Bildirim
Spor muhabiri nasıl olunur ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Zor soru olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alamre -- 24 Mayıs 2013; 12:03:20 > -
hocam benim arkadaşım da spiker olacak kısmetse önce gazetecilik bölümüne giriyosun daha sonra da spikerlik kursları var onlara yazılıyorsun daha sonra kanalların seçmeleri mülakatları falan filan derken spiker olmuşsun -
Liseye gidiyorum daha erken biliyorum ancak merak ediyorum.Amacim hortlatmak degil gercekten spor muhabiri olmak istiyorum.Nasil spor muhabiri olabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem_1903 -- 30 Ağustos 2013; 11:00:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guncel
quote:
Orijinalden alıntı: valfor
Evet arkadaslar spor muhabırı nasıl olunur nasıl bı yol ızlenmelıdır uni de hangı bolum okunmalıdır bılgısı olan var mı
Pezevengin onunde gideni olmalisin kardesim
Buyuk kanallarin olmak icin malesef asiri torpil gerekli ntvsporun spiker-sunucu vb. soyadlarina bakarsaniz anlarsiniz en basitinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X