Bildirim
Spor Toto Süper Lig | 22.Hafta | Beşiktaş - Balıkesirspor | 01.03.2015 | 19:00 (29. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: garcibaba
balıkesirspor > liverpool
buarada
haftaya yenilsekte lideriz
Balıkesir, Liverpooldan daha iyi oynadı. Liverpool'ın sadece geçmişten bi ismi var.
Zaten Liverpool iyi takım olsaydı şuanda Şampiyonlar Liginde olurdu. -
Sercanın pozisyonu sizce ofsayt mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sene balıkesir düşse bile kemal özdeş düşmeyecek.düşmemeli.
vargas harika bir yetenek. -
maalesef bir hafta boyunca bozuk moralle geçirecez ne yapsak acilen bir ingiliz takımıyla hazırlık maçı yapmak lazım ...... -
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
quote:
Orijinalden alıntı: Apocalypto33
Galatasaray'ın Feneri haftaya Kadıköyde yenme gibi bir şansı yok.En son kaç yılında yenmiş?İçimizden çoğu görmemiştir bile.O yüzden sıkıntı yapmayın.
Bjkde 8 yemişti liverpooldan turu geçmek imkansızdı
Sizin anlayışınıza göre
Ben Beşiktaşlı olarak öyle birşey söylemedim.En son 1999 yılında yenmişiniz kardeş neyin kafasını yaşıyorsunuzSon yendiğinizde kaç yaşındaydın merak ettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMATIC
gs liler haftaya gorurum sizi kina sirasi bizede gelir merak etmeyin..
FB yense sevinecek misiniz gerçekten? bir Beşiktaşlı olsaydım beraberlik dışında sevinmezdim ama Galatasaray'ın yenmesinder iyidir Fenerbahçe'nin yenmesi sizin için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı
Beşiktaş ın yenememesi bize yarıyor mu yaramıyor mu?
(GS şampiyon olmasın da ... )
tabikide yarıyo, ikincilik için avantajlı bir konuma gelceksiniz.. -
quote:
Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer Man
quote:
Orijinalden alıntı: redwolf0
quote:
Orijinalden alıntı: WexaR
O değil de ligte bizim dışımızda futbol oynayan takım yok, ne hallere düştü lig
Aahaahaha :d BU Gslilerde Her gelenden 4 yiye yiye iyiçe kabarmışlar
En son ne zaman 4 yedik haberin varmı?
O 4 ler Prandelli döneminden kalma.Sen önce kendi takımına bak.
Hamza hocayla içerideki arsenal maçı?
Ben ligden bahsediyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Temple of the King
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
quote:
Orijinalden alıntı: Temple of the King
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
quote:
Orijinalden alıntı: Kriger
O değil de bizde bu Balıkesir'e 2-0 yenilmiştik
Prandelli vardı o zaman. Normal.
Hahaha şimdi sör hamza var doğru ulan prandelli'den daha iyi bir teknik direktör diyecek utanmasa
Galatasaray için Hamzaoğlu daha iyi bir teknik direktör. Sorun?
Benim için bi sorun yok beni ilgilendirmez galatasarayın ne yaptığı ama hamza yı 1-2 sene sonra kovdugunuzda prandelliyi aramayın
are you kidding me?
-
Rakibi küçümsemenin bedelidir bu maç. Her şey Galatasaray'ın lehine ilerliyor bakalım hayırlısı. -
Haftaya oynanacak derbide Fenerbahçeden medet uman Beşiktaşlılar çok yaşayın siz. -
Bükemediğin bileği öpeceksin.. Bize de şerefimizle tebrik etmek düşer. Şampiyon Gs olacak. -
Şampiyon olabilecekken aptalca şekilde elimizin tersiyle ittik. Yazık oldu gerçekten. Halbuki Bilic efendi rotasyon yapacam derken elindeki kadroyu doğru kullansaydı bu noktaya gelinmeyecekti. Olcay'ın yerine giren Kerim Olcay'ı mumla arattı.. Cenk Tosun ortalarda yok. Mustafa Pektemek ısrarı nedir? Yenilgiyi fazlasıyla hak ettik son nokta. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker
Beşiktaş ın Fenerle Galatasarayı yenme şansıda yok
1999 yılı birader son yendiğiniz yani 20.yy
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
quote:
Galatasaray'ın Feneri haftaya Kadıköyde yenme gibi bir şansı yok.En son kaç yılında yenmiş?İçimizden çoğu görmemiştir bile.O yüzden sıkıntı yapmayın.
Bjkde 8 yemişti liverpooldan turu geçmek imkansızdı
Sizin anlayışınıza göre
Ben Beşiktaşlı olarak öyle birşey söylemedim.En son 1999 yılında yenmişiniz kardeş neyin kafasını yaşıyorsunuzSon yendiğinizde kaç yaşındaydın merak ettim.
Sen Bjk En son Sampiyon oldugunda kac yasindaydin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haftaya olan Fb-Gs derbisinde umarım Fenerbahçe'yi tutacak kadar alçalmamışızdır ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: adnan mersedes
Fbjk birleşmiş Adamın kendi takımı bizden 6 yemiş hala 6s diye zırvalıyor Balıkesirden zor kurtulup böyle konuşmak .
Birde arenada bizi yenecekmiş, hap fazla mı geldi la
Balikesirden 3 yediniz lan ne konusuyosun hala bir bir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bjklilere bak ya bize karsi soyleyecek biseleri yok feneri kullaniyolar.. Acizlige bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşsiz renkliler gelmiş yine.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X