Bildirim
Spor Toto Süper Lig 1.Hafta | TORKU KONYASPOR - FENERBAHÇE A.Ş.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yedek bir kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum. Konya lige yeni yükseldiği için canla başla oynayacaktır. Zor maç olur. İnşallah kazanırız. -
Bu maç ligin ortalarında olsa banko Fener kazanır derdim de,ligin başı olduğu için puan kaybı yüksek olasılık,tıpkı geçen yılki Elazığspor maçı gibi olabilir.1-1 biter bence.quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Yedek bir kadroyla çıkacağımızı düşünüyorum. Konya lige yeni yükseldiği için canla başla oynayacaktır. Zor maç olur. İnşallah kazanırız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2013
Bu maç ligin ortalarında olsa banko Fener kazanır derdim de,ligin başı olduğu için puan kaybı yüksek olasılık,tıpkı geçen yılki Elazığspor maçı gibi olabilir.1-1 biter bence.
Ben de öyle düşünüyorum,ligin ortalarında olsa biraz form tutsak neyse biraz daha emin olabilirdik ama ilk maç olduğu için biraz sıkıntılı. -
Bu maçta tribünde yerimi alacağım inşallah Ne kadar şehrimin takımı olsada gönlüm Fenerbahçe'den yanaquote:
Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeliquote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2013
Bu maç ligin ortalarında olsa banko Fener kazanır derdim de,ligin başı olduğu için puan kaybı yüksek olasılık,tıpkı geçen yılki Elazığspor maçı gibi olabilir.1-1 biter bence.
Ben de öyle düşünüyorum,ligin ortalarında olsa biraz form tutsak neyse biraz daha emin olabilirdik ama ilk maç olduğu için biraz sıkıntılı.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: LickUP
Bu maçta tribünde yerimi alacağım inşallah Ne kadar şehrimin takımı olsada gönlüm Fenerbahçe'den yana
bende gitmeyi düşünüyorum bilet fiyatları açıklandı mı ? ayrıca konya tarafında mı yoksa fener tarafında mı oturacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
quote:
Bu maçta tribünde yerimi alacağım inşallah Ne kadar şehrimin takımı olsada gönlüm Fenerbahçe'den yana
bende gitmeyi düşünüyorum bilet fiyatları açıklandı mı ? ayrıca konya tarafında mı yoksa fener tarafında mı oturacaksın
Açıklandı hocam eski yeşil 20 lira, kapalı 80 lira diğerleri 40 lira. Ne tarafta oturacağıma daha karar veremedim Gönlüm Fenerbahçe tarafına geçmekte ama bu işin bide çıkışı var daşak yiyebiliriz
-
quote:
quote:
quote:
bende gitmeyi düşünüyorum bilet fiyatları açıklandı mı ? ayrıca konya tarafında mı yoksa fener tarafında mı oturacaksın
Açıklandı hocam eski yeşil 20 lira, kapalı 80 lira diğerleri 40 lira. Ne tarafta oturacağıma daha karar veremedim Gönlüm Fenerbahçe tarafına geçmekte ama bu işin bide çıkışı var daşak yiyebiliriz
eski yeşile gideyim olmazsa hem dayak yemeyek hemde maddi yönden
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bende öyle yaparım galiba ama eski yeşilde maç izletmezler sürekli bağırmak zorundasın
-
gecen sezon sir Aykut Kocamanla Elazigisporla Berabere kalmistik...
0-3 kazanip rakiplere goz dagi vermeliyiz -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bende öyle yaparım galiba ama eski yeşilde maç izletmezler sürekli bağırmak zorundasın
bizde sağır numarası yaparız la ebe lebe debe kekelebe
-
2-0 bizde.Açılışı iyi yapmamız şart.quote:
Orijinalden alıntı: Black Ravenquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bizde sağır numarası yaparız la ebe lebe debe kekelebe
Alıntıları Göster
-
0-4 yazın kenaraquote:
Orijinalden alıntı: draguh
2-0 bizde.Açılışı iyi yapmamız şart.
Alıntıları Göster -
mert
bekır-alves-kadlec-hasan ali
topal-emre-alper(salih)
kuyt-emenıke-sow buyuk ıhtımal webo oynar ama kara oglanı yazayım dedım -
3–0 alırız emenike webo alper -
quote:
Orijinalden alıntı: centerboys
3–0 alırız emenike webo alper
-
Şöyle deplasmanları hıc sevmıyorum.Sahaları kotu kamera acısı kotuquote:
Orijinalden alıntı: MrBrandonStarkquote:
Orijinalden alıntı: centerboys
3–0 alırız emenike webo alper
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ^beetlejuice
Şöyle deplasmanları hıc sevmıyorum.Sahaları kotu kamera acısı kotu
yanlış bilmiyorsam bu sezon yetişecekti yeni stat ama müteahhit yüzünden kaldı . kaldı ki yeni stata hiç gerek yoktu eski stat yeni statın parasının 10'da birine çokta güzel hale getirilebilirdi -
quote:
quote:
yanlış bilmiyorsam bu sezon yetişecekti yeni stat ama müteahhit yüzünden kaldı . kaldı ki yeni stata hiç gerek yoktu eski stat yeni statın parasının 10'da birine çokta güzel hale getirilebilirdi
Konya ıcın soylemıyorum sadece yanlıs anlamayın genel olarak.Karabuk Sivas Elazığ Mersin Antalya falan Keske butun stadlar Kayserininki gibi olsa
-
quote:
quote:
quote:
yanlış bilmiyorsam bu sezon yetişecekti yeni stat ama müteahhit yüzünden kaldı . kaldı ki yeni stata hiç gerek yoktu eski stat yeni statın parasının 10'da birine çokta güzel hale getirilebilirdi
Konya ıcın soylemıyorum sadece yanlıs anlamayın genel olarak.Karabuk Sivas Elazığ Mersin Antalya falan Keske butun stadlar Kayserininki gibi olsa
istediğini söyleywbilirsin konya hakkında. belki ben senden daha kötüsünü söylüyorumdur . konyalı değilim zaten burada yaşıyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X