Şimdi Ara

SporToto Kuponları Buraya !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar , her hafta sportoto oynarım. Kimi zaman 0.25 krşluk 30-40 tane yaparım , kimi zaman tek kolonda 50-60 Tllik hazırlarım. Geçen hafta 12 maçta kaldım. Kolonda yatan maçlar Karabük , Akhisar ve M'gladbach olmuştu. Bu hafta yine 15 maç devir var.

Herkes kafasına yatan maçları paylaşabilirse güzel analizle ve şansta bizden yanaysa 15 maçı yakalamak güzel olur. Benim 2-3 gündür analizlerini yaptığım , bugunde iddaa oranlarının açıklanmasıyla ortaya çıkan kuponumu paylaşıyorum. Kupon 72 Tl tutuyor ve bunun yanında yine 0.25 krşluk 20-30 tane daha karışık kupon yapacağım. Çünkü biliyorumki kimi zaman kafadan atılıpta oynanan 0.25 krşluk kupondan 13 maç yakalamıştım.

Sizlerinde düşüncesi ve tahminiyle güzel şeyler yaparız. Haydi bol şans ...
     SporToto Kuponları Buraya !!

• M'gladbach benim favori takımımdır kimle oynarsa oynasın gozum kapalı ona oynarım :D ama malesef bende gecen hafta 8 de kaldım :D hesapta kalan 35 kurusla son bi kupon yaptım ama duygusal bi kupon olduğu için paylasmiyim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kupona gelirsek konyanin kazanacagini düşünüyorum ben ayrıca karabük maçına 0 da dusunulmeli , birde 4 büyüklerin hepsinin 3 puan çıkaracağına inanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Karabüke geçen haftadan gıcığım var bu hafta inşallah puan kaybederler 1-2 kişi kırmızı kartla dışarı atılır :)

Beşiktaş için zorlu bir deplasman olacak fakat eksiksiz sahada olacaklar. Sosanın ve Ba 'nın kalitesi olacaktır.

Trabzon zorlu bir maçtan çıktı X2 düşünülebilir belkide.

Fener kendi evinde 10-15 Bin taraftarın önünde çıkacak. Rahat gececektir bu maçı. 2-1 skor düşünüyorum.

Galatasarayı normalde X2 alacaktım fakat kupon bedelini düşürme amaçlı oynadım.
  • Evet arkadaşlar bu haftada beklenildiği gibi süprizlerle dolu bir bülten oldu ve 14-15 maç devir etti bu haftaya.

Güzel analizlerle tekrardan paylaşımlarda bulunabiliriz oynamak isteyenler ? Yaklaşık olarak bu hafta büyük ikramiye 2.500.000 TL civarında olacaktır.
  • 1 GALATASARAY AŞ. -SİVASSPOR
    1

2 AKHİSAR BLD. G. SPOR-FENERBAHÇE AŞ.
    1X

3 BEŞİKTAŞ AŞ.-ESKİŞEHİRSPOR
    1

4 TRABZONSPOR AŞ.-KASIMPAŞA AŞ. - - - -
    X

5 ÇAYKUR RİZESPOR AŞ.-BURSASPOR - - - -
    X

6 GENÇLERBİRLİĞİ-BALIKESİRSPOR - - - -
    1

7 T.KONYASPOR-KAYSERİ ERCİYESSPOR -
    X2

8 KARDEMİR KARABÜKSPOR-MERSİN İDMAN YURDU - - - -
    1

9 GAZİANTEPSPOR-İSTANBUL BAŞAKŞEHİR AŞ. - - - -
    1

10 ARSENAL-TOTTENHAM - - - -
    1

11 KÖLN-B.MÜNİH - - - -
    1

12 SCHALKE 04-B.DORTMUND - - - -
    1

13 VILLARREAL-REAL MADRID - - - -
    2

14 BARCELONA-GRANADA - - - -
    1

15 ATLETICO MADRID-SEVILLA

1X
  • hüso945 kullanıcısına yanıt
    İçlerinden sadece Fener maçı süpriz gözüküyor. Diğer secenekler favoriler hocam :) Böyle gelirse en az 1000 kişi bilir 15 maçı :)

Bol şans yinede. Güzel bir hafta geçirmek dileğiyle.
  • buraksenyuz kullanıcısına yanıt
    yine iyi para alırız
  • Ben her hata oynuyorum ama 12 yi geçmemiştim bir site buldum ihtimalleri hesaplıyor tutma şansı daha yüksek oluyor . denemek isteyen olursa girsin baksın. sitenin adı sistemtoto.com site nesine ile bağlantılıydı .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.