
2-düz kas: geç kasılırlar ama uzun süre kasılı kalabilirler.
Hız ve çeviklik gerektiren hareketlerde çizgili kaslar
Güç ve dayanıklılık gerektiren hareketlerde düz kaslar görev yapar.
Siyah ırkta çizgili kaslar daha fazladır bu nedenle atletizmde daha başarılıdırlar.
Mesela halterde düz kas gerekir. Siz hiç siyah halterci gördünüz mü?
-
coğrafi ve yaşadığı bölgeye uyum faktörleri nedeniyle birde sanırım çizgili kasları daha faklıquote:
Orijinalden alıntı: aykutx
İnsan vücudunda 2 tip kas vardır;
1-Çizgili kas: hızlı kasılırlar ama çabuk yorulurlar.
2-düz kas: geç kasılırlar ama uzun süre kasılı kalabilirler.
Hız ve çeviklik gerektiren hareketlerde çizgili kaslar
Güç ve dayanıklılık gerektiren hareketlerde düz kaslar görev yapar.
Siyah ırkta çizgili kaslar daha fazladır bu nedenle atletizmde daha başarılıdırlar.
Mesela halterde düz kas gerekir. Siz hiç siyah halterci gördünüz mü?
Alıntıları Göster
-
kas yapısı, kemik yapısı vesayre.
bir de denge merkeziyle ilgiliydi sanırım. -
Zamanında kölelikten ve zor şartlardan sadece dayanıklı olanlar kurtulmuş böylece gen kalitesi artmış zayıflar doğal seleksiyonla elenmiş sadece güçlüler kalmış yeni nesilleri oluşturmuş o yüzden böyle diye okumuştum biryerde. -
Dogal seleksiyon nedir?
Kisaca anlatir misiniz?
Internette arastirdim pek anlayamadim -
Kısaca şöyle anlatayım. Çevreye daha uyumlu olan bireylerin uyumsuzlara göre yaşama ve üreme sayısının daha fazla olması ve böyleye kendi genlerini yeni kuşaklara aktarması. Yani güçlü olanlar hayatta kalıp yeni nesli oluşturuyor böylece yeni nesil gen bakımından güçlü oluyor güçsüzlerde ölüyor. Doğal seçilim veya doğal ayıklanma olarak aratırsan daha iyi sonuç bulabilirsin.
Benzer içerikler
- x-ray cihazı hileleri
- göktaşı nereye satılır
- ph metre tavsiye
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- teknolojinin hayatımıza etkileri kısaca
- warp motoru
- rewalk yürüme robotu fiyatı
- dünyanın en zengin 500 insanı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X