Şimdi Ara

Spor için Beats by Dr Dre Solo HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, spor yaparken ve gün içinde müzik dinlemek, bilgisayarda kullanmak için Beats by Dr Dre Solo HD modelinden almayı düşünüyorum.Genel olarak yorumları beğendim ancak öğrenmek istediğim acaba sporda terden falan ıslanıp bozulur mu ya da ear padlerinde sıkıntı olur mu?Bilen,deneyen ve ya fikri olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.Teşekkür ederim

• Bence ter zarar verebilir kulakliklara ama yinede dusunirsen ucuz fiyata fatrali solo var elmde yinede ben sana spor icin adidas sennheiser pmx 680 oneririm ses kalitesi ve dayanikliligi muhteşem su da gecirmiyor.
  • cevapladığın için teşekkür ederim.bu kulak içi kulaklıkları tercih etmememin sebebi kulağım biraz küçük biraz vakit geçince kulaklarım acımaya başlıyor.bu yüzden büyük on-ear bitane düşünüyorum
  • Solo aryorsan sana satabilirim bendede tam tersi stereo kulakliklar agrlik yapyor guzel in ear kulklgn varsa takas yapalm garantsi hala devam 11 ay garantsi var alali 1ay oldu ilgilenirsen pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enterprise26 -- 1 Mart 2012; 20:35:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.