Şimdi Ara

sportinstreet indirim (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir benim speed cross 3 iptal edildi herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 salomon olmayanlar varaa alabilirm ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nike 42.5 giyiyorum adidas nb ve solomon a göre tahmini ölçüleri yazarmısınız arkadaşlar
  • Un4Given35 kullanıcısına yanıt
    Nike adidas nb hepsi 42.5 giyiyorum aynı

dar kalıp geniş kalıp gibi model e göre değişir mi bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y2101

Nike adidas nb hepsi 42.5 giyiyorum aynı

dar kalıp geniş kalıp gibi model e göre değişir mi bilmiyorum

ilk indirimler bitti demi birde önerebilcegin bir model varmı
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    ayakkabıyı flo mağazasında değiltirmeyi denemek için arabanın bagajına koydum, araba şuan bende değil akşam veya yarın atabilirim.
    beğenmediğim yönü üstten bakıldığında öne doğru sivrilme var. büyük geldiği için yaklaşık bir parmaklık boşluk var, onunda etkisi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsch C kullanıcısına yanıt
    Değişimler flo mağazalarından değil sportsinstreet mağazalarından oluyor diye biliyorum.

https://www.sportinstreet.com.tr/index.php/storelocator/view/stores

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanzele -- 30 Haziran 2016; 16:25:38 >
  • Arkadaşlar skechers ayakkabıların hepsinde memory foam özelliği var mı hepsi bahsedildiği kadar rahat mı ?

Nike-Adidas mı daha iyi olur Yoksa Skechers mi ?
  • skechers 42 adidas 42.5 giyiyorum nb 42.5 mu alayım arkadaşlar 43 mü ?
  • kesinlikle denemeni öneririm. ben ilk skechers'ı boynerden almıştım. ayağımda bütün gün giyindiğim nike vardı. denemek için skechers'ı giyindiğimde öyle rahatladımki yüzümde gülücükler oluştu :) memory foam özelliği ilk bir kaç saat oldukça etkili oluyor. günü kalan kısmında jel özelliğini biraz daha kaybediyor. değer mi almalımıyım? dersen evet değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: liarless

Benim cuma ve cumartesi verdiğim siparişler bugün geldi pazarı saymassak 2 günde elimde oldu.

sportinstreet indirim

Adidasların linkini atar mısın?

Ürünler hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

kesinlikle denemeni öneririm. ben ilk skechers'ı boynerden almıştım. ayağımda bütün gün giyindiğim nike vardı. denemek için skechers'ı giyindiğimde öyle rahatladımki yüzümde gülücükler oluştu :) memory foam özelliği ilk bir kaç saat oldukça etkili oluyor. günü kalan kısmında jel özelliğini biraz daha kaybediyor. değer mi almalımıyım? dersen evet değer.

Skecherslerin hepsinde memory foam var mı ? Airmax ile arada kaldım airmax'e daha yakınımi ama yorumlar çok olumlu skechers için.
  • Etnies rahatlık bakımından nasıl arkadaşlar? Çok hoş modelleri var ancak rahatlık konusunda hiçbir fikrim olmadığı için alamadım bir türlü.

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Ben scout black print modelini aldım, tüy gibi hafifler ayakkabı var yok gibi ayakta, şahsi fikrim gayet rahat ve kullanışlılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: - Jun Misugi

quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

kesinlikle denemeni öneririm. ben ilk skechers'ı boynerden almıştım. ayağımda bütün gün giyindiğim nike vardı. denemek için skechers'ı giyindiğimde öyle rahatladımki yüzümde gülücükler oluştu :) memory foam özelliği ilk bir kaç saat oldukça etkili oluyor. günü kalan kısmında jel özelliğini biraz daha kaybediyor. değer mi almalımıyım? dersen evet değer.

Skecherslerin hepsinde memory foam var mı ? Airmax ile arada kaldım airmax'e daha yakınımi ama yorumlar çok olumlu skechers için.

hayır. yan tarafında yazıyor hangi cins olduğu. tabanı çok yumuşak olmayanları alın. fitness ayakkabısı olmayanları.

• salı günü verdiğim new balance siparışleri elime ulaştı. haber veren arkadaşa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: liarless

Ben scout black print modelini aldım, tüy gibi hafifler ayakkabı var yok gibi ayakta, şahsi fikrim gayet rahat ve kullanışlılar.

kalıpları nasıl acaba hocam nbden vazgeçip alasım var şık duruyor modeller hem de rahat diyorsunuz
  • Yav neyse ben gidip mağazadan alıyım 20 lira fark edecek ama kafam rahat olsun. Çok büyük bir indirim yok benim baktığım modellerde.
  • darkowner19 kullanıcısına yanıt
    Ayakların taraklıysa 1 numara büyük al, aksi halde tam oluyor +1,-1 lere gerek yok. Ben bayağı memnun kaldım. Nb lerle kıyaslanamayacak kadar hafif.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.