Şimdi Ara

SPORA ARA VERDİM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben spora ara verdim 2 ay spor salonuna gitmeyeceğim malesef vaktim olmuyor. Salondayken çalıştıktan sonra hiç protein alamıyordum 1 buçuk saat aç kalıyordum. Fakat şimdi evde 1 gün arayla günde 100 şınav 100 mekik çekip dumbell larımla çalışıyorum . Sporum bittikten sonra anneciğimin hazırladığı güzel bol proteinli yemekleri yiyorum. Sorum şu sizce kaybım olur mu salona gitmediğim için yoksa düzgün beslendiğim için daha mı iyi olur görüşlerinizi bekliyorum

• Evde salondaki kadar motive olamazsın ejder umut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 2 ay kadar evde çalışcam bunu bende biliyorum ama işte motive olmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 şınav 100 mekik saçma bir program

• Ben bir ara evde çalışıyodum motive olmak konusunda sorun çekmezsin evde yalnızsan açarsın son ses müziği yaparsın sporunu

Benim sana tavsiyem vücut ağırlığıyla yapabilceğin zor hareketleri yap 100 şınav yerine ellerini çarparak havada çek şınavı calisthenics tarzı çalış olmadı çık sokağa mesela ağırlık olmadığı için mecbur hareketi zorlaştırarak kas kütlesini arttırmaya çalışcaksın bi süre sonra üstüne ağırlık takarak hareketleri dahada zorlaştırırsın sokakta çalışanlar bu şekilde çalışıyo eve bi barfiks barıda alsan tamamdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkozino -- 4 Kasım 2015; 10:26:19 >
  • Değişik tipler tabiki fakat daha sonra o spor salonundaki hissettiğim duyguyu hissedemiyorum kendimi daha çok yormaya başlıyorum fakat olmuyor. Teşekkür ederim cevaplarınız için benim sormak istediğim asıl şey şu önceden spor salonunda çalışıyordum protein alamıyordum fakat şimdi şöyle böyle kendi ağırlığımla çalışıyorum fakat proteinimi sağlam alıyorum yeterli olur mu spor salonundaki gibi formumu kaybeder miyim ben sadece bunu merak ediyorum şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.