Şimdi Ara

Spor toto Süper Lig | 12.Hafta Beşiktaş T.Konyaspor | 25.11.2013 20:00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
1
Favori
8.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red Alert

Motta'nın sarılar şimdi sıfırdan mı başlayacak?

Yarınki %100 maçı almamız gerekli, üsttekilerin hepsi puan kaybetti doksancı Fener dışında.

evet 2.sarıdan kırmızı gördüğü için temizlendi sarılar... direk görseydi kırmızıyı sarılar devam edecekti
  • yarinki maci alamazsak artik sampiyonluk umitleri tukenir ki zaten kadin ve cocuklarin oldugu hicbir macta gol atamadik ve kazanamadik galiba
  • Fb ve Gs bizden önce oynayıp ve kazandıkları maçtan sonra hep puan kaybediyoruz. Ve yine puan kaybedicekmişiz gibi hissediyorum. İnşallah yanılırım.
  • yanlız kupadaki maç içerde olsaydı cezamızı tamamlıyorduk orada da şansımız yok arkadaş fb ve gs daha zayıf takımlarla eşleştiler ve içerde oynuyorlar biz dışardayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

yanlız kupadaki maç içerde olsaydı cezamızı tamamlıyorduk orada da şansımız yok arkadaş fb ve gs daha zayıf takımlarla eşleştiler ve içerde oynuyorlar biz dışardayız

Ne bahtsiz bir takımız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın maçı var, hiç önemsemiyorum.
    Beni şu hale sokanlar utansın.
    Normal şartlarda lig beşincisi olsak sabahtan başlardım tempo tutmaya, lakin bu şike olayı, siyasi olaylar iyiden iyiye soğuttu futboldan.
    Maçı alırlar ayrı konu, ama yine kabız ederler insanları.
  • Ferdi-Ersan-Oğuzhan oynarsa yani rotasyon yine olmazsa artık yuh derim.Ve düşüncem yanlış olur belki ama inşallah 3 ü de cezalı olur.Yahu Bilic.İyisin hoşsun oyunculara takmıyorsun ama rotasyon yap biraz yahu.Koy Necip-Holosko-Frei üçlüsünü ?
  • Tolga-serdar-sivok-franco-ismail-atiba-kerim-necip-holosko-töre-eneramo

bu kadro çıkmalı
  • Ntvspor'a göre herzamanki kadro sahada olacak, umarım hem 3 puan gelir hem de FB maçına eksik çıkmayız.
  • Çok çok zor maç.Kazanmak yetmiyor o derece zor Veli,Oğuzhan,Fernandes ceza sınırında.Düşünsenize üçününde sarı kart gördüğünü haftaya rezalet yaşanır Kadıköy'de
    E oyuncuları haftaya saklasan oynatmasan bu maçı kazanamadıktan sonra önümüzdeki haftanın anlamı yok.Çok dikkatli olmalılar Ferdi kısmen kendini koruyabilir karttan hakem kart göstermek için çıkmazsa maça.Oğuzhan'ın ise kart görmesi kesin gibi
  • inşallah kart görmezler d,yecemde oğuzhan görür gibi diğer ikiliyi bilemeyecem
  • Fenerbahçe maçı için 3 oyuncu da önemli. Kesinlikle sarı görmemeleri lazım ama Oğuzhan ve Veli banko görür gibi geliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Veli ve Ersan kesin kart görcek. Haftaya fb maçında oynayamayacaklar. İnşallah Ozi ve Ferdi kart görmez.

• Oğuzhan, Ersan ve Veli oynarsa garanti sarı kartları var.

Ferdi oynarsa banko kırmızı kartı var, hakeme baksa sarı kart görecek zaten.Hele ki ağzını açsın kırmızı yer.Hep böyle oldu..
  • Tdördünün osarı tkartı evar mbence

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverLover

Tdördünün osarı tkartı evar mbence

İlk başta gördüm anlamadım ne yazmış bu diyorum ben de :D

• Bu akşam Beşiktaş umarım kazanır ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bu akşam Beşiktaş umarım kazanır ya.

• bana kalsa oğuzhan-veli-fernandes üçünüde oynatmam çünkü bu takım oğuzhan fernandessizde konyayı yenebilir ama bunlar olmadan feneri yenemezsin böyle hakemlerde varken oynarlarsa kart göreceklerdir büyük ihtimal neyse hoca en iyisini bilir tabi
  • Şanlı Beşiktaş ‏@SanliBesiktas_ 1 dk

Beşiktaş 11: Tolga; Serdar, Sivok, Ersan, Atiba; Veli, Oğuzhan, Fernandes; Gökhan Töre, Almeida, Olcay.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.