Şimdi Ara

Spot Samsung Telefonları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle S.a , Arkadaşlar Spot Samsung Telefonları Satılıyor Birçok Yerde ; Dubai den Samsung Store Den alınıp ; Türkiyede Açılan Telefonlarmış Bildiğim kadarıyla bazı yerde gördüm ömür boyu kapanma garantisi veriliyor ;Piyasada Fiyatı : 250 - 300 TL arası Değişiyor. Alacağım ve Düşündüğüm Telefon Samsung S8000 -->

Spot Samsung Telefonları Hakkında

Fikirlerinizi Alabilirmiyim bu ürün hakkında ; Çin Malı mı ? ve Sonradan Elimde Kalırmı ? Hata Verirmi..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_hdR* -- 3 Haziran 2011; 20:31:56 >

• ben wave aldım aynı şekilde çin malı falan değil hiç bir problem çıkmıyor ayrıca telefonun kapanma durumu falanda söz konusu değil fiyat olarak ta gayet iyi bence.
  • ankarada spot gio satan bi yer var mı?
  • OBERTAN ' Öncelikle Yorumun İçin Teşekkürler.. Bende Almayı Düşünüyorum da Bazıları Dedi ; Bunu Almaktansa Çin Malını Al Daha İyi Kafam Karıştı.. Ne Yapacağımı Bilemedim bakayım hayırlısı.
  • inan bana cin malı telefonlardan çok daha uzun ömürlü oluyor kaçak telefonlar. çin mallarına hiç bulaşma git dubaiden mısırdan falan getirilen kaçak telefonlardan al. tek - si garanti fatura falan yok ama inan bana çin malı dandik telefonlardan çok daha iyi
  • spot telefonun tek farkı imei başka telefona ait olması ve garantısız olması zaten telefonun fiyatı bunları kapattırıyor bence al derim
  • Teşekkürler seKo3467. Düşünüyorum Hayırlısı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon kalemi hakkında
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ankara da nerden buluruz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.