Şimdi Ara

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
1
Favori
15.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdülkerim Durmaz: ''Ya Ertem senin yüzünden rüyamda Demba Ba'yı görüyorum. BJK TV'yi geçtik.''
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

Abdülkerim Durmaz: ''Ya Ertem senin yüzünden rüyamda Demba Ba'yı görüyorum. BJK TV'yi geçtik.''

pardon ya yanlış şeyi paylaşmış
  • Lider belli dağılabilirsiniz
    #LiderGalatasaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ado102

Yav arkadaslar onu bunu birakin biz bunlarin stadinda kupa kaldirmadik mi karanlikta.duvarlarina sampiyon diye imza atmadik mi.boyle birsey belki da tarihte bir kere olur.ikinci kere olursa onu da anca yine biz yani buyuk GALATASARAY yapar.

100. Yılınızda kim kupa kaldırdı

• Maxim Mokoko M kullanıcısına yanıt
    Sahanızda kupa kaldıranlara ne demeli?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

SPOR TOTO SUPER LIG | FENERBAHCE - AKHISAR | 23 ŞUBAT PAZARTESI 20.00

Bakalım Aziz başkan ne kadar yüklenecek İsmail Kartal'a. Bakalım İsmail Kartal'a yapılan bu baskılar ileriki puan kayıplarında artacak mı? Bakalım Aziz başkan ne zaman teknik direktör olacak??

• Iyi oldu fenerin yenildiği lig çekişmeli hale geldi

• Fenerbahçe evinde nasıl yenilir anlaşılır gibi değil.
    Şampiyon olabilmemiz için böyle maçları kazanmamız gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lider belli=====Galatasaray !!!

• Bugünde liderizcileri görelim beyler::)) ddd

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzTürk23

Bu takım şampiyon olacak boş yere kimse konuşmasın! Ama böyle hakemler olduğu için arada böyle kazalar olabilir ama bu takım ŞAMPİYON olacak !

İlk olarak şunu diyeyim hakemler konusunda dövünecek son takımsınız bunu bil. Birde Emenike , gokhan gibi oyuncularınız akıllıca oynasa dağa taşa vurmasa yenerdiniz hakem bu maçta bahane olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

şu konudaki galatarasay ve beşiktaşlıları gördükten sonra neden fenerbahçeli olduğumu anladım. adamlar akhisar kazanınca zafer sarhoşu oldular kendilerinden geçtiler resmen. acınası

* Sen buradaki mesajlara acınası mı diyorsun.

* Bi ara geçmişteki GS veya BJK maçları için açılan konulara bi gir de rakip gol atınca fenevbahçelilerin neler yazdığına bir bak sonra o mükemmel durum tespiti yeteneğinle yeni bi çıkarım daha yap bakalım.
  • şimdi uzun özetleri izlerdim trtspor da.

öncelikle hakem mükemmele yakın bir performans gösterdi.benim son 10 yılda şükrü saracoğlunda izlediğim en iyi hakem performansı.cüneyt çakır performansları dahil buna.şükrü saracoğlundan etkilenmeyen ezilmeyen ender hakemlerden biri olarak tarihe geçti.

temiz bir karşılaşma olmuş.

fener çok pozisyona girmiş.

penaltı yoktu bu maçta.

hakemin hata olarak gördüğüm tekşey costadio yu atabilirdi çift sarıdan.

hakem özgür yankayayı tebrik ediyorum.zamanında cüneyt çakırı 2 yıl fener maçlarına vermemişlerdi.aynı şey özgür yankayaya da gelebilir.
  • Hakem maça etki edebilecek şekilde kötü yönetmiş şimdi özeti izledim.

Emre'ye yapılan hareket kırmızı. O olmasa bile Mehmet Topal'a hareket 2. Sarıdan kırmızı. Avantaja bırakmalıydı ancak Akhisarlı topa dokununca avantaj bitti zannettiği için düdük çalıyor. Art niyet yok ama yine de hata var.

Ancak Fener yine de bayağı pozisyon kaçırmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın taktik analizi:http://t.co/3ybKMnjht4
  • Mr.Alp kullanıcısına yanıt
    Bıktırdınız artık şu hakem algısından bize karşı ne kadar avantajlı karar verdilerse bi o kadar da dezavantajı var. Bu sizin içinde öyle. Öyle yada böyle o top o kaleye girecek.
  • Hafta başlamadan önce diyordum Eskişehir belki bir güzellik yapar ama Fenerbahçe garanti kazanır diye. Gerçekten sürpriz bir sonuç oldu bu. İddaada bile 1.10 oranı vardı Fenerbahçe'nin. Arada böyle sürpriz malubiyetler olabiliyor. Lig 3 takım arasında çekişmeli bir şekilde gidiyor. Diğerleri geriden takip ediyor sadece. Daha hiçbir şey belli değil. Bakalım ne olacak işin sonunda.
  • Dun beşiktaşa sallayanlara kapak oldu...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.