Bildirim
spor için bluetooth lu kulaklık
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Trust 20890 UrbanRevolt Senfus Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık fiyat olarak uygun görünüyor fakat ses kalitesinden emin değilim.
http://www.webdenal.com/trust-20890_818617.html?gclid=CjwKEAiApOq2BRDoo8SVjZHV7TkSJABLe2iD3eyNwajFVGvWztMbka-jUlHQdjTMFccYkj_RBA0IVBoC5t3w_wcB -
quote:
Orijinalden alıntı: buraktoksoz
Trust 20890 UrbanRevolt Senfus Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık fiyat olarak uygun görünüyor fakat ses kalitesinden emin değilim.
http://www.webdenal.com/trust-20890_818617.html?gclid=CjwKEAiApOq2BRDoo8SVjZHV7TkSJABLe2iD3eyNwajFVGvWztMbka-jUlHQdjTMFccYkj_RBA0IVBoC5t3w_wcB
teşekkürler
-
Ben dayanamayıp bu kulaklığı aldım arkadaşım :)
Kulaklık beklediğimden iyi çıktı en son ses dinlemekte güçlük çektim ki ben yüksek sesle müzik dinleyen biriyim.
Ayrıca kablolu kulaklık olarak normalde Sennheiser MM 30i kullanmaktayım tabiki ses kalitesi arasında fark var ama uçurumlar yok diyebilirim.
Sonuç olarak spordayken beklentin ses izolasyonu ve yüksek ses ve bas arıyorsan bu fiyata seni pek şaşırtmayacak diyebilirim. -
mediamarkt dan aldım ürün güzel 115TL
sadece basları biraz düşük (yada tizler fazla)
ama yüksek sesi aşırı ki son ses dinlerim hep bunda %75 sesi geçmiyorum
sony veya snsiniderxzzdasfas e okadar para vermeden spor için ideal
tavsiye ediyorum -
arkadaşlar ortalama kaç saat müzik dinleyebiliriz acaba? -
4 -
Arkadaşlar kulaklık için genel olarak yorumlarınız nedir? Ürün kalitesi ve özellikle kulağa rahatlıkla takılabiliyor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X