Şimdi Ara

sportinstreet indirim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.507
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ancyraa

316062607***No'lu siparişiniz durumu İptal Edildi.

Siparişinizin durumunu hesabınıza giriş yaparak görebilirsiniz.

Değerli Müşterimiz, Alışverişlerinizde sportinstreet.com.tr sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şirket politikamız gereği, 316062607*** .numaralı siparişinizin tedarik ve sevk işlemleri esnasında, müşteri memnuniyeti odaklı, ürünler tek tek kontrol edilerek, teslimat için hazırlanmaktadır. Siparişinize ait üründe yapılan son kalite kontrollerde, hasar tespit edildiği için, siparişiniz iptal edilmiş olup, ödeme iadeniz kredi kartı hesabınıza yapılmıştır. Saygılarımızla, E-Ticaret Birimi

Soru ve görüşleriniz için bize noreply@sportinstreet.com.tr e-mail adresimizden veya 0 850 290 0 747 No'lu hattımızdan ulaşabilirsiniz.

iyi de bu kontrollerin yapılıp öyle satışa sunulması gerekmiyor mu zaten? satışa ürün sun, sipariş gelsin sonra ay bu hasarlıymış de!

• Siparis verdigim nike kargoya verilmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salomon 44 numara siparişim iptal edilmiş. Ne güzel ilk intiba bıraktılar.
  • Evet benim siparişte ürün hasarlı gerekçesi ile iptal edilmiş ("yersen"), firmanın kalitesizliği sitelerinin amatörlüğünden belli oluyordu zaten tahmin edip kapıda ödemeli almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 28 Haziran 2016; 17:51:27 >
  • Konuyu 24 haziranda ben açacaktım ama 4 gün ban yiyince kaldı.24 haziranda sipariş verdiğim ürün az önce geldi.skechers marka spor ayakkabı sipariş vermiştim.normalde spor ayakkabıda 46 numara giyiyorum ama skechersin kalıpları büyük olduğundan 45 numara tam oldu.skechers alacak arkadaşlar 1 numara küçük sipariş versinler.ayakkabı 20 lira indirim kodu ve kapıda ödeme ücreti ile birlikte 123.5 liraya geldi.
     sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim
     sportinstreet indirim

sportinstreet indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 29 Haziran 2016; 6:40:08 >

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    Hakiki deri değil, suni deriden yapılmış. Tipi de fazla güzel değil, o kadar para verecek olsam bunu almazdım.
  • Benim 574 NB kargoya verilmiş bugün. Uymazsa Özdilek Park'ta mağazası mevcut değişiklik yapabiliyoruz. Bakalım gelecek mi bayram öncesi görelim...
  • Vans gözlük siparişim kargolandı.
    Salomon ayakkabı siparişim iptal.
    Şimdi başka bir Salomon sipariş ettim, bakalım bu ne olacak.

• Mr.Mezarci kullanıcısına yanıt
    Onu bilemem ben avrupa yakasi baska bir tesiste baska bir projenin sorumlusuyum.. ziylan ile bidaha calismak istemem sorunlu bir musteri stoklarindan haberleri yok.. biz ekol loj. bunyesinde stokta ne varsa onu gondeririz musteriye.. ama stoklarindan haberi olmadan satis yapan ziylan boyle boyle iptal hasar yalaniyla musterileri magdur edip iptal ediyor.. muhtemelen stoklarindan haberi yok kampanyalar onlarin stratejileri bize sadece 3 tir gelecek 7 tir gelecek stoklarinizi ayarlayin optimizasyon yapin denir bizde stoga alir giris ve cikistan + tasimaciliktan para kazaniriz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adidas 42 giyiyorum 42.5 nb aldım büyük mü olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adi firma 4 gün hazırlanıyordu bugün iptal etmişler 3 adet siparişi adamlar stoğundan habersiz. gönderemeyeceğin ürünü niye satarsın. yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Onu bilemem ben avrupa yakasi baska bir tesiste baska bir projenin sorumlusuyum.. ziylan ile bidaha calismak istemem sorunlu bir musteri stoklarindan haberleri yok.. biz ekol loj. bunyesinde stokta ne varsa onu gondeririz musteriye.. ama stoklarindan haberi olmadan satis yapan ziylan boyle boyle iptal hasar yalaniyla musterileri magdur edip iptal ediyor.. muhtemelen stoklarindan haberi yok kampanyalar onlarin stratejileri bize sadece 3 tir gelecek 7 tir gelecek stoklarinizi ayarlayin optimizasyon yapin denir bizde stoga alir giris ve cikistan + tasimaciliktan para kazaniriz..

sizin iş zengin işi

kampanya falanda olmaz
  • skecheri ve nbleri yollamıslar kargoda.. iptal edilenler salomon mu
  • İşte türk zihniyeti heryerde aynı türkiyedeki BÜTÜN internet siteleri her sektörde olduğu gibi işi .... ucuyla yapıyorlar.Kargo hala hazırlanıyor yazıyor.%90 ihtimal siparişi iptal edecekler iyiki kredi kartından taksit yaptırmamıştım yoksa parayı taksit taksit yatırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Haziran 2016; 18:57:38 >
  • Ayakkabı fotoğraflarda siyah ama lacivert yazıyor sizce sıkıntı olur mu?
  • Benim adidas siparişi de üründe hasar tespit ettikleri için müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduklarından dolayı (!) iptal etmişler. Flo'dan başka ne beklenirdi ki. Bir daha alış veriş de yapmam, mağazasına dahi girmem.
  • Benimde nb574 ve nb395 siparişlerim hiçbişey söylenmeden iptal edilmiş arkadaşlar ne biçim bi firma bu bidaha da almam burdan bişey sikayetvara yazsakmi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Benim 574 NB kargoya verilmiş bugün. Uymazsa Özdilek Park'ta mağazası mevcut değişiklik yapabiliyoruz. Bakalım gelecek mi bayram öncesi görelim...

Hangi renk ve hangi gün almıştıniz hocam 574 ü? Benimkini iptal etmislerde

• quote:

Orijinalden alıntı: ferruh91

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Benim 574 NB kargoya verilmiş bugün. Uymazsa Özdilek Park'ta mağazası mevcut değişiklik yapabiliyoruz. Bakalım gelecek mi bayram öncesi görelim...

Hangi renk ve hangi gün almıştıniz hocam 574 ü? Benimkini iptal etmislerde

İptal edilen hangi renk.Kardeşime mavi 574 alacaktık boşuna uğraşmayalım.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Koyu kırmızı valla şimdi baktım biton şikayet var ve hiçbirine cevap bile verme tenezzünülünde bulunmamışlar hocam ben yandım siz yanmayin almayın bence bunlardan bişey başınız ağrımasın paramı da iade etmemişler bakalım ne olcak

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.