Şimdi Ara

spot telefonlar hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chaka

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Teknosisten iphone 4s aldım şu an bi sorun yok

Tesekkurler bilgi icin

Pazar acik degiller biliyorumda Cumartesi acikmi oralar acaba?

Açık olacağını düşünüyorum
    Ancak şu an yurtdışı telefon pek akıl karı değil çünkü fiyatlar 100 tl lik vergi yüzünden uçmuş durumda
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler bilgi icin

Ancak şu an yurtdışı telefon pek akıl karı değil çünkü fiyatlar 100 tl lik vergi yüzünden uçmuş durumda

Nİye uçsunki bu fiyata +100 tl ekliyeceksin o kadar yani

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler bilgi icin

Az once spota bi yere sordum 1350 lr imeisini 10 lrya cakariz dedi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler bilgi icin

Az once spota bi yere sordum 1350 lr imeisini 10 lrya cakariz dedi:)

çaktıracağın telefonun imeisi suça bulaştıysa senin bulurlar
    bir de iphone lara imei çakılmıyor sanırım
    evde eski bi telefon varsa onun imei sini çaktır

• Ben baktımda 1450 tl ye var ama bu imei çaktırma tam olarka ne için bu dediğim telefon işte yurtdışından geliyomuş pasaport kaydı 100 tl ve pasaport la oluymuş bundan başka birşey mi gerekli daha ?
  • Arkadaslar bu konuyu ben acmistim ve bugun bastim istanbula geldim teknosisten aldim teli
    Bi yil samsung garantili 1470 ten aldim
    Cok sukur simdilik hic sorun yok
    Sadece tek killandigim nokta imei sorgulamada evraklariniz inceleme altinda diyo insallah skinti cikmaz

• quote:

Arkadaslar bu konuyu ben acmistim ve bugun bastim istanbula geldim teknosisten aldim teli
    Sadece tek killandigim nokta imei sorgulamada evraklariniz inceleme altinda diyo insallah skinti cikmaz

Ben tam olarak anlayamadım maalesef. Samsung garantili ama IMEI'de evraklarınız inceleme altında mı diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léo

quote:

Arkadaslar bu konuyu ben acmistim ve bugun bastim istanbula geldim teknosisten aldim teli

Ben tam olarak anlayamadım maalesef. Samsung garantili ama IMEI'de evraklarınız inceleme altında mı diyor?

Evet telefon paralel ithalat ama samsung uluslararasi garantisi mevcut
    Turk garanti firmalari 200O lr hocam

• quote:

quote:

quote:

Evet telefon paralel ithalat ama samsung uluslararasi garantisi mevcut
    Turk garanti firmalari 200O lr hocam

Evet hocam.Sende aynı tuzağa düşmüşsün.Maalesef yurtdışından alınan cihazların garantileri Türkiye'de geçerli değildir.Teleservice,KVK, Telpa bunların hepsi sizi garanti kapsamına almak istediğinde fatura ve garanti belgesi soracaklardır. Bunların hiçbiri sizde olmadığına göre alacağınız teknik desteklerin hepsi cebinizi yakabilir.

Eğer imkanınız varsa cihazı geri verin.İkinci el alanında Türkiye garantili 1600 TL'den satılan cihazlar bulabilirsiniz.

• Anladim amA aldigim yer bisey olursa biz bile servise veririz dedi bakalim insallah bisey cikmaz ya

• quote:

Anladim amA aldigim yer bisey olursa biz bile servise veririz dedi bakalim insallah bisey cikmaz ya

Dediğim gibi telefonunuz maalesef bir firmanın güvencesinde değil şuan.Aldığınız yer kendi ceplerinden telefonunuzu herhangi bir durumda servise gönderebilir.Bu servis iyi bir şirkette olmayabilir.Sokak köşesinde bir telefoncuyada verebilirler.Benim tavsiyem,telefonu geri vermeniz.100-200 TL için 1-2 sene sonra başınızı ağrıtmaya değmez.
  • Haklisiniz onerileriniz icin cok saolun
    ama 2 sene sonra zaten garanti her firmada bitiyor
    Arkadasim 1700 lrya s2 aldi 2 ay sonra telefonun ekrani kirildi 600 lr da ekrana verdi
    Benim gorusum su ki; donanimsal sorun olmadiktan sonra sıkınti yok ve suan da donanimsal bi sorun gormedim ben telefonumda yazilim isi zaten kolay
    Elektronik isi tamamen kismet isi
    Insallah basim agrimaz
    Oneriler icin cok saolun

• bende sahibindende 750tl ye sıfır ithal diye satılan samsung s2 leri merak ediyorum.evet satıcı garantisinde ama eğer 0 cihaz ve ilk kullanıcı ben olacaksam risk alabilirim.1 hafta sorunluysa değiştiriyorlar.buda bana yeter.
    sizce bu tip s2 cihaz alırken neye dikkat etmek lazım?önemli kontrol edilecekler neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

bende sahibindende 750tl ye sıfır ithal diye satılan samsung s2 leri merak ediyorum.evet satıcı garantisinde ama eğer 0 cihaz ve ilk kullanıcı ben olacaksam risk alabilirim.1 hafta sorunluysa değiştiriyorlar.buda bana yeter.
    sizce bu tip s2 cihaz alırken neye dikkat etmek lazım?önemli kontrol edilecekler neler?

Hocam satıcı garantisinde dediğiniz insanlar kim? Belki telefonların teknolojisi ve pazarlamasıyla uzaktan yakından alakası olmayan kişiler.O insanların sözlerine nasıl inanabiliyorsunuz? Herhangi bir vergi levhası bile yok.Böyle bir cihaz alırken IMEI kaydına bakın.Fake IMEI veya pasaport kayıtlıysa gerekli bilgileri almaya çalışın.Fake IMEI ise şikayet edebilirsiniz.
  • quote:

Evet hocam.Sende aynı tuzağa düşmüşsün.Maalesef yurtdışından alınan cihazların garantileri Türkiye'de geçerli değildir.Teleservice,KVK, Telpa bunların hepsi sizi garanti kapsamına almak istediğinde fatura ve garanti belgesi soracaklardır. Bunların hiçbiri sizde olmadığına göre alacağınız teknik desteklerin hepsi cebinizi yakabilir.

Eğer imkanınız varsa cihazı geri verin.İkinci el alanında Türkiye garantili 1600 TL'den satılan cihazlar bulabilirsiniz.

Kardeşim hatalı bilgi veriyorsun. birebir samsungu aradım, eğer cihazın garanti belgesinde türkiye'den yasal distribitörlerden birinin ismi varsa (avrupadan satürn gibi marketlerden alınırsa neredeyse kesin) 1 sene garantili oluyor. sen de arayabilirsin.

ayrıca yine ithalatçı garantisiyle yurtdışı cihazların garantisi hakkında yanlış bilgilendirme var.
    resmi ithalatçı garantişsinde faturada isminiz yazar ve sanayi bakanlığının emriyle seve seve 2 sene garanti vermek zorundadır; garanti hizmeti kalitesi bilinmez. (benim de merak ettiğim, istanbul bilişim gibi sağlam spotçular arıyorum ucuz satan)

yurtdışı cihazda eğer yukarıda yazdığım şartlar sağlanıyorsa 1 sene resmi garanti vardır, sağlamıyorsa Allah kerim garantisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: natbolad

quote:

Kardeşim hatalı bilgi veriyorsun. birebir samsungu aradım, eğer cihazın garanti belgesinde türkiye'den yasal distribitörlerden birinin ismi varsa (avrupadan satürn gibi marketlerden alınırsa neredeyse kesin) 1 sene garantili oluyor. sen de arayabilirsin.

ayrıca yine ithalatçı garantisiyle yurtdışı cihazların garantisi hakkında yanlış bilgilendirme var.
    resmi ithalatçı garantişsinde faturada isminiz yazar ve sanayi bakanlığının emriyle seve seve 2 sene garanti vermek zorundadır; garanti hizmeti kalitesi bilinmez. (benim de merak ettiğim, istanbul bilişim gibi sağlam spotçular arıyorum ucuz satan)

yurtdışı cihazda eğer yukarıda yazdığım şartlar sağlanıyorsa 1 sene resmi garanti vardır, sağlamıyorsa Allah kerim garantisi.

hocam benim cihaz özkaracalar nickli forum kullanıcısından isviçreden alınma , garanti belgesinin neresinde servisler yazar, ben hiç bi yerli yabancı garanti firması ismine rastlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

hocam benim cihaz özkaracalar nickli forum kullanıcısından isviçreden alınma , garanti belgesinin neresinde servisler yazar, ben hiç bi yerli yabancı garanti firması ismine rastlamadım

kardeşim samsung'daki temsilci önce baya bekletti, sonra fatura-garanti belgesi-kullanım kılavuzunda yazar dedi. ben de faturada yazması mantıksız deyince sadece garanti belgesi-kullanım kılavuzunda yazabilir dedi. çok doğru kesin bir ifade kullanamadı yani.

siz de elinizde cihazın belgeleri varken arayın bizi de doğru yönlendirin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.