Şimdi Ara

spor için bluetooth lu kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koşu yürüyüş vs sırasında kullanabileceğim terden etkilenmeyen kulaktan çıkmayan ses kalitesi iyi bluetooth lu kulaklık tavsiye edebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trust 20890 UrbanRevolt Senfus Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık fiyat olarak uygun görünüyor fakat ses kalitesinden emin değilim.

http://www.webdenal.com/trust-20890_818617.html?gclid=CjwKEAiApOq2BRDoo8SVjZHV7TkSJABLe2iD3eyNwajFVGvWztMbka-jUlHQdjTMFccYkj_RBA0IVBoC5t3w_wcB
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktoksoz

Trust 20890 UrbanRevolt Senfus Kablosuz Kulak İçi Spor Kulaklık fiyat olarak uygun görünüyor fakat ses kalitesinden emin değilim.

http://www.webdenal.com/trust-20890_818617.html?gclid=CjwKEAiApOq2BRDoo8SVjZHV7TkSJABLe2iD3eyNwajFVGvWztMbka-jUlHQdjTMFccYkj_RBA0IVBoC5t3w_wcB

teşekkürler

• Ben dayanamayıp bu kulaklığı aldım arkadaşım :)

Kulaklık beklediğimden iyi çıktı en son ses dinlemekte güçlük çektim ki ben yüksek sesle müzik dinleyen biriyim.

Ayrıca kablolu kulaklık olarak normalde Sennheiser MM 30i kullanmaktayım tabiki ses kalitesi arasında fark var ama uçurumlar yok diyebilirim.

Sonuç olarak spordayken beklentin ses izolasyonu ve yüksek ses ve bas arıyorsan bu fiyata seni pek şaşırtmayacak diyebilirim.
  • mediamarkt dan aldım ürün güzel 115TL
    sadece basları biraz düşük (yada tizler fazla)
    ama yüksek sesi aşırı ki son ses dinlerim hep bunda %75 sesi geçmiyorum
    sony veya snsiniderxzzdasfas e okadar para vermeden spor için ideal
    tavsiye ediyorum
  • arkadaşlar ortalama kaç saat müzik dinleyebiliriz acaba?
  • seberhan1907 S kullanıcısına yanıt
    4
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kulaklık için genel olarak yorumlarınız nedir? Ürün kalitesi ve özellikle kulağa rahatlıkla takılabiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.