Merhaba arkadaslar bi konuda yardımınızı isticem,bir gün önce spor salonuna yazıldım kilo almak ve vucut geliştirmek için bugün ilk günümdü ilk antrenmanım için spor salonuna gittim ama giriş kapısına 10 adım kala geri döndüm ve eve gittim. Bi türlü içimdeki korkuyu yenemiyorum 1 senedir salona yazılıcam diye kendimi zar zor ikna ettim bu seferde gidip başlayamıyorum. Aklımda surekli değişik senaryolar dönüp duruyor,salonda bangır bangır çalan müzik eşliğinde iri yapılı kaslı diğer insanların yanında kendimi küçük hissedicekmişim gibi ya da bana alaycı bakışlar atıcaklarmış gibi hissediyorum. Vücut olarak çok zayıfım yaşıtlarıma göre bu yüzden hiç özgüvenim yok nasıl yenerim ben bunu nasıl o kapıdan girip ilk antrenmanımı yaparım bi yardımcı olun.
Oraya gelen insanlarin cogu sosyal fobisi olan veya ego tatmini yapan, sahte delikanli geri vitesci tipler. Gir iceri ve kimseyle muhattap olmadan sporunu yapmaya basla. Insanlara fazla yardim etme soytari konumuna dusersin. Kac setin var dumbellari kullancak misin gibi sorulara " hemen bitiriyorum buyrun " gibi yalayici cumlelerle degil , " iki setim var, daha yeni basladim " vb cumlelerle karsilik ver ama beraber donusumlu set olayindan kaçinma. Cogu aynaya gecip garip garip pozlar izler kendini tatmin eder oyle. Spor cikisi 1-2 tane yankesici yolunu kesse korkudan abi ayagi cekerler korkarlar. Ama salonda kendi aralarinda soyle gucluyum su kadar kilo basarim gecen suna atar yaptim gider yaptim vb bol keseden sallarlar. Cogu egosunun esiri olmus tipler. Gercekten egosundan arinmis ve disarida korkusuzca dolasabilen tipler boks vs yapanlardir unutma. Cekineceksen onlardan cekin. Bir ani anlatayim. Muay thai ve body sporu icin ortak kullanilan salonda iri yari kasli bir adam muay thai hocasina (hoca zayif iri yari degil) artislik yapiyor. Tekme yumruk vs atiyonuz ama ben daha kasli daha gucluyum ayagi cekiyor. Muay thai hocasi da bunu gurese davet ediyor. Dovuscu bodyciyi tuttugu gibi yere deviriyor. Garip garip insan dolu ya salonlar. Boyle sert bakis atan kasli adamlar falan.. sokakta ezilen kuyrugunu bacaklari arasina kistiran adamlar salonda kas yapip bir yere geldigini saniyor.
Alayi sisme kas, protein deposu. Direnc zorluk gormemis kalitesiz kaslar. 1-2 ay duzgun beslenmesinler balon gibi sonerler. Bak sana survivordan ornek vereyim. Geldiginde cogu kasliydi bi kac ay ac kaldilar balon gibi söndü hepsi. Ama iclerinde avatar atakan diye bir muay thaici var. Adamin kaslari hala duruyor. Hatta gecen kilo olcumu yapildi. Herkes 10 kilo civari vermis atakan 2-3 kilo vermis. Diyecegim o ki bodyciler sisirilmis balonlardir ve korkulacak tipler degillerdir.
sevgilin bodyciye mi kaçtı kardeş bu neyin kafası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme