Şimdi Ara

SPOT TELEFONLARIN HATTI KESİLMEYE BAŞLANDIMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yasayı ben hazırlamadığım için istisnai durumlarda ne olacak bilmiyorum. ama bu yasa çok büyük ihtimal çıkacak ve merak etmeyin şöyle olursa nolcak böyle olursa nolcaklar için de çeşitli önlemler alınacak.

ayrıca operatörler iptal ettiklerinde bu 12 milyon insan bi daha hat kullanmayacak mı hayatları boyunca? yine aynı operatörlerden alacaklar hat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarantula34

12 miyon spot telefon kullanıcısı var bunu iptal etmek oparatörlerinde işine gelmez.Müşteri kaybetmek istemez kimse

böyle bir kanuna en çok operatörlerin işine gelir. 12 milyon yeni müşteri demek bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

quote:

Orjinalden alıntı: Tarantula34

12 miyon spot telefon kullanıcısı var bunu iptal etmek oparatörlerinde işine gelmez.Müşteri kaybetmek istemez kimse

böyle bir kanuna en çok operatörlerin işine gelir. 12 milyon yeni müşteri demek bu

Kaçak telefonu olan verir 25 milyonu, telefonunu kaydettirir. Ya da yeni bir telefon alır. Yine aynı hattını kullanır ve operatör açısından çok farketmez. Ama sıfır, garantili telefon satışı artar ve ikinci el telefonlar daha zor alınıp satılır.
  • TÜRKIYE TELEFONSUZ KALIR O ZAMAN
  • İnşallah girer de kapkaç vı hırsızlıklar son bulur...

Bir sürü insanın canı yandı...

Biz enayimiydik, kdv ödedik, adam gibi paramızı verdik, telefonu aldık...

Devlet dürüstü namusluyu ödüllendiriceği yerde hırsızı ödüllendiriyor...
  • olsaydı benimkine olurdu yaw...cunku daha garantili telefonla tanısamadım.
  • cok zor be
  • Telefonların hala gümrükte beklemesinin sebebi bu yasaya hazırlıkmı sizce.Genpa bile 15 marttan önce bazı modelleri piyasaya süremiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.