Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig de İlk yarının En iyi ilk 11'i (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paradise_

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A-L-İ

quote:

-------Volkan-----
    GG-----Sivok-----Bamba-?
    -----Ferdi---Selçuk------
    --------Batalla----
    Holosko---Burak--Almeida

Tamamen istatisliklere göre yaptım.Semihi ne amaçla koyuyorsunuz ilk 11e anlamıyorum?

O zaman Umut'u koymalıydın

Kaç asist yaptı bilmiyorum hiç yapmadı diye bildiğim için

Kıvırmadan yazsana be bilader. Beşiktaşlı olduğum için almeida'yı seçtim de. Forvetin görevi asist yapmak mı ? Öyleyse bile almeida çok mu asist yaptı ? Daha karşı karşıya atamıyor.

Evet burda yazdığımız isimlere şimdi madalya takacaklar o yüzden beşiktaşlı olduğum için Almeidayı yazdım ayrıca umut almeidan daha çok yararlı oldu bu sene dimi fanatik gsli kıvıran arkadaş?

Hayır herkesin kendi tercihi saçmalayanlarda var tabi ama sen istatiksel yaptım demişsin. Onun için söyledim.

Bana göre gsden : riera, semih, umut yada burak
    bjkden : fernandes holosko
    fenerden : gökhan
    trabzondan : onur
    bursadan : batalla

bu adamları almayan objektif davranmıyordur gerisi opsiyoneldir. He isteyen istediğini kurar tabiki ayrı konu benim gözümde değeri olmaz o da ayrı konu.

Volkanın bu sene tek başına kaç maç kurtardığını görmezden mi geleceksin?Umut haklısın gol kralı şuanda ama bana göre Holosko , Burak ,Almeida daha faydalı bu sene ayrıca Almeida neden yazdım açıklıyım.

9 gol 6 asist
    ++
    Bütün oyun onun üzerine kurulu hemen hemen her topu indiriyor pozisyon yaratıyor.Karşı karşıya atamıyor belki ama Umuttan daha iyi olduğu kesin.

3 kalecide iyi bu sene muslera volkan onur. Onur şu anda daha formda olduğu için onu yazdım.

Ne diyim senin tercihin almeida.. Bence ligdeki en iyi 3 forvetten biri değil.

• Onur
    G.G Semih Aykut Demir
    Kalu Uche Batalla Fernandes Erman Kılıç
    Umut Almeida Necati

Not:Kadro Fantezidir. Dizilişi kafama göre yazdım,ayrıca her ne kadar Umut'un sonlara doğru kötü olduğunu düşünsem de 11 golünü göz ardı etmek istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-4-2 taktigiyle.
    muslera
    eboue-semih-sivok-hak
    -fernandes-selçuk
    lau lau-------kuyt
    --sow---burak.
  • ali samiyen yapma

muslerada iyi değil bu sene volkanda, ki bunu toplam puandada görüyoruz

ama en kötüsü aralarında volkan. onur hepsini farkla geçer, zaten 2sindende iyi onur o da bir gerçek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-------Volkan-----
    GG-----Sivok-----Bamba-?
    --------Batalla----
    Holosko---Burak--Almeida

Tamamen istatisliklere göre yaptım.Semihi ne amaçla koyuyorsunuz ilk 11e anlamıyorum?

Kıvırmadan yazsana be bilader. Beşiktaşlı olduğum için almeida'yı seçtim de. Forvetin görevi asist yapmak mı ? Öyleyse bile almeida çok mu asist yaptı ? Daha karşı karşıya atamıyor.

Evet burda yazdığımız isimlere şimdi madalya takacaklar o yüzden beşiktaşlı olduğum için Almeidayı yazdım ayrıca umut almeidan daha çok yararlı oldu bu sene dimi fanatik gsli kıvıran arkadaş?

Hayır herkesin kendi tercihi saçmalayanlarda var tabi ama sen istatiksel yaptım demişsin. Onun için söyledim.

bu adamları almayan objektif davranmıyordur gerisi opsiyoneldir. He isteyen istediğini kurar tabiki ayrı konu benim gözümde değeri olmaz o da ayrı konu.

Ligin üst sırada yer alan takımları arasında en kötü savunma yapan takımdan 2 tane savunma oyuncusunu yazmayan objektif olmaz demişsin :)

Kaleci:Onur
    Sağ Bek:Çok öne çıkan birisi yoktu.3 büyüklerden kim yazılsa ne sırıtır ne hakeder.
    Stoper:Sivok,Semih,Diego,Khizanishvili.
    Sol bek:Dede,Tosic açık ara.
    Orta alan:Çok fazla öne çıkan oyuncu var.Beşiktaş'tan Fernandes,Necip,Oğuzhan Beşiktaş'ın en iyilerindendi.Gs'den Selçuk,Bursa'dan Batalla,Antalya'dan Aissati,Eskişehir'den Alper Potuk en çok sivrilenlerdi bana göre.Son haftalarda da Adrian iyiydi.
    Sağ Kanat:Holosko yazılacak ilk isimdir banko.T.K dahil 20 maçta 10 gol 4 asist.Daha iyisini yapan kesinlikle yok ilk yarı itibariyle.
    Sol Kanat:Sağ-Sol oynayabiliyor ama Holosko'yu kesemeyeceği için sola yazdım.Erkan Zengin.Oda Eskişehirspor'un en iyilerindendi.Belki Ferhat Kiraz'da yazılabilir.Beklentilere fazlasıyla karşılık verdi.
    Forvet:Burayada çok fazla isim yazılabilir.Umut,Burak Gs'yi,Almeida,Holosko Bjk'yi gol anlamında öne çıkaran oyunculardı.Fenerbahçe'de Sow çok yanlız kalsada gösterdi kendini.Bobo,Uche,Webo,Diarra,Necati,Kamara kendi takımlarında ön plana çıktı.Alternatifi en bol mevki belkide.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashwalters

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-------Volkan-----
    GG-----Sivok-----Bamba-?
    --------Batalla----
    Holosko---Burak--Almeida

Ligin üst sırada yer alan takımları arasında en kötü savunma yapan takımdan 2 tane savunma oyuncusunu yazmayan objektif olmaz demişsin :)

Sağ Bek:Çok öne çıkan birisi yoktu.3 büyüklerden kim yazılsa ne sırıtır ne hakeder.
    Orta alan:Çok fazla öne çıkan oyuncu var.Beşiktaş'tan Fernandes,Necip,Oğuzhan Beşiktaş'ın en iyilerindendi.Gs'den Selçuk,Bursa'dan Batalla,Antalya'dan Aissati,Eskişehir'den Alper Potuk en çok sivrilenlerdi bana göre.Son haftalarda da Adrian iyiydi.
    Sağ Kanat:Holosko yazılacak ilk isimdir banko.T.K dahil 20 maçta 10 gol 4 asist.Daha iyisini yapan kesinlikle yok ilk yarı itibariyle.
    Sol Kanat:Sağ-Sol oynayabiliyor ama Holosko'yu kesemeyeceği için sola yazdım.Erkan Zengin.Oda Eskişehirspor'un en iyilerindendi.Belki Ferhat Kiraz'da yazılabilir.Beklentilere fazlasıyla karşılık verdi.
    Forvet:Burayada çok fazla isim yazılabilir.Umut,Burak Gs'yi,Almeida,Holosko Bjk'yi gol anlamında öne çıkaran oyunculardı.Fenerbahçe'de Sow çok yanlız kalsada gösterdi kendini.Bobo,Uche,Webo,Diarra,Necati,Kamara kendi takımlarında ön plana çıktı.Alternatifi en bol mevki belkide.

Takım savuunmasında en kötü takım olabiliriz ama Semih bu ligin en iyi stoperidir. Riera'yı tamamen sol bek eksikliğinden yazdım. Gerçi ligdeki tüm beklerin hücuma katkısını topla hücumdaki bir riera etmez.

Asıl dede.. Güçsüz bi adam sadece tecrübesiyle oynuyor. Sadece nerede duracağını iyi biliyor. Kademe anlayışı çok iyi. Hızlanma sıkıntısı yaşayan bir adam. Tosic hadi bir derece.

• Tam da Sow yerine neden Burak'ı koyduğunuzu soracaktım ki konunun Gs bölümüne açıldığını gördüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ashwalters

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

-------Volkan-----
    GG-----Sivok-----Bamba-?
    --------Batalla----
    Holosko---Burak--Almeida

Takım savuunmasında en kötü takım olabiliriz ama Semih bu ligin en iyi stoperidir. Riera'yı tamamen sol bek eksikliğinden yazdım. Gerçi ligdeki tüm beklerin hücuma katkısını topla hücumdaki bir riera etmez.

Asıl dede.. Güçsüz bi adam sadece tecrübesiyle oynuyor. Sadece nerede duracağını iyi biliyor. Kademe anlayışı çok iyi. Hızlanma sıkıntısı yaşayan bir adam. Tosic hadi bir derece.

Dede şuanda Es-Es için sol bekten çok daha fazlası.Sol bek oynamasına rağmen tüm oyun onun üzerine kurulu neredeyse tüm hücumlarda ayağına deyiyor top.Tosic ilk 7-8 haftanın açık ara en iyi sol açığıdır ama devamında pek varlık gösteremedi.Riera'nında 10 maç,1 asist gibi performansı varmış.Hücumda pek etkili değil en azından skora katkı yönünde.Dede'ninde skor anlamında yok ama oyun onun üzerinden oynanıyor.Onun dışında Türkiye'de de yok zaten adam gibi sol bek.

• onur
    hilbert
    semih
    sivok
    hasan ali

meireles
    oğuzhan
    ferdi

holosko
    olcan
    sow

•  Spor Toto Süper Lig de İlk yarının En iyi ilk 11'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

Spor Toto Süper Lig de İlk yarının En iyi ilk 11'i

bu takım bu ligde gol bile zor atar iddaa ederim

not:oyuncular kötü diye değil sistem çok kötü kanatlar -100
  • Kaleci : Onur Kıvrak

Defans Dörtlüsü : Eboue Semih Dany Hasan Ali

Ortasaha 3lüsü : Fernandes Melo Alper

Hücum 3lüsü : Sow Burak Holosko

Öne çıkan oyuncuları yazdım , kaliteye göre değil. Performansa göre bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

bu takım bu ligde gol bile zor atar iddaa ederim

not:oyuncular kötü diye değil sistem çok kötü kanatlar -100

bu kadro kaç gol atar?

• Konudaki tartışmalara biraz yorum getiriyim.

Volkan; Bu sene rezalet, yer tutmasını bilmiyor, kapadığı köşelerden goller yiyor vs. 11'e koyanlar nasıl koyuyor anlamıyorum..

Semih; Ligin en iyi stoperlerinden birisi kesinlikle yazmayan,eleştiren şahıslar soda içsin çok iyi geliyor öneriyorum

Selçuk; Ölüsü bile bu ligde en iyi 11'e girer kimsenin şüphesi olmasın zaten son 5-6 haftada gerçekten yükseltti performansını hakediyor burda olmayı.

Ayrıca ligin en kötü savunma yapan üst düzey takımı Beşiktaş'tır.

Melo,Volkan,Yobo,Alper Potuk,Meireles,Topal,Amrabat,Hamit gibi isimleri bu 11lere yazan kişilerinde bana göre oynanan oyuna hiç saygısı yoktur.
  • ------------------------SOW-----------------------------
    AMRABAT--------------------------------ENGİN BAYTAR
    --------------FERNANDES-SELÇUK İ. -----------------
    ------------------------MELO----------------------------
    HASAN AK.----SEMİH---------YOBO--------------EBOUE
    ----------------------MUSLERA-------------------------
  • Ağzım açık bakıyorum Ligin tepesindeki hatta son maçını kazanırsa lider olan Galatasarayla 2li avarajdan 2. sırada yer alacak olan Antalyaspordan kimse birisini yazmamış ya da ben dikkat etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

kimse besiktas maclarini izlemiyo mu yahu ilk yarinin esas bombasi necip'i kimse yazmamis

------------------Onur-----------
    A.Tandogan-Semih-Ersan-Riera
    ------------------Necip----------
    ----------Selcuk-------Oguzhan---
    ----------------Fernandes----------
    ------------Almeida-Sow------------

almeida yerine holosko yazicaktim ama vazgectim...bi dusundum almeida-sow ikilisini de harbiden mukemmel kusursuz bi ikili olurlar.sow senede ortalama 35 gol atmassa da ben bu isi bilmiyorum

--------------------muslera------------------
    --akaminko----ersan-----dany----tosic---
    ----------------------necip-------------------
    ---------------ferdi-----------oğuzhan------
    ----------------------aissati-----------------
    -------------almeida------batalla----------

hocam aissati'yi izledin mi bilmiyorum adam çok ama çok zeki bir oyun kurucu...

• quote:

Onur
    gökhan-semih-yobo-riera
    holosko-selçuk-fernandes-olcan
    batalla
    burak

+1 olmuş
  • --------------------onur------------------ -----gokhan----semih-----yobo----riera--- ----------------------necip------------------- ---------------ferdi-----------oğuzhan------ ----------------------holosko----------------- -------------almeida------burak----------

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

kimse besiktas maclarini izlemiyo mu yahu ilk yarinin esas bombasi necip'i kimse yazmamis

------------------Onur-----------
    A.Tandogan-Semih-Ersan-Riera
    ------------------Necip----------
    ----------Selcuk-------Oguzhan---
    ----------------Fernandes----------
    ------------Almeida-Sow------------

almeida yerine holosko yazicaktim ama vazgectim...bi dusundum almeida-sow ikilisini de harbiden mukemmel kusursuz bi ikili olurlar.sow senede ortalama 35 gol atmassa da ben bu isi bilmiyorum

--------------------muslera------------------
    --akaminko----ersan-----dany----tosic---
    ----------------------necip-------------------
    ---------------ferdi-----------oğuzhan------
    ----------------------aissati-----------------
    -------------almeida------batalla----------

hocam aissati'yi izledin mi bilmiyorum adam çok ama çok zeki bir oyun kurucu...

antalya dedin mi aissati'den once lamile diarra ve emrah bassan der susarim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.