Şimdi Ara

Spotify bunu şu anda çalamıyor hatası. Spotify'ın teknik servisi bile çözemedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spotify bunu şu anda çalamıyor. Dosya bilgisayarında varsa aktarabilirsin. hatası alıyorum ancak bu hatayı sadece kulaklığımla bilgisayarımdaki spotify uygulamasında alıyorum.

Önemli notlar;

-Bilgisayarımın ses çıkışını normal hoparlörü yaptığımda spotify uygulaması sorunsuz çalışıyor.

-Spotifya webden girdiğimde ise * belirttiğim kulaklığımla* sorunsuz çalışıyor. ( Ama pcdeki uygulamanın kapatılması gerek )

-Telefondan çalıştırdığımda da herhangi bir sıkıntı yok.

sanırım spotify w10 uygulaması ile kulaklığım arasında bir problem var.

Olay biraz karışık. spotify beni 1 haftadır oyalıyor en yetkili elemanlar çözüm üretemiyor hep aynı şeyleri yaptırıyorlar.

Not: Kulaklığımla spotify üzerinden 1 seneyi aşkındır şarkı dinliyordum herhangi bir sıkıntı yoktu bir anda oluverdi 2haftadır böyle.

Daha önce yaşayan arkadaşlar veya çözüm üretmek isteyen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• merhaba aynı sorunu bende yaşadım ve destek ile iletişime geçtim aşağıdaki çözümü uyguladım ve 1 yada 2 ay kullandım ve tekrar oldu hala iletişimdeyiz umarım seninkine çözüm olur ve tekrar yaşamazsın

çözüm:

Spotify görevi/istemcisi çalışmıyorken önerebileceğim ek bir adım, > C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\Spotify\Users adresine gidip tüm kayıtlı kullanıcı klasörlerini silmek ve uygulamayı tekrar başlatmaktır. Bunun, seçtiğiniz içeriğin tekrar indirilmesini gerektirebileceğini unutmayın.

NOT:Dostum başka bir forumda aynı mesajını gördüm ve çözmüşsün bende çözümü denedim ve işe yaradı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan_Tozlu -- 26 Ocak 2025; 19:16:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.