Şimdi Ara

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
1
Favori
15.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın yazıyorum şampiyon olamazsak bana göre tek suçlu şu kaprisli emenike dir
  • İsmail kartelli emenike küsecek diye,kesemiyor şu laubali,beceriksiz herifi.Konuş konuş ne faydası var,çaresizlik kötü.
  • Kuyt un top kontrolü benden kötü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "FENERBAHÇE EMENİKE İLE GOLDEN UZAKLAŞTI "
  • Şampiyonluk son maça felan kalırsa,bu emenikeyle o maça çıkmak kabus olur,maç sonunda boğaz köprüsünden el ele tutuşup atlarız.
  • Rıdvan Dilmen: "Akhisar'ın ikinci golü yememe ihtimali düşük"

...demekki penaltı gelecek.
  • Ramon Motta 31 kullanıcısına yanıt
    la sende 2 gündür bi gs forumunda bi fb forumunda trolluk yapıyorsun.tabi alamadınız 3 puanı şimdi fb-gs ye sarıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

gol nasıl oldu sinirlenip kapatmıştım

https://www.facebook.com/video.php?v=648794321898828
  • Bu maçtan bize ekmek çıkmaz. 1 penaltı 1 kırmızı kart bekliyorum 2.yarıda. Adamlar ceza sahası içinden çıkmıyorlar illa birinin eline koluna çarpar.
  • Zor ama inşallah böyle biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspar

Gs'li arkadaşları pistten alalım çok 2 hafta sonra trollük yapacak yüz bulamayacaklar

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: American Hustle

la sende 2 gündür bi gs forumunda bi fb forumunda trolluk yapıyorsun.tabi alamadınız 3 puanı şimdi fb-gs ye sarıyorsun

ne trollüğümü gördünüz gs,bjk forumunda ayıptır.

bu maçta da trollük yabmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Bu maçtan bize ekmek çıkmaz. 1 penaltı 1 kırmızı kart bekliyorum 2.yarıda. Adamlar ceza sahası içinden çıkmıyorlar illa birinin eline koluna çarpar.

Fenerbahçenin bu kadar çok penaltı kazanmasının bir nedenide bu neden çünkü ligde en çok ceza sahası içinde top yapan takımız penaltı oranı yükseliyor haliyle..Adamın açık açık eline vursada penaltı versede hakem ona troller gelip haha gene beleş penaltı diyebiliyor.
  • Emenike Elimizde patladı. Guiza ve kezman a sovuyoduk ama atıyorlardı. Emenike 29mac 4gol. Bekir 23mac 3gol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo tepik gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 02an1907

Bakın yazıyorum şampiyon olamazsak bana göre tek suçlu şu kaprisli emenike dir

onun ne suçu onu kadroya alanda suç
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

fenere karşı rakipler nedense kötü oluyorlar.hem beşiktaşa hem galatasaraya bileniyorlar fenere gelince tık yok.

çoğu maçta penaltı ile kazandılar.

2-3 maçta kaleciler topu içeri aldı.

bazı maçlarda rakipler uyurgezer hırsız oynuyorlar.

fener yolunu bulmuş aga.

şikeye ceza veremezsin saha dışında işler ayarlanmaya devam eder.net

dünyada 29.7 yaş ortalaması ile şampiyon olan takım olduğunu sanmıyorum.bu ancak türkiyede olur.bu yaşlı takıma nedense rakipler direnç falan göstermiyor.çoh enteresan

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

fenere karşı rakipler nedense kötü oluyorlar.hem beşiktaşa hem galatasaraya bileniyorlar fenere gelince tık yok.

çoğu maçta penaltı ile kazandılar.

2-3 maçta kaleciler topu içeri aldı.

bazı maçlarda rakipler uyurgezer hırsız oynuyorlar.

fener yolunu bulmuş aga.

şikeye ceza veremezsin saha dışında işler ayarlanmaya devam eder.net

dünyada 29.7 yaş ortalaması ile şampiyon olan takım olduğunu sanmıyorum.bu ancak türkiyede olur.bu yaşlı takıma nedense rakipler direnç falan göstermiyor.çoh enteresan

çoh enteresan lafınızı çoh beğeniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: HüseyinCANDIR

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Fenerbahçe son dakikalara doğru geride kalırsa penaltı verilmezse 1 hafta banlıyorum kendimi

Hemen bi kılıf uydurun penaltıyı çok baskılı oynayan taraf daha çok kazanır dünyanın her yerinde böyle her hafta aynı şeyleri yazmayın şuraya baştan söyleyin ağlayacaksanız oynamayalım?

Banane niye ağlayayım ? Evet baskılı oynayan penaltı alır ama doğru düzgün bir penaltı alır.

• Antu foruma takılıyım dedim,bizim azizsporlu bir taraftarın yorumu.Sizce ne içmiş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.